Ben Davies er skadet

af | mar 24, 2021 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Tottenhams trofaste venstreback har været afsted med det walisiske landshold, hvor han desværre er blevet skadet. Der meldes nu at det er en skade som vil holde spilleren væk fra banen i to til tre uger. 

Der er i øjeblikket pause fra fra de nationale turneringer, og mange af Tottenhams spillere er derfor samlet med deres respektive landshold. Dette galdt også venstrebacken Ben Davies, som sammen med holdkammeraterne Gareth Bale og Joe Rodon var taget til Wales for at træne med deres landsholdskammerater. 

Ben Davies nåede dog ikke at få mange minutter på træningsbanen, før at der blev rapporteret fra Wales-lejren, at spilleren havde fået en skade og var blevet sendt tilbage til London.

I starten blev der ikke nævnt hvor slem en skade det var, men journalisten Dan Kilpatrick, der dækker Tottenham for den engelske tabloidavis Evening Standard, skriver nu at forsvarsspilleren meldes ude i to til tre uger. 

Venstrebacken Ben Davies, der også har dækket det centrale forsvar, har indtil videre spillet 38 kampe i alt i indeværende sæson, med tre assists til følge.

COPYRIGHT WHITE HART DANES © WEBDESIGN BY: ITRoom