Formanden: Om klubbens identitetskrise, Kane og øl

af | maj 23, 2021 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Kære alle

Denne sæson har været en rutsjebanetur, hvor det for det meste er gået nedad. Vi toppede i december, hvor vi lå nr. 1 i Premier League, men siden da har det været én stor nedtur.

Jeg har været skuffet. Både over spillet og klubben. Spillet har været defensivt, kedeligt og uden passion – og i enormt mange kampe har vi smidt resultet i de sidste 10 min.

På klubplan betød det en fyring af Mourinho – en tiltrængt fyring, der har kastet os ud i ingenmandsland – men det vender jeg tilbage til.

Klubben skuffede mig dybt ind i mit fanhjerte ved at engagere sig i Super League. Heldigvis for os trak de sig ud af det igen, men noget af min tillid til, at Levy varetager klubbens bedste interesse, er væk.

Når vi snakker om tillid, snakker vi også om klubbens fremtid. Kanes fremtid er usikker, vi har ingen træner, og vi har ingen idé om, hvilken træner vi får. Jeg er nervøs.

Jeg mangler klubbens sjæl. Klubbens identittet. Vi er i en kæmpe identitetskrise, og Levy skal ikke bare overbevise Kane om projekt rebuild – han skal også overbevise mig.  Jeg krydser fingre for et stærkt trænernavn med en tydelig offensiv og underholdende profil.

Levy skal investere i truppen. Der er for meget middelmådighed og personlige fejl, der gang på gang sender os ud i store skuffelser.

Hvad angår fanklubben er der sket en del udvikling i år. På alle sociale medier går vi frem, indholdet er stigende, men der er stadigvæk plads til forbedring.

Vi har fået vores hjemmeside op. Indholdet her skal blive mere kontinuerligt, omend jeg er rigtig glad for vores interviews med Søren Pind og Steffen Kretz. Mere kommer op i den næste periode.

I år har vi også annonceret vores øl “one of our own” i samarbejde med Amager Bryghus. Jeg er så stolt. Stolt over hvordan I har modtaget den og stolt over produktet. Vi er som forening i fremgang!

Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle de frivillige, der hjælper med alt det indhold til White Hart Danes, som I nyder god af. Derfor har vi inviteret dem til hyggelig samvær på Langebro i dag, hvor vi takker dem for årets indsats. jeg glæder mig til at se frivillige fra hele landet og personligt sige tak for deres indsats.

Tak for denne sæson. En sæson, der mest vil huskes for alt det negative. Tiden er inde til at handle. Tiden er inde til at rebuilde. To dare is to do.

COME ON YOU SPURS!

Magnus Højer

Formand, White Hart Danes

COPYRIGHT WHITE HART DANES © WEBDESIGN BY: ITRoom