Tottenham Hotspur – Birmingham City

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spurs - Brum

Så venter sæsonens sidste kamp.

For en gangs skyld er sidste runde ikke bare paradekørsel.

En plads i Europa League står på spil, derudover er femtepladsen vigtig ikke mindst fordi vi holder Liverpool bag os. Desuden er hjemmepublikummet på White Hart Lane ikke blevet forkælet med mange sejre i foråret, så både for holdet og fansene, vil det være vigtigt at gå på ferie på baggrund af en god afslutning.

Birmingham slås for overlevelse i Premier League, og skal med stor sandsynlighed have point for at holde sig oppe. Målforskellen kan sagtens komme i spil, så selv om Wigan og Blackpool skulle tabe deres kampe, vil et nederlag på 3-4 mål kunne sende Birmingham ned.

Personligt så jeg det gerne ske. Det ville være ærgerligt at skulle sige farvel til Blackpool eller eventuelt Wolverhampton, som begge har en prisværdig never-say-die attitude samtidigt med at de prøver at spille offensiv fodbold. Birmingham vil de færreste savne for alvor. De skal dog have tak for at de sikrede at Arsenals trofæskab fortsat er et af de mindst benyttede møbler på de britiske øer.

Birmingham er i en seriøs krise i øjeblikket. Et sølle point er det blevet til i de seneste fem kampe, og særligt de to seneste nederlag til Fulham og Newcastle som ikke har noget videre at spille for må have gjort ondt. Intern uro (ikke blot fra Bentley), spillere på drukture og den slags understreger blot holdets krise.

Spurs har også været igennem en krise, som det nok er for tidligt at sige er ovre, trods en flot sejr på Anfield i sidse runde. Vi har haft utrolig meget boldbesidelse, og tempo og boldomgangen har set fin ud, men vi har skabt alt for få chancer og har scoret alt alt for få mål. En komfortabel sejr på søndag kan gøre meget for at vise at formen er vendt tilbage.

Et andet billede som en sejr kan hjælpe med til at ændre, er vores uanstændigt elendige præstationer mod holdene i bunden af ligaen i denne sæson.

 

Opstillinger

Brum var urimeligt ringe senest mod Fulham, så de vil sikkert skifte ud på flere pladser. I det mindste kan de ikke bruge Bentley, som ikke må spille mod os. Desuden er kaskader af skader væltet ned over klubben.

Vores opstilling er som altid uforudsigelig. Mange af de skadede spillere er eftersigende klar, så mon ikke vi får nogle af de spillere at se, som muligvis skal/kan handles i sommerpausen. Det er i al fald strategisk godt at kunne vise frem, at man ikke forsøger at sælge krøblinge. Derfor tror jeg, at  vi får spillere som Pavlyuchenko, Jenas, Palacios, Hutton, Assou-Ekotto og Gomes at se igen efter en pause.

Foster

Carr-Johnson-Davies-Ridgewell

Larson-Gardner-Ferguson-Beausejour

Jerome-Derbyshire

Vs.

Defoe-Pavlyuchenko

Rose-Modric-Sandro-Lennon

Ekotto-King-Dawson-Hutton

Gomes

 

Der er ikke den store chance for at disse opstilliger er korrekte. Birminghams er realistisk hvis Bowyer og Jiranek ikke bliver klar. Spurs’ er realistisk hvis Harry ringer til mig og beder mig sætte holdet (bemærk i det tilfælde at jeg sætter Hudd på bænken).

 

Resultat

Jeg tror på at vi sænker Birmingham. Vi får et hurtigt mål, hvorefter Brum prøver at klynge sit til det strå der handler om at begrænse nederlaget. 1-0 ved halvleg. Præcis det samme gentager sig i anden halvleg og kampen ender 2-0. Målscorere: Defoe og Modric.

COYS og rigtig god kamp til alle. Særligt god fornøjelse til jer der indvier Krølben i Pisserenden (jeg er strandet i Jylland).

Tak for en medrivende sæson herfra!