Optakt: Aston Villa – Tottenham

af | mar 21, 2021 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Villa Park

Søndag d. 21. marts, kl. 20.30

Kampen vises på Xee og Viaplay

Oven på en meget skuffende uge i de seneste syv dage, skal vi finde formen tilbage, så vi kan jagte de europæiske pladser i Premier Leagues tabel. En sejr på Villa Park vil føre os op på en 5. plads afhængigt af resultaterne i Everton og West Hams kamp.

Efter torsdagens nederlag mod Dinamo Zagreb er også Europa League er nu uden for rækkevidde, og vi har derfor brug for at komme inden for Top 5 for at få noget med fra denne sæson.

Kort efter kampen i torsdags var vores kaptajn, Hugo Lloris, ude og beskrive at resultaterne afspejler den seneste tids attitudeproblemer i omklædningsrummet, og der bliver spekuleret i at nogen af spillerne uden fast spilletid mangler kampgejst. Vi håber derfor på at se en trup der er klar fra kampstart og som vil spille indtil det bløder.

Kane har i går udtalt på Twitter: “Tid til at komme tilbage i morgen efter en meget skuffende uge. Ingen ord kan beskrive de sidste to kampe, og vi bliver nødt til at vise vores respons på banen”.

Værd at vide:

– Aston Villa er 9. plads i Premier League med 41 points. De har spillet en kamp mindre end Spurs og er kun 4 points bag os. Sidste gang de spillede på udebane fik de et 1-1 resultat hjem mod Newcastle.

– Son er forventet ude indtil kampen mod Newcastle

– Jack Grealish er forventet ude til denne kamp, men hans status bliver frigivet i løbet af dagen

Skader og karantæne:

Lamela er ude med karantæne

Son er skadet

Forventet opstilling:

Lloris

Aurier Toby Sanchez Reguilon

Højbjerg Ndombele

Bale Lucas Bergwijn

Kane

Vi tror på 0-2 sejr til Tottenham trods de seneste resultater!

COYS!

COPYRIGHT WHITE HART DANES © WEBDESIGN BY: ITRoom