Billetter med
WHD SÆSONKORT

Her kan du deltage i lodtrækningen om at
få lov at bruge WHD sæsonkort til hjemmekampe

Billetter med
WHD SÆSONKORT

Her kan du deltage i lodtrækningen om at
få lov at bruge WHD sæsonkort til hjemmekampe

White Hart Danes er i besiddelse af to sæsonkort. Vi har altså to billetter til alle hjemmekampe forud for sæsonstart. Man kan anmode om at gøre brug af disse (1 eller 2 billetter) til en kamp, hvis man er medlem af WHD. Det fungerer på den måde, at der vil blive trukket lod om sæsonkortene blandt alle ansøgerne. Priserne på sæsonkort-billetter er fastsat efter en målsætning om, at fanklubben ikke skal tabe penge på disse. Bemærk, at disse billetter vil forblive til salg, efter den normale deadline er overskredet, hvis ingen havde meldt sig inden deadline. Der vil i disse tilfælde være tale om først-til-mølle ved bestilling. Pladserne er på East Stand, Blok 528 (Tottenham Hotspur Stadium).

Udover de nedenstående hjemmekampe kan fanklubben også købe vore egne pladser til engelske cup-kampe og europæiske kampe. Er du interesseret i nogle af disse kampe, kan du kontakte [email protected]. Priser afhænger af købspris. Der vil være særskilte regler til disse specialkampe, når modstandere og datoer er kendte.

Hvis man får billet via WHD’s sæsonkort har man i de fleste tilfælde sikret sig billet, før det er muligt at købe almindelig billet.

Proces:
– For at deltage skal man være WHD medlem. Her kan du blive medlem.
– Man kan skrive sig op som interesseret i en eller to billetter til en kamp, og deltager så i lodtrækningen om at få billetterne til den valgte kamp. Man er altså ikke garanteret billet og får besked, når lodtrækningen er foretaget. Man er forpligtet til købet, hvis man skulle vinde lodtrækningen (det er for meget administration, hvis WHD skal til at lave en ny lodtrækning m.v.)
– Efter den angivne deadline pr. kamp, trækkes der lod og vinderen eller de to vindere får besked og modtager vejledning om betaling. Efter betaling vil pladsbilletterne være tilgængelige på ens Tottenham CRN.
– Hvis den første person, der trækkes, har anmodet om 2 billetter, får vedkommende disse. Hvis den første person, der trækkes, kun har anmodet om 1 billet, så trækkes der lod igen om den anden billet blandt de øvrige, som kun har anmodet om 1 billet.
– Der vil være tre perioder, hvor man kan skrive sig op til at deltage i lodtrækningen til en eller flere kampe i den gruppe af kampe, som er med i den pågældende periode. Deadline for deltagelse og lodtrækning vil som regel ligge et godt stykke tid forud for kampene, således at man kan nå at købe billet på anden vis, hvis man ikke er den heldige vinder. Til gengæld er dette en måde at sikre sig billet på i god tid, før der ellers kommer billetter til salg.
– En anmodning om billet regnes for bindende, og betaling vil blive opkrævet (hvis man får tildelt billet), medmindre en afbestilling er sendt til [email protected] inden deadline.
– Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i kamptidspunkter fra slutningen af september og fremefter på grund af cup-kampe og TV-transmissioner. PL endeligt kamp-program kendes således som regel først ca. 6 uger før den pågældende weekend. WHD tager ingen ansvar for disse ændringer.
– Alle ansøgere får besked, uanset om de har fået billet eller ej senest 14 dage efter ansøgningsfristen. Her vil der ligeledes fremgå oplysninger om, hvordan der betales.

Som altid kan der stilles spørgsmål på [email protected]

Vi glæder os til at sende jer til stadion igen.

Disse kampe kan du ansøge om frem til 15-11-2023:

Tottenham vs. Brighton & Hove Albion

PRIS: 750 (Kat B) DKK

Anmod

Tottenham vs. Wolverhampton Wanderers

PRIS: 750 (Kat B) DKK

Anmod

Tottenham vs. Crystal Palace

PRIS: 750 (Kat B) DKK

Anmod

Disse kampe kan du ansøge om frem til 03-01-2024:

Tottenham vs. Luton Town

PRIS: 500 (Kat C) DKK

Anmod

Tottenham vs. Nottingham Forest

PRIS: 750 (Kat B) DKK

Anmod

Tottenham vs. Manchester City

PRIS: 850 (Kat A) DKK

Anmod

Tottenham vs. Arsenal

PRIS: 850 (Kat A) DKK

Anmod

Tottenham vs. Burnley

PRIS: 500 (Kat C) DKK

Anmod

Tottenham Hotspur indeler Premier League kampe i tre priskategorier alt efter, hvem modstanderne er. Vi følger denne kategorisering ved brugen af vores sæsonkort for at sikre, at vi får dækket udgiften til at have sæsonkortet så godt som muligt.

Kategori A kampe koster 850
Kategori B kampe koster 750
Kategori C kampe koster 500