Fællestur: Tottenham-Crystal Palace 5.-8. maj 2023

Så er vi klar til at starte tilmeldingen til fællesturen. Det sker efter først til mølle, og i første omgang er vi blevet garanteret 60 pladser.

Fællesturen er i weekenden 5-.8. Maj 2023, hvor højdepunktet vil være kampen Tottenham – Crystal Palace.

På turen vil 1-2 White Hart Danes repræsentanter deltage, og vi vil stå til rådighed ved diverse spørgsmål før, under og evt. efter turen. Ligeledes vil vi prøve at sørge for alle får en fed tur, med gode oplevelser i bagagen! Vi plejer at arrangere noget fællesspisning mindst 1 gang, sommetider en form for tur og ellers en god kampdag med opvarmning på pub nær stadion.

ANSØGNING er BINDENDE, efter bekræftelse på ansøgningen, vil der skulle betales et depositum på 500 kr pr. deltager.
Hvis billetter man ansøger om ikke bliver købt, og man uden god grund ikke kan deltage, så mister man depositummet og vil stå bagerst i køen til øvrige billetkøb, fællesture og arrangementer!
For at deltage kræver det både medlemskab hos White Hart Danes og et One Hotspur medlemskab. Men selvom I ikke allerede er medlemmer, så er der stadig tale om en rigtig god totalpris.

Fly skal man selv bestille, vi har oprettet en begivenhed på Facebook, hvor deltagere kan snakke sammen om flytider og andre sociale tiltag 🙂

Den eneste udgift White Hart Danes opkræver er udgifterne til hotellet baseret på værelsestype, antal nætter og evt. tilvalg af morgenmad.

Medlemskaber skal man også have købt, såfremt I ikke allerede er medlem. Husk det er ikke kun til denne tur, at det kan være en fordel at være medlem. Det giver andre fordele i løbet af sæsonen, samt næste fællestur vil føles meget billig, når først man er medlem.

Kampbillet bliver opkrævet direkte af Tottenham. Det foregår at vi videregiver jeres navn og One Hotspur medlemsnummer til klubben, som så tildeler jer en billet, som I selv skal ind og betale.

Inde i denne begivenhed på Facebook vil vi gøre opmærksom på når klubben har sendt billetter til betalingen, samt andre relevante oplysninger:

Her kan du blive medlem af White Hart Danes: https://medlem.spurs.dk/

(medlemsfordele er blandt andet: støtte fanklubbens aktiviteter, mulighed for at deltage på yderligere fællesture i denne sæson, arrangementer og konkurrencer)

Her kan du købe medlemskab hos Tottenham: Tottenham Medlemskab

(medlemsfordele er blandt andet: mulighed for at købe billetter, 15£ gavekort til Spurs Shop mm.)

Hotelpriser: – Som skal betales til White Hart Danes

Enkeltmandsværelse: 900 kr. pr. nat, pr. værelse
Dobbeltværelse: 900 kr. pr. nat, pr. værelse.

3 mands værelse (ekstra opredning på gæsteseng): 1.050 kr. pr. nat, pr. værelse.

Tilkøb af morgenmad: 90 kr. pr. mand, pr. dag.

Hvis I rejser alene men gerne vil dele værelse med en anden rejsedeltager, så skriv det blot på tilmeldingen, og så skal vi nok prøve at sætte jer sammen med en anden deltager.

Kampbilletpriser:

Voksen: 50£ – ca. 445 kr
Junior u. 18: 25£ – ca. 225 kr
Young adult 18-21 år: 37,5£ – ca. 335 kr

Senior +65 år: 25£ – ca. 225 kr

Tilmelding

Tilmelding sker ved at du/I udfylder denne tilmeldingsformular: https://forms.gle/gAM7LcHFziVuXzon6.

Ved spørgsmål så smid en besked til White Hart Danes på FB, send en mail til thomas@spurs.dk eller medlem@spurs.dk. Eller en FB besked direkte til Thomas Christian Skov på FB.


NB Sæsonkortholdere er velkomne til at deltage på turen, og kan sende en mail såfremt vi blot skal hjælpe med at bo på samme hotel som de øvrige deltagere.

———————————————————-

⏰Tidspunkt: 5-8. Maj 2023 (antal dage vælges selv. Da kampen ikke er fastlagt, så kan vi godt acceptere små ændringer i antal nætter, til lige efter at kampen er fastlagt)

⚽️Kamp: Tottenham – Crystal Palace 6. maj kl. 16 (Kampen er ikke fastlagt endnu, så den kan stadig rykkes)

⛔️Deadline for tilmelding: 1. februar, hvis ikke der er udsolgt inden. Vi er blevet lovet 60 pladser af klubben.

🏢 Hotel: Travelodge London City – Lige ved Liverpool Street Station, så nem adgang til Lufthavn, Centrum og Tottenham området!

✈️ Fly booker deltageren selv 🙂

💰 500 kr. skal betales kort efter bekræftelse på tilmelding, hotel og kampbillet skal betales i februar