Fællestur: Tottenham-Leicester 16.-19. september 2022

Så er vi klar til at starte tilmeldingen til fællesturen. Det sker efter først til mølle, og i første omgang er vi blevet garanteret 50 pladser.

Fællesturen er i weekenden 16.19. september 2022, hvor højdepunktet vil være når der er kick off lørdag kl. 17.30 i kampen Tottenham – Leicester. De estimerede priser fra billedet for turen holder. Faktisk er turen en smule billigere for +65 årige, børn og unge end de priser vi først angav!

På turen vil 1-2 White Hart Danes repræsentanter deltage, og vi vil stå til rådighed ved diverse spørgsmål før, under og evt. efter turen. Ligeledes vil vi prøve at sørge for alle får en fed tur, med gode oplevelser i bagagen! Vi plejer at arrangere noget fællesspisning mindst 1 gang, sommetider en form for tur og ellers en god kampdag med opvarmning på pub nær stadion.

Tilmelding er bindende, da I ellers optager pladsen for andre fans. For at deltage kræver det både medlemskab hos White Hart Danes og et One Hotspur medlemskab. Men selvom I ikke allerede er medlemmer, så er der stadig tale om en rigtig god totalpris.

Fly skal man selv bestille, vi har oprettet en begivenhed på Facebook, hvor deltagere kan snakke sammen om flytider og andre sociale tiltag 🙂

Den eneste udgift White Hart Danes opkræver er udgifterne til hotellet baseret på værelsestype, antal nætter og evt. tilvalg af morgenmad.

Medlemskaber skal man også have købt, såfremt I ikke allerede er medlem. Husk det er ikke kun til denne tur, at det kan være en fordel at være medlem. Det giver andre fordele i løbet af sæsonen, samt næste fællestur vil føles meget billig, når først man er medlem.

Kampbillet bliver også opkrævet direkte af Tottenham. Det foregår at vi videregiver jeres navn og One Hotspur medlemsnummer til klubben, som så tildeler jer en billet, som I selv skal ind og betale.

Inde i denne begivenhed på Facebook vil vi gøre opmærksom på når klubben har sendt billetter til betalingen, samt andre relevante oplysninger:

Her kan du blive medlem af White Hart Danes: https://medlem.spurs.dk/

(medlemsfordele er blandt andet: støtte fanklubbens aktiviteter, mulighed for at deltage på yderligere fællesture i denne sæson, arrangementer og konkurrencer)

Her kan du købe medlemskab hos Tottenham: Tottenham Medlemskab

(medlemsfordele er blandt andet: mulighed for at købe billetter, 15£ gavekort til Spurs Shop mm.)

Hotelpriser: – Som skal betales til White Hart Danes

Enkeltmandsværelse: 660 kr. pr. nat, pr. værelse
Dobbeltværelse: 900 kr. pr. nat, pr. værelse.

3 mands værelse (ekstra opredning på gæsteseng): 1110 kr. pr. nat, pr. værelse.

Tilkøb af morgenmad: 90 kr. pr. mand, pr. dag.

Hvis I rejser alene men gerne vil dele værelse med en anden rejsedeltager, så skriv det blot på tilmeldingen, og så skal vi nok prøve at sætte jer sammen med en anden deltager.

Kampbilletpriser:

Voksen: 50£ – ca. 445 kr
Junior u. 18: 25£ – ca. 225 kr
Young adult 18-21 år: 37,5£ – ca. 335 kr

Senior +65 år: 25£ – ca. 225 kr

Tilmelding

Tilmelding sker ved at du/I sender en mail til medlem@spurs.dk. Når I modtager skriftligt svar retur, så er tilmeldingen bekræftet.

I mailen skal vi bede om følgende informationer:

Antal pladser
Navn, mobilnummer, alder, medlemsnumre og mail på primær kontaktperson

Hvis man rejser flere på samme booking, så skal vi blot bede om navn, alder og medlemsnumre på øvrige rejsedeltagere.

Værelsestype(r)

Anal nætter samt ankomstdag

Om I ønsker morgenmad

Ved spørgsmål så smid en besked til White Hart Danes på FB, send en mail til thomas@spurs.dk eller medlem@spurs.dk. Eller en FB besked direkte til Thomas Christian Skov på FB.


NB Sæsonkortholdere er velkomne til at deltage på turen, og kan sende en mail såfremt vi blot skal hjælpe med at bo på samme hotel som de øvrige deltagere.