Spurs smides for ulvene på søndag

Den kommende uge byder på 2 vigtige kampe. Den anden er slaget mod (volds)mændene fra Milan, mens den første er mod knap så fancy Wolverhampton Wanderers. Det ser ud til at blive 2 svære opgør, og jeg tror faktisk, det er mindst lige så sandsynligt vi slår Milan som Wolves.

Når jeg ikke er ovenud optimistisk før kampen på Molineux (lyder som en køkkenmaskine!), skyldes det ganske enkelt, at værterne har haft usædvanligt godt fat i topholdene på hjemmebane i denne sæson. Manchester United blev slået i sidste måned, Chelsea i januar, men Shitty tabte tilbage i oktober. Mod svagere hold som Wigan, Bolton og Liverpool har ulvene til gengæld tabt hjemme – uden at vi sikkert skal lægge for meget i det. Sikkert er det, at hjemmeholdet garanteret er meget opsatte på at slå endnu et tophold – endda ét, der ugen efter skal op mod Milan. Vi får helt sikkert en vanskellig eftermiddag på Molineux!
Manager McCarthy har skabt et effektivt og solidt spillende hold, der især er gode hjemme. Der er ikke de store profiler på holdet, men angriberne Kevin Doyle og Sylvan Ebanks-Blake, sidstnævnte scorede to forleden, skal vi holde øje med.
I ulve-kobbelet finder vi vores Jamie O´Hara, der dog ikke må være med på søndag. Nyligt afdøde Dean Richards, der hyldes og mindes inden kick off, har spillet i begge klubber.
Hvordan er status så hos de hvidblusede helte fra N17? Jo, vi har som vanligt en masse skader! Huddlestone, King, VdV, Corluka, Kaboul og Woodgate er alle ude. (Woodgate får efterhånden Darren Anderton til at minde om Superman).
Defoe er formentlig klar efter det slag han fik, da truppen af uransagelige årsager valgte at flyve til Dubai og træne en uges tid, frem for at være hjemme i marts-kolde London. Defoe spiller sin kamp nr. 300, og han kan med 3 kasser nå sit 100. ligamål. Jeg gætter på , det IKKE sker!
BAE har spillet 99 kampe for Spurs, og får vel således en buket blomster… tillykke!
Jeg tror, vi skal være meget fokuserede og effektive for at vinde. Begge dele kan det komme til at knibe med, da vi jo på onsdag har en kamp, der må fylde godt i spillernes hoveder. Jeg håber, Harry Redknapp har brugt al sit talent på at forberede spillerne på begge opgaver. Taber vi kampen søndag, ser det sort ud mht. 4. pladsen, og taber vi onsdag er eventyret slut for denne gang. Vi kan og bør kunne vinde begge kampe, men jeg er bange for den chokerende mangel på evner og held, der plager vores angribere! De må og skal i gang, og jeg har en fornemmelse af, at Defoe får kritikken til at forstumme en smule. Han scorer et afgørende mål på søndag! Mærk jer mine ord!
Vi stiller formentlig på således:
Gomes.
Gallas, Dawson, Bassong, Ekotto
Lennon, Modric, Palacios, Pienaar
Crouch, Defoe

Jeg regner ikke med, at Pav kastes for ulvene. En kold eftermiddag i Wolverhampton er nok ikke hans kop vodka, og det forlyder, at Hutton er raget aldeles uklar med Harry, så mon ikke Gallas spiller højre back.
Et bud på resultatet?
Wolves formår både at tabe til Wigan og slå Manchester United hjemme. Vi kan tabe til Blackpool og tæve Milan.. Det kan blive hvad som helst, men jeg gætter på en 2-1 sejr til os. Mål af Crouch og Defoe. Sidstnævnte afgør det hele efter en smuk solotur med 3 minutter tilbage!

COYS!!