Tottenham Vs. Hearts

På torsdag venter en god omgang træning for udsolgte tribuner, når vi skal forsvare vores 5-0 føring mod skotske Hearts. Kampen er en god anledning til at få givet kamptræning til halv-rustne spillere som Huddlestone og måske Jenas, men samtidigt en kamp, hvor der skal tages mere hensyn til salgsobjekternes eventuelle mulighed for at spille europæisk med deres måske kommende klubber. Indviklet, men logisk! 

At Harry er ganske opmærksom på ikke at cup-låse spillere, der måske skal væk, sås tydeligt da vi spillede første kamp, hvor hverken Crouch eller Prinsessen af Kroatien var med. I medierne truer Harry med at inkludere sidstnævnte i truppen til på torsdag, hvilket effektivt vil stoppe Chelseas interesse i at hente midtbanetroldmanden. Jeg anser det for teatertorden. Med udmeldingen lægger Harry pres på både spilleren, Chelsea og Levy: Få så styr på sagerne!  

I går spillede vi som alle ved mod Manchester Utd, der virkelig så godt ud! Især deres offensiv var imponerende, og det er aldrig en skam at tabe til dem på Old Trafford. Men måden hvorpå vi sank sammen efter deres første mål, var ikke sjov at være vidne til. I det hele taget stod det efter min klart, at vi er mindst en klasse efter Sir Alex´ mandskab. I alle tre kæder mangler vi klasse: Dawson er ikke god nok til at være forsvarsdirigent, Kranjcar og Livermore kan ikke udgøre vores centrale midtbane (det regnede vi vel heller ikke med), og Defoe……Herre Jemini….han er så langt fra sin gamle klasse, at jeg ikke tror, han nogensinde kommer i gang for os igen! Afbrændere, håbløse aktioner, dårlige pasninger og en generel mangelfuld forståelse for spillet. Det er bare ikke godt nok!
Et enkelt lyspunkt fra kampen i går er dog Friedel, der klart var vores M.o.M. Om det så betyder, at Harry nu vil bruge ham som førstekeeper er dog langt fra sikkert, og jeg vil ikke være overrasket, hvis Gomes står på torsdag. 

Jeg tror, vi sparer en del spillere på midten. Hudd får nok 45 minutter. Kranjcar får en del, Jenas spiller muligvis hele kampen, Livermore spiller. Lennon og Bale spares muligvis. Det handler om dels at få spillere som Hudd i gang, samtidigt med at de stadig magter den vigtige weekendkamp mod Shitty. På samme måde med angrebet: Defoe skal vel spille og prøve at score mod de forventede meget svage skotter, og mon så ikke Pav spiller sammen med ham? Det betyder en 4-4-2, hvilket gør, at Vaart kan skånes – eller evt. bytte lidt med Lennon på kanten. Bagerst ser det sværere ud. Vi har næsten ingen valgmuligheder, og vi skal virkelig snart have Gallas klar! 

Jeg tror på følgende opstilling: Gomes Walker, Bassong, Dawson, BAE Lennon, Jenas, Livermore, Kranjcar Pav, Defoe. 

Kampen ender med en sikker sejr til os, og det bliver formentlig en kedelig affære!