Spurs - Liverpool

Velkommen til sæsonens første ”Six-pointer” mod den traditionsrige klub Liverpool F.C - En af vores mest direkte modstandere til 4. pladsen. Kan Spurs, trods skader og en hård optakt, levere et godt resultat mod en klub, vi i de seneste par år har haft nogenlunde styr på? Eller må vi indkassere endnu et smerteligt nederlag i disse indledende runder? Svaret skal findes søndag på White Hart Lane kl. 14.30.

Optakten er skrevet af Lupus

Tottenham Hotspur F.C:
Skadeslisten har været et af de helt store samtaleemner her i starten af sæsonen. Ude er spillere som Dawson, Huddlestone, Sandro og Pienaar. En del spillere er dog også på vej tilbage, herunder Gallas, VdV og Lennon, mens Mr. Doubtful aka. Ledley King muligvis også starter på banen søndag.
Trods skadessituationen, kommer holdet fra en udmærket præstation mod Wolverhampton, et hold jeg altid frygter. Selvom Wolves på papiret ikke er specielt intimiderende, er det alligevel en svær modstander, der aldrig må undervurderes.
Med et clean-sheet, en god debut af Parker og mål til vores to angribere, fik holdet et meget tiltrængt boost, som vi forhåbentligt kan bygge videre på i de kommende kampe. Desuden bør kampen mod PAOK i EL torsdag også nævnes. De unge gjorde en acceptabel figur, mens Pav/Gio nok ikke bliver at se i startopstillingen mod Liverpool. Alt i alt end kedelig 0-0 kamp, der nok bliver husket for en katastrofal dommerpræstation.

Liverpool F.C:
Liverpools har fået 7 point i deres første 4. kampe mod Arsenal, Bolton, Sunderland og Stoke. I den sidste kamp måtte holdet se sig selv tabe til ”The Potters” på et tvivlsomt straffe begået af Carragher.
Spillet var udmærket og der var rigeligt med chancer, men alligevel formåede de offensive kræfter ikke at udnytte de talrige muligheder.
Liverpool har som bekendt været meget aktive i de sidste to vinduer og har hentet spillere såsom Suarez, Caroll, Adam, Bellamy og Downing (Harry er sikkert ganske misundelige, alle har været rygtet til Spurs). Truppen er ganske solid og selvom mange nok gerne havde set en anden partner end Carragher til Agger.
Skadeslisten er anderledes kort end hos os. Vigtigst er det at notere, at Gerrard muligvis gør sit comeback mod os, men selvom han er begyndt at træne igen, er det stadig tvivlsomt. Det ville være vigtigt for Liverpool, da kampen mod Stoke med alt tydelighed viste, at hverken C. Adam og/eller Henderson er i stand til at fungere som styrmand på midten.
Liverpools styrke er oppe foran, hvor Suarez og Downing huserer. Begge spillede en god kamp mod Stoke, og især Downing virker sulten efter mål. Suarez er en giftig angriber, men manglede stadig det sidste i mange situationer. Veteranen Bellamy kom ind og gjorde, modsat Caroll, en god figur, så mon ikke han også bliver at se på WHL søndag?
 

Kampen:
Vores forsvar kommer, hvis ikke King bliver klar, til at bestå af Bassong og Kaboul. Begge habile spillere, om end den førstnævnte nok er meget ”rusten” mens sidstnævnte efter min vurdering er alt for svingende i sine præstationer.
Ligeledes er det svært at se nogen af dem fungere som styrmand i forsvaret. Lad os håbe på, at L. King spiller, for jeg tror på, at både Suarez og Caroll starter inde, for at presse vores forsvar, der ikke har været prangende i de første par kampe.
Downing, der som nævnt er i god form, kan komme til at spille en central rolle for Pool’, så det bliver vigtigt at lukke ham ned.
Jeg håber på, at vi stiller op med end 4-4-2 som mod Stoke. Det giver imidlertid et problem, for hvor skal VdV så spille? Hvis ikke Lennon ikke bliver klar, kan han muligvis blive sat ud på højre kant. Lennon har bestemt ikke spillet godt i de første par runder, så måske dette vil være værd at prøve?
Godt bliver det ihvertfald at se Bale tilbage i venstre side, da kampen mod Wolves med al tydelighed viste, at han INTET har at gør i den modsatte side.
Vi skal nok får chancer mod et nyt Liverpool-forsvar bestående af Agger og en Coates (efter kampen mod Stoke kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at Carragher starter inde). Hvis Gerrard starter inde, skifter Liverpool formegentligt til en 4-4-2, hvor C. Adam muligvis bliver erstattet på den centrale midtbane.

Jeg tror på disse opstillinger:

Spurs (442): Friedel, Walker, Kaboul, King/Bassong, BAE, Lennon, Modric, Parker, Bale, Defoe, Adebayor

`Pool: (451): Reina, Kely Coates, Agger, Enrigue, Adam, Lucas, Downing, Suarez, Bellamy, Carroll         

Det bliver svært, men lad os håbe at Gerrard ikke kommer tilbage, mens King derimod starter som styrmand i forsvaret. Vi har normalt et godt tag på Liverpool, så mon ikke Adebayor scorer 2. kasser, for så kan vi godt leve med, at Downing/Suarez udnytter en enkelt forsvarsfejl. 2-1 Spurs

COYS!