Fællesture med
White Hart Danes

Meld dig til en af vores ture?
Vi vil rigtig gerne se fodbold sammen med dig!

Fællesture med
White Hart Danes

Meld dig til en af vores ture?
Vi vil rigtig gerne se fodbold sammen med dig!

Når du tager på fællestur med White Hart Danes vil 1-2 White Hart Danes repræsentanter deltage. Disse repræsentanter står til rådighed når du harspørgsmål både før, under og efter turen. Vi gør alt hvad vi kan for at sørge for alle får en fed tur, med gode oplevelser i bagagen!

Vi plejer at arrangere fællesspisning mindst 1 gang og sommetider en form for tur, man kan deltage i. Derudover sørger vi for at alle får en god kampdag med opvarmning på pub nær stadion. Når du ansøger, er din ansøgning bindende. Efter bekræftelse på ansøgningen, skal du betale et depositum på 500 kr pr. deltager.

Hvis billetter man ansøger om efterfølgende ikke bliver købt, og man uden god grund ikke kan deltage, så mister man depositummet og vil stå bagerst i køen til øvrige billetkøb, fællesture og arrangementer.

For at deltage kræver det både medlemskab hos White Hart Danes og et One Hotspur medlemskab. Men selvom I ikke allerede er medlemmer, så er der stadig tale om en rigtig god totalpris.

Flytransport sørger man selv for at bestille. Vi har oprettet en begivenhed på Facebook, hvor deltagere kan snakke sammen om flytider og andre sociale tiltag.

Den eneste udgift White Hart Danes opkræver er udgifterne til hotellet baseret på værelsestype, antal nætter og evt. tilvalg af morgenmad.

Medlemskaber til White Hart Danes og One Hotspur skal man også have købt, såfremt I ikke allerede er medlemmer.
Husk det er ikke kun til denne tur, at det kan være en fordel at være medlem. Det giver andre fordele i løbet af sæsonen, samt næste fællestur vil føles meget billig, når først man er medlem.

Kampbillet bliver opkrævet direkte af Tottenham. Det foregår ved, at vi videregiver jeres navn og One Hotspur medlemsnummer til klubben, som så tildeler jer en billet, som I efterfølgende selv skal ind og betale.

Inde i begivenheden på Facebook vil vi gøre opmærksom på når klubben har sendt billetter til betalingen, samt andre relevante oplysninger.

Her kan du blive medlem af White Hart Danes:
https://medlem.spurs.dk/

Her kan du købe medlemskab hos Tottenham:
Tottenham Medlemskab

Tilmeld dig fællestur her:

BESTILLING AF PLADS PÅ FÆLLESTUR

Tottenham vs. Aston Villa

25-11-2023

DEADLINE FOR BESTILLING: 13-08-2023

Kampbilletpriser:

  • Voksen: 50£ – ca. 445 kr
  • Junior u. 18: 25£ – ca. 225 kr
  • Young adult 18-21 år: 37,5£ – ca. 335 kr
  • Senior +65 år: 25£ – ca. 225 kr

Hotelpriser

Skal betales til White Hart Danes:

  • Enkeltmandsværelse: 900 kr. pr. nat, pr. værelse
  • Dobbeltværelse: 900 kr. pr. nat, pr. værelse.
  • 3 mands værelse (ekstra opredning på gæsteseng): 1.050 kr. pr. nat, pr. værelse.
  • Tilkøb af morgenmad: 90 kr. pr. mand, pr. dag.

Hvis I rejser alene men gerne vil dele værelse med en anden rejsedeltager, så skriv det blot på tilmeldingen, og så skal vi nok prøve at sætte jer sammen med en anden deltager.

Udfyld din bestilling her:

Deltager 2

Deltager 3

Deltager 4

Deltager 5

Deltager 6

Anmod her: