Gareth Bale tager tilbage til Real Madrid til sommer

af | mar 23, 2021 | Uncategorized | 0 Kommentarer

I et interview med Sky Sports siger Gareth Bale, at planen hele tiden har været at spille hos Tottenham en enkelt sæson, og derefter vende tilbage til Real Madrid

Tottenhams spillertrup er i øjeblikket samlet med deres respektive landshold. Dermed er Gareth Bale samlet med det walisiske landshold, og han har i den forbindelse givet et interview til engelske Sky Sports. Her spørger journalisten om hans tanker omkring hvilken klub han skal spille i efter denne sæson, og om overvejelserne er en distraktion for ham. 

Bale svarer at han ikke føler sig distraheret, og at planen for ham hele tiden har været at være hos Tottenham en enkelt sæson. 

“Nej, det er ikke nogen distraktion for mig i forbindelse med EM. Jeg tror at den primære grund til at jeg kom til Spurs i år, var først og fremmest fordi jeg ville spille fodbold”

Den walisiske stjernespiller, som kom til Tottenham på en sæson-lang lejeaftale fra Real Madrid, fortæller at han skiftede til Tottenham for at blive kampklar til EM, som spilles til sommer. 

Derfor var det også planen, da han skiftede til Tottenham, at han kun skulle spille i London i en enkelt sæson, hvorefter han vil vende tilbage til Real Madrid. 

“Op til EM ville jeg gerne være kampklar. Den oprindelige plan var bare at spille en sæson hos Spurs, og efter EM har jeg stadig et år tilbage af min kontrakt med Real Madrid. Og så har jeg ikke tænkt længere end det, hvis jeg skal være ærlig.”

Bale ankom til Tottenham i september 2020, hvor han i starten ikke spillede meget. Siden da har han genfundet formen, og dermed fået mere spilletid, og har også scoret mål for Spurs. 

Gareth Bale skiftede oprindeligt til Madrid fra Tottenham i 2013, og har sidenhen bl.a. vundet Champions League fire gange med det spanske storhold. Nu virker det til at den 31 årige angriber, vil foretage samme skifte igen. Dog under lidt andre forhold denne gang.  

COPYRIGHT WHITE HART DANES © WEBDESIGN BY: ITRoom