Spurs <> Rubin Kazan

 

En lille semifinale i Europa League gruppe A kan man godt tillade sig at kalde torsdagens kamp mellem Spurs og russiske Rubin Kazan. Begge hold er kommet godt fra start i gruppen med 4 point for 2 kampe, og sejrherren i morgen ligner en sikker deltager i forårets kampe.
 
Rubin Kazan spiller i den bedste russiske række, og det er ikke et ringe hold, vi skal møde. De har solid europæisk erfaring, og har bl.a. deltaget i Champions League de sidste to sæsoner, hvor de sidste år var i gruppe med FCK og Barcelona.
Holdets stjerne er ecuadorianske Christian Noboa, der er en dygtig playmaker. Nigerianske Obafemo Martins, der er kendt for sin tid i Birmingham og et fantastisk mål mod Scum i CC-finalen, blev købt til klubben sidste år i forventning om, at han skulle være den store angrebsstjerne i klubben. Gennembruddet har han stadig til gode, men både han og Noboa scorede mod Shamrock i sidste runde.
Rubin spiller en disciplineret gang fodbold, og vi må forvente, at de kommer i en defensiv 4-5-1 opstilling, hvor de vil gå efter uafgjort og måske en heldig sejr. Vi skal stække deres kontraspil og så skal vi ellers bare spille vores spil, være bedre på dagen og gå efter sejren – som Caroline Wosniacky nok ville have sagt!
 
Situationen hos os er som altid trist, hvad skader angår! Er der mon noget galt med enten træningen eller vores fysiske stab? Fakta er, at vi er enormt hårdt ramt defensivt: King (!), Gallas, Dawson, Corluka er alle ude. Det efterlader Bassong og Kaboul til de centrale pladser. Til gengæld er Sandro og Lennon sandsynligvis klar igen, og mon ikke de kastes for løverne?
 
Jeg tror, Redknapp vil stille med et relativt stærkt mandskab. Vinder vi kampen, er vi vel 80% sikre på at gå videre, og det kunne indikere et hold med mange etablerede førsteholdsspillere.
 
Min forventning er, at vi helt klart vinder den her kamp. Vi er på hjemmebane og vi har et langt bedre hold.
 
Forventet opstilling:
Cudicini
Walker, Bassong, Kaboul, BAE
Rose,  Livermore, Sandro, Santos
Defoe, Adebayor
 
Et bud på resultatet: 3-0 til Spurs.
 
Link til Martins mål mod Scum: www.youtube.com/watch