Spurs - PAOK Saloniki

 Det spidser til i Europa League, hvor vores hvide helte på onsdag tager imod de forarmede grækere fra Saloniki – Grækenlands næststørste by.

 Saloniki, eller Thessaloniki som byen egentlig hedder, udmærker sig ved at være base for klubben PAOK, der i øjeblikket ligger nummer 5 i den græske liga. Sidste år nåede PAOK en slutspilsplads i ligaen, hvor de fire bedste hold møder hinanden ude og hjemme. Det resulterede i en 2. plads, og dermed en plads i Europa League.
I ligaen er PAOKs topscorer Adelino Vieirinha, der ikke er med onsdag grundet en skade.
 
I øvrigt er byen også hjemstavn for Grækenlands største eksporthavn, der sågar er Balkans største transit- og containerhavn. Der er et dokareal på hele 1,5 km2 og hele 6 km kajanlæg! Så kom ikke her!
 
Vores situation er den, at vi ikke har haft en bedre start siden 1961, hvor vi som bekendt vandt doublen. Af de sidste 28 mulige point, har vi hentet 26. Det har betydet en vældig tro på fremtiden og en masse brede smil på læben på os alle weekend efter weekend. Harrys plan med at spille med en ren B-kæde i EL har vist sig at være rigtig, men det bliver spændende at se, om han trods alt ikke sætter lidt mere power ind på onsdag for at sikre videre deltagelse i Europa. Selvom det så langt fra er CL, vil det efter min mening stadig være en lille fiasko ikke at gå videre, og derfor tror jeg, vi vil få et pænt stærkt Spurs-mandskab at se 21.05 på White Hart Lane. 
Vinder vi kampen, indtager vi mindst 2. pladsen i rækken, og da Kazan formentlig slår Shamrock, vil det også betyde, at PAOK ryger helt ned på 3. pladsen. I sidste runde møder vi sønderslåede Shamrock ude, mens PAOK og Kazan tørner sammen i Grækenland.  I mine øjne er det højst sandsynligt, at vi ender som gruppervindere, men det kræver naturligvis, at vi slår grækerne på onsdag.
 
Udgangspunktet for kampen må være en 4-4-2 opstilling.
I målet har Gomes og Cudicini delt opgaverne i EL, så det bliver rent gætværk. Jeg tror mest på Cudicini.
I forsvaret bliver det nok Gallas og Bassong, der begge er nogenlunde fit. Som backs gætter jeg på Walker, der ser ud til at magte det hele, samt måske Corluka, der så småt meldes klar.
På midten kunne Lennon godt få første halvleg sammen med Sandro og Livermore centralt og måske med Pienaar eller Townsend på den anden kant.
 
 Vi kommer ikke til at se Adebayor fra start, så det ligner Pavlyochenko sammen med Defoe i front. Sidstnævnte skal med garanti spille på lørdag mod Bolton, så måske bliver der plads til fx Kane eller Santos.
 
Traditionen tro skal skribenten gætte på et resultat, og jeg lægger klart alle æggene i Harrys kurv: Vi er simpelthen langt stærkere end PAOK – også med en halv B-kæde. Desuden henter PAOK ikke mange point på udebane. Hjemme i Grækenland er det blot blevet til 4 point i 5 udekampe. Lidt bedre ser det dog ud for PAOK på fremmed græs i Europa. I Rusland fik de uafgjort, og Shamrock blev klart slået på eget græs.
Jeg tror, vi stiller op med både Lennon og Defoe, og bænken bliver formentlig også stærk med spillere som Bale og Adebayor. Mit gæt er en sikker 2-0 sejr. Begge mål sat ind af Deadly Defoe.
 
COYS og rigtig god kamp!