At stå på et stadion igen

af | aug 31, 2021 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Sikke en følelse! Jeg kan kun anbefale, at I igen vender snuden mod England og ind på Tottenham Hotspur Stadium. Bare det at stå i lufthavnen og igen skulle til Tottenham – det føltes godt! Der var også et gram af nervøsitet i det – kunne jeg overhovedet komme ind. Var min Passenger locator form overhovedet udført korrekt? Frygt ikke, det var let og der var grundlæggende ikke kontrol af det udover hos flyselskabet. Det hele kørte let.

Det var hyggeligt at sidde på en pub udenfor stadion og komme i stemning til kampen, men det at komme ind på stadion, det var fantastisk. Den der summen der var – det emmede af fodbold. Hold nu op, det har været savnet.

Fodboldkampen i sig selv, var ikke fantastisk, men det er stadig early days for sæsonen og 3 point er altid godt. Og så kunne jeg hygge mig med at synge ”you’re going down with the Arsenal” – vi må nyde det så længe det varer.

I kan sagtens tage til England igen – det er fantastisk!

Har du en billetforespørgsel, kan du altid skrive til billet@spurs.dk, så prøver vi at hjælpe. Er fanklubbens billetter solgt, forsøger vi at hjælpe på anden vis. Du kan sikkert stadig nå en sviptur til Chelsea, hvis du har lyst – priserne på hotellerne er mere rimelige end længe😊

 

Lad os komme så stadion – det er fedt!

 

 

 

COPYRIGHT WHITE HART DANES © WEBDESIGN BY: ITRoom