Wolves - Spurs

Efter at vi har mødt de to hold som mange mener bliver nummer et og to i denne sæson står vi med 0 point og en målscore på 1-8. For mig er nederlagene ikke det værste, men den måde vi har lagt os ned på, efter vi er kommet bagud. Jeg synes egentlig vi spiller udmærket og er rigtig godt med i begge kampe(specielt imod united) indtil de får scoret det første mål. 

Skrevet af Filip Andersen - vores yngste og nyeste skribent!

Jeg har derfor valgt at fokusere på to ting der kan hive os ud af denne dårlige ”stime”.

Adebayor
 Første prioriteten i det netop overståede vindue var for mange en ”verdensklasse” angriber. Mange håbede på Llorente, Rossi, Falcao osv. Men vi endte med ex-gooneren Adebayor. Han er for mig lidt et hit-or-miss. Enten gør han det helt fantastisk, scorer 20+, løber tværs over WHL for at juble foran arsenals fans, og vi vil fra næste sæson se masser af hvide trøjer med Adebayors navn på ryggen. Eller også bliver han en kæmpe fiasko, scorer ikke én eneste gang, hiver humøret i omklædningsrummet helt i bund og smutter derefter til Anzhi for at få lidt ekstra på bankkontoen. Lad os håbe på det første... Som en ekstra bonus kan Adebayor også være den der får sat gang i Defoe, både fordi han er en konkurrent, men også pga. hans styrker luften der måske kan give nogle nedfalsbolde til Defoe. Det sidste får vi i hvert fald et praj om imod Wolves, nu når Van Der Vaart er ude.

Fløjene
Jeg synes generelt ikke at holdet har præsteret det man kunne forvente og jeg synes kun at BAE og Friedel har gjort det til godkendt. Det har selvfølgelig også noget at gøre med de svære modstandere vi har haft og vi skal nok se flere komme op i niveau allerede imod Wolves. Dog synes jeg der er nogen som har præsteret ekstra under niveau og det er Bale og Lennon. Ja, de er sindssyg hurtige og får sat et par backs af, men når det så kommer til den sidste aflevering kikser det, især for Lennon. Cementeret med situationen mod United hvor VdV står og skriger på bolden, helt fri. Lennon panikker dog og sparker den direkte ind i en city spiller for at bolden derefter rammer ham selv og går ud til målspark. Det er især også vigtigt at vi får gang i disse to nu hvor vi har Adebayor, som er en angriber der er god med hovedet og som samtidig kan score. Slår Lennon ikke til er det, i mine øjne, snart tid til at bruge Dos Santos. Kommer han op på det niveau for os som han har på landsholdet, er han langt bedre end Lennon.

Ankermanden på midtbanen
Udover en angriber skreg mange også på en defensiv midtbanespiller, efter Sandros skade. Hudd har ikke de samme defensive kvaliteter som han havde engang(eller som mange i hvert fald troede han havde). Først blev Lassana Diarra rygtet til klubben, men til sidst endte det med den rutinerede Scott Parker, der i sidste sæson blev kåret til årets bedste spiller af journalisterne. Det er også utrolig vigtigt at han slår til med det samme for en god defensiv midtbanespiller hiver altså bare Dawson, Kaboul og Gallas op på et langt højere niveau.

 Wolverhampton Wanderes
Jeg må, fra start, være helt ærlig og sige, at de eneste kampe jeg ser med Wolves er når de spiller mod Tottenham og hvis jeg en kedelig lørdag snubler over en kamp med dem, og derfor har det også været lidt svært at skrive om dem. Efter fem sæsoner uden for Premier League var de tilbage i 09/10. Som nedrykningskandidater fik de dog en udmærket sæson da de sluttede på en 15. plads, 8 point over stregen. I sidste sæson skulle de så igen kæmpe for at holde sig i Premier League og det formåede de også i allersidste runde(bl.a. med hjælp fra os), da de endte et enkelt point over stregen. I denne sæson ser det dog noget bedre ud da de efter tre kampe er ubesejrede med 7 point. Vores tidligere spiller, Jamie O'Hara, har også allerede været ude at sige at han tror de kan komme i top 10. Og det fører mig videre til Wolves profiler. Udover Jamie O'Hara er de to store profiler på Wolves holdet de to irere Stephen Hunt og Kevin Doyle. Og specielt den sidste har været jagtet af mange klubber i sommers. Kevin Doyle er kommet på tavlen en enkelt gang i denne sæson mens Stephen Hunt har været tæt på et par gange. Men det der faktisk har fungeret aller bedst for Wolves, indtil videre, i denne sæson, er forsvaret samtidig med at Wayne Hennesey også har disket op med nogle vigtige redninger. Det har betydet at de kun har lukket et mål ind indtil videre, hvilket er mindst i hele Premier League.

Kampen
Det er ret svært at forudsige, da vi jo selvfølgelig er et meget bedre hold end dem. Vi er dog startet med at få lammetæv og de har fået en fantastisk start på sæsonen. Vil vi være helt nede, eller skal vi ud at vise at vi er bedre end en målscore på 1-8? Og hvordan har den gode start påvirket Wolves? Rider de på en bølge og kan derfor også slå os, eller tror de lige pludselig at de kan slå alle hold i verden og kommer så ned på jorden igen når vi har kørt dem over. Udover det har de jo, som tidligere nævnt, voldt os temmelig store problemer de sidste par år. Jeg vil dog give et positivt, og en smule usandsynligt, bud på kampen og håbe på vi viser forskellen på top og ”bund”: Første halveg vil være lidt nervøs og de nye spillere skal lige spille sig ind på holdet. Defoe får dog smækket et langskud ind efter 25 minutter. Kort tid efter får Adebayor en friløber, men bliver flækket lige udenfor feltet og det udløser et rødt kort til Wolves. Derefter tror vi kampen er afgjort og slapper lidt af indtil halveg. I anden halveg bliver vores spil lidt mere sammenhængende, men vi bliver for alvor ikke farlige. Vi begynder at slappe mere og mere af og er til tider lidt ukoncentrerede og det bliver straffet i det 65. minut. Fletcher kommer lidt tilfældigt igennem og får udlignet. Det får os til at vågne op og fem minutter efter får Bale en lang bold i dybden som han løber op og smækker i det lange hjørne til 1-2.
Derefter tager vi os sammen, viser forskellen på CL-kandidat og nedrykningskandidat/midterhold, og kører dem fuldstændig over. 1-6(et mål hver femte minut til sidst Wink ) Bale, Kranjcar, 2x Defoe, 2x Adebayor