Vind præmier ved at dyste med i Telly League!

af | mar 23, 2021 | Nyheder | 0 Kommentarer

Synes I også at fodboldkampe hjemme foran tv’et kan være en smule kedsommeligt herunder corona og lockdown? Vi har måske løsningen, og den hedder Telly League!

Vi er mange som savner samværet med vores medfans, og samtalen under fodboldkampene. Især nu hvor vi primært ser kampene hver for sig. TV-kampene er bare ikke det samme uden lidt samspil med ens medfans og øvrige fodboldvenner. Vores holds spil på banen har i store dele af sæsonen heller ikke gjort det meget bedre at se kampene alene 😉 Ligesom manglende tilskuere, intensitet og nerve til tider får hele året til at virke som en lang venskabsturnering.

Forhåbentligt er bedre tider på vej! Og imens vi venter så kan Telly League konceptet i hvert fald gøre tv-kampene mere spændende!

Vi er blevet gjort opmærksomme på Telly League som er en online GRATIS tips liga, hvor man dyster i forskellige ligaer mod medfans og venner for at blive den bedste tipper. Der startes ny sæson hver måned, så der er masser af præstige at dyste om hele året, også selvom man en måned rammer helt ved siden af.

Der spilles med virtuelle penge, som omdannes til point hvis man rammer det rigtige udfald, og der kan spilles på alle dagens tv-fodboldkampe, således det bliver ekstra spændende at følge med i kampene og vinde håneretten! Stillingen opdateres live under kampene.

Hvordan og hvorledes det hele fungerer er godt fortalt i denne korte video: https://youtu.be/v6-DkCZayw0 

Vi synes det et ganske fint projekt Telly League har gang i, og at det kan bidrage med et bedre sammenhold og skabe samtaleemner os medfans imellem, selvom vi ikke kan mødes på bar, stadion mm.
Derfor har vi oprettet en White Hart Danes liga, som vi håber I vil tilmelde jer, så vi kan dyste mod hinanden og have det sjovt. Hvis vi får samlet 40 deltagere inden 30. marts, så kvitterer skaberne bag Telly League med præmier til top3 i ligaen i april sæsonen.

Så skynd jer ind og opret jer, og tilmeld jer ligaen, I kan jo bruge resten af marts til at øve jer, og lære systemet at kende
Tilmeld her:  https://www.tellyleague.com/privatliga.asp?id=1331koden er: 123whd


Præmierne er:

  1. pladsen – 1 x Tottenham trøje fra 2020/21 sæsonen
  2. pladssen – 1 x Tottenham Hue
  3. pladsen – 1 x Tottenham halstørklæde

Vi håber I tager godt imod udfordringen, og at vi ses derinde!

Bolden er hermed givet op J

COYS!

COPYRIGHT WHITE HART DANES © WEBDESIGN BY: ITRoom