Tonen på hjemmesiden

Kære alle

 

Retningslinjerne for hvordan vi skal behandle hinanden gælder stadig!

 

Så skal vi ikke prøve at behandle hinaden med respekt!?!

 

Velkommen til White Hart Danes forum.
     
Forummet er ment som et mødested for fans af Tottenham. På forummet kan man skrive om Tottenham, klubben, spillerne, kampene, ledelsen m.v. Forummet fungerer ligeledes som et informationsorgan for fanklubben i forbindelse med arrangementer m.v.
     
  Når du tilmelder dig dette forum, accepterer du følgende retningslinier:
1.   Du skal respektere, at forummet hører under White Hart Danes. Berettiget kritik af klubben og spillerne er i orden, men vi accepterer ikke, at folk udenfor fanklubben bruger forummet til provokationer henvendt til fans af Tottenham.
2.   Emner, der ikke vedrører Tottenham eller fanklubben, henvises til "off topic".
3.   Indlæg med racistisk, pornografisk, politisk eller andet stødende indhold tolereres ikke og vil derfor blive slettet.
4.   Det forventes, at indlæggene holdes i en sober og/eller humoristisk tone - tal til andre som du ønsker, at de skal tale til dig.
5.   Chikanerende og stærkt provokerende indlæg vil blive udsat for censur af administrator.
6.   Hvis indlæg ikke overholder reglerne, kan forummets administrator frit slette dem uden advarsel.
7.   Personlige angreb mod hinanden tolereres ikke.
     
  Gode råd om indlæg:
Inden du trykker "Gem svar" for at lægge dit indlæg ind på forummet, så læs det igennem (brug evt. funktionen "Se svar"). Er dit indlæg forståeligt for andre og har du fået det hele med? Kommer du i tanke om rettelser eller tilføjelser, så brug gerne funktionen "Edit" i stedet for at oprette et nyt indlæg med dine tilføjelser og rettelser til det første. Det gør det mere overskueligt for de personer, du gerne vil dele dit budskab med.
     
Overvej om dit indlæg er nødvendigt. Tænk på at ikke alle besøger forummet dagligt, og det kan derfor være til irritation med mange irrelevante indlæg.
     
Inden du opretter et nyt emne så kig efter, der ikke allerede findes et emne, der omhandler det, du vil skrive om. Brug evt. søgefunktionen.

Mvh.

Bestyrelsen