Tottenham - Shamrock

 

Der skal mirakler til, hvis Tottenham skal videre i denne omgang EL.
 
Shamrock Rovers – Tottenhamhotspur F.C // Europa League 2011-12 //
Af: Søren Holm // Lupus
Dette års Europa-eventyr lakker nu kraftigt mod enden, og meget skal der også gå op i en højere enhed, hvis Tottenham skal se sig selv gå videre til knockout-fasen af dette års EL. Efter det sidste, meget triste nederlag mod et heroisk kæmpende PAOK-hold, så skal der mirakler til for at opnå avancement – Dette er, hvad der helt præcist skal til:
1. PAOK, der allerede kvalificeret skal slå Rubin Kazan.
2. Tottenham skal slå Shamrock Rovers
3. Målforskellen på 5 skal udlignes med Rubin, hvis dette sker, ja så vinder går vi videre fordi vi indbyrdes er bedre end dem.
Det er kampen om 1.pladsen, der er på spil mellem PAOK-Rubin Kazan, og derfor skal man nok heller ikke regne med, at grækerne lægger sig ned. Sidste kamp mellem de to hold endte 2-2, så mon ikke det nok skal blive spændende – Måske er der håb endnu!
 
Tottenham
Vores fantastiske stime blev i søndags brudt mod Stoke, der på to mål af M. Ethrington slog os med 2-1. Kampen vil nok mest blive husket, for den mildest talt tvivlsomme dommerpræstation leveret af Chris Foy (Eller Chris FØJ – som en vittig sjæl skrev i kommentarboksen!).
Til kampen mod Shamrock, skal vi nok ikke regne med at se nøglespillere såsom Modric, Bale, og Adebayor, da jeg tror, at Harry har accepteret, at vi ikke skal spille med om sølvtøj i netop denne turnering og at chancen for at gå videre, selv i stærkeste opstilling, er meget lille. Derfor bliver det nok til en sidste oplevelse for reserverne og de helt unge Spurs-talenter, men måske de sidder med på bænken, hvis chancen for en storsejr byder sig?
 
 Shamrock Rovers
Hvis vi dog alligevel skal tro på avancement, så skyldes det, at Shamrock indtil videre har tabt alle deres kampe og er bundprop med 0 point. De har altså intet andet at spille for en ære, så hvem ved, hvor motiverede de går til denne kamp. I den sidste kamp mod Spurs i september tabte holdet 3-1, selvom de kom foran på et hurtigt mål. Det fandt Defoe, Dos Santos og Pavlyuchenko sig ikke i, og fik hurtigt sat irerne på plads igen.
Hjemme i den irske liga er Shamrock dog i forrygende form, og er ubesejrede i de sidste 8 kampe (6 vundne – 2 uafgjorte). Nu er den irske liga dog ikke ligefrem til at sammenlige med PL, så favoritter er de trods alt nok ikke til opgøret mod Tottenham torsdag.
Kampen og opstilling
Det er vel en umulig opgave at gætte, hvordan vi stiller op mod PAOK. Men mon ikke der bliver plads til ”børnene” Townsend, Livermore, Caroll, Dos Santos og muligvis også Kane igen. Danny Rose er ude med en skade, men bliver muligvis klar. Hvordan midterforsvaret kommer til at se ud skal også blive spændende, jeg gætter på Bassong – Gallas, da de to muligvis også kommer til at agere partnere mod Sunderland, grundet Kabouls karantæne og Kings skade.
Bud: Gomes, Corluka, Bassong, Gallas, Townsend, Falque, Sandro, Livermore, Pieenar, Gio, Pav
Jeg glæder mig som altid til at se de unge spille, og håber da også på en sejr. Om det er til klubbens fordel at gå videre eller ej skal jeg ikke gøre mig til dommer om – men mon ikke det er farvel til EL på torsdag.
1-2 Spurs – Pav, Dos Santos (Twigg for Shamrock)