Rubin Kazan - Spurs

Мисс Казань 2011 год: Мисс Шушакова! 
 
 
- Eller "Miss Kazan 2011: Frøken Shushakova!"
 
Smukke kvinder er der vist mange af i den centralrussiske republik Tatarstan, og Frøken Shushakova (og hendes veninde) er bestemt gode eksempler herpå. Ellers er det vist ikke meget at komme efter i Kazan, og det er heller ikke en sindsoprivende opgave vores kære B-kæde går ind til på ”Centralstadion” i hovedstaden Kazan. Vi er stort set videre i puljen med en sejr, og skulle vi sætte point til, er det ingen katastrofe.
 
Jeg forventer, at vi stiller med et hold, der minder om truppen fra den første kamp på White Hart Lane.
På mål bliver det enten Gomes eller Cudicini.
I forsvaret ligner det Danny Rose på venstre side, Walker på højre og Bassong sammen med Kaboul centralt.
De 4 mand på midten bliver nok Sandro, der er klar, men må se en del bold fra bænken grundet Parkers store succes. Ved siden af Sandro satser jeg på Jake Livermore, mens kanterne godt kan blive Pienaar og Santos.
I front ingen andre end Pavlyochenko og Defoe.
 
Kazan skal helst vinde kampen, hvis de skal undgå fiasko i Europa League. PAOK spiller også i morgen mod Shamrock, og vinder grækerne den, samtidig med at Kazan IKKE vinder, ser det sort ud for russerne.
 
Mit gæt er, at vi mindst får uafgjort. Selv med B-kæden er vi stærke nok til at slå Kazan –også på udebane. Dermed er der lagt op til gruppefinale mod PAOK den 30/11.
 
Hermed slut på denne lynoptakt.
God kamp og Come On You Spurs!