Velkommen til vores nye hjemmeside

af | mar 18, 2021 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Kære alle

Først og fremmest: Velkommen til den nye hjemmeside. Den har været lang tid undervejs, og den er stadigvæk ikke helt færdig. Men den er så langt, at jeg synes, den er præsentabel – og viser ret godt, hvad det er, vi gerne vil med siden.

Der er flere døde links – en af dem er podcast. Podcast er noget af det, jeg håber, 2021 byder på. Det kræver arbejde fra ildsjæle, som vi ikke helt har på plads endnu. Men vi arbejder på det. Podcasten er et spændende træk i at gøre spurs.dk til et Tottenham-medie.

Det skal være et medie med interviews, nyheder, optakter, nedtakter samt en reklame for de events, vi forhåbentlig i fremtiden kommer til at holde. Samtidig bliver det med et feed af de internationale nyheder fra de kilder, som, vi mener, er de mest tillidsfulde. 

Ovenstående vision betyder også, at vi ændrer måden vi kommunikerer på på Facebook. Fremadrettet bliver det i større grad links til vores nyheder, interviews etc på vores hjemmeside – men vi kommer stadig til at have debatter på siden. Jeg håber I vil tage godt imod det.

En funktion, som vi også havde på den gamle side, er vores forum. Forummet er med indhold I skaber – og deri har jeg faktisk et åbent spørgsmål til jer, der glæder sig til at bruge siden: Vil I have en chatfunktion tilbage? Hvis ja, så bliver det bag en login-mur – dvs. at udefrakommende ikke kan se den. Er funktionen efterspurgt, så vil vi gerne kigge på at implementere den.

Slutteligt: Vi håber 2021 bliver et godt år for vores forening. Hjemmesiden er en god start, og med en kommende øl på vej, der er lavet i samarbejde med Amager Bryghus, synes jeg, det tegner godt. Hvis vi så også lige kan toppe det med egenproducerede nyheder + interviews og en podcast, så synes jeg, vi har rykket os en hel del!I ved.. To dare is to do!

Magnus Højer

Formand, White Hart Danes

PS: en af de ting vi har lagt mærke til er, at billederne skalerer vildt op og ned. Vi er igang! 😉

COPYRIGHT WHITE HART DANES © WEBDESIGN BY: ITRoom