Tottenham Hotspur – Real Madrid

26 år er det siden Real Madrid sidst var på besøg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak for denne gang:

Dette skulle have været optakten til den vigtigste og mest spændende kamp på White Hart Lane i nyere tid.

Nu handler det desværre mest om at slikke sårene, vise lidt mandshjerte, måske tanke lidt selvtillid og ikke mindst at få taget ordentlig afsked med klubbens første sæson i Champions League.

 

Første opgør for en uge siden viste med al tydelighed at der er et niveau til forskel på Spurs og en mindre gruppe af de absolutte storhold i Europa, hvor Real så klart er i blandt.

Men at man kan tillade sig at være skuffet over det faktum siger meget om hvor langt vi er kommet i denne sæson. Vi er skuffede over at ryge ud til Real Madrid i kvartfinalen, og vi bliver skuffede hvis vi ikke ender med at kvalificere os til næste sæsons turnering.

 

Inden sæsonen gik i gang, kørte diskussionerne her på siden på, om vi var gode nok til at slå Twente og Werder Bremen i kampen om gruppespillets andenplads, og om vi efter nytår eller til februar når Champions League var overstået var så langt bagefter i ligaen at vi kunne nå at spille med om fjerdepladsen.

Nu slutter vi som et af de otte bedste hold i Europa og med en realistisk mulighed (om end utrolig svær) for at være med igen næste sæson.

 

Men hey, siger nogle sikkert – særligt de der er på plads på stadion onsdag aften - hvor er den never-say-die attitude, som Spurs altid skal have på hjemmebane? Skal vi ikke spille vores chance uanset at den er lille?

Jo absolut, er mit svar, det er bare desværre ikke nok.

 

Vi får et Spurs-hold i stærkeste opstilling at se og motivationen er sikkert fin. Fansene vil råbe og skrige, og der vil blive sunget sange (særligt om en vis spillers forældres professioner).

Real vil med garanti spare alle tvivlsomme spillere, og en del af deres fokus kan ikke undgå at være på lørdagens kamp, hvor de skal forsøge at revanchere efterårets 5-0 nederlag til Barcelona.

 

Vi kan sikkert presse dem godt, vi kan måske endda komme foran, hvem ved måske endda 2-0, så det bliver rigtigt spændende. Men den offensive satsning det vil kræve at skulle score mindst fire mål mod Real, kan ikke undgå at gøre os sårbare bagude, og bare et enkelt mål til gæsterne betyder at vi skal score seks gange. Der er ikke en chance i helvede!

 

Opstillingen:

Som sagt tror jeg at vi får den stærkeste mulige opstilling at se, dog tror og håber jeg at tvivlsomme spillere bliver sparede. Her er det særligt Lennon og Gallas jeg tænker på.

 

Kaboul gjorde en god figur mod Stoke, og med hans offensive kvaliteter vil han være et godt bud på Dawsons makker i centerforsvaret.

På midtbanen er Sandro, Jenas og Huddlestone i spil til pladsen ved siden af og bagved Modric. Her må Jenas være et klart tredjevalg. Valget mellem Sandro og Huddlestone er valget mellem defensiv gardering og bolderobring på den ene side og offensiv satsning og forsøg på at kontrollere spillet på den anden. Denne ydmyge skribent ville vælge The Hudd, men kan så udmærket se logikken hvis Sandro bliver valgt i stedet.

Højresiden og angrebet bliver nok bestemt af hvorvidt Lennon spiller. Hvis han spares bør van der Vaart starte på højresiden (selvom han ikke kan holde en strategisk placering om så man lænkede ham).

Pavlyuchenko starter med garanti inde, han har lidt mere tyngde end Defoe og spillede en fin kamp mod Stoke. Om angrebsmakkeren bliver Defoe eller Vaart afhænger af ovennævnte.

 

Gomes

Corluka-Kaboul-Dawson-Ekotto

Vaart-Huddlestone-Modric-Bale

Defoe-Pavlyuchenko

 

Reals opstilling tør jeg ikke gætte på, men mon ikke de kan mønstre elleve fodboldspillere på et vist niveau?

 

Udfald:

Som allerede skitseret, tror jeg på en god og aggressiv start på kampen, og jeg tror også at vi kommer foran. Først Pavlyuchenko efter indlæg fra Bale, derefter Vaart på straffe. Så lad os sige at vi går til pausen foran 2-0. Så reducerer Real i starten af anden, hvorefter ballet er forbi, og de sidste 40 minutter går med seks udskiftninger og alibifodbold.

Resultat: 2-1 til Spurs. (2-5 samlet)

 

Så er vi dog faldet med ære, vi har slået Real Madrid, selvtilliden er god og så f****** smadrer vi de røde s*** om en uge!!!

 

COYS og god kamp, særligt til jer der er på stadion.