OPTAKT TOTTENHAM v. BOURNEMOUTH

Tottenham v. Bournemouth på White Hart Lane.
Kickoff 17:00 d. 20. Marts. Kan ses  på TV3 sport 1.
 

Form og tidligere møder
Det er nok ikke alle der er lige bekymrede for dagens modstander.
Vores sidste møde med The cherries skabte heller ikke de store problemer – vi vandt 5-1 på Dean Court Stadium med et hattrick af Kane. I retrospekt har vi mødt Bournemouth 30 gange - 16 gange har vi vundet, 10 gange har vi spillet uafgjort og 4 gange har vi tabt.

Bournemouth har i år i deres 30 kampe vundet 10, spillet 8 uafgjort og tabt 12.
De ligger på nuværende tidspunkt på en 13 plads, lige over Watford. Og selvom Watford ofte løber med overskrifterne, pga. deres stærke profiler og målscorere – så er Bournemouth et godt fodboldhold af alle de rigtige årsager. Det er et hold med sjæl og kampgejst, lige som os.
De har en træner der er elsket af deres fans og som nærmest er blevet til en messias på den engelske sydkyst. Eddie Howe slog selv sine folder i Bournemouth FC fra han var 10 år gammel. Han blev professionel og spillede for dem i 7 år før han blev solgt til Portsmouth i 2002, og blev i øvrigt Harry Redknapps første Portsmouth-signing. Han blev siden lejet tilbage til Bournemouth og i 2008 blev han klubbens træner. Efter en lang periode med økonomiske problemer, var det sidste chance for at redde klubben. Hvis investorer truede med at trække sig, men Eddie Howe skabte resultaterne. Og i løbet af 5 år er de rykket 2 ligaer op og ligger som sagt nu, midt i Premier League tabellen. Dagens opgør bliver ikke som andre, vi har spillet for nyligt. De er meget stærkere defensivt end Aston Villa og kan ikke rigtig sammenlignes med andre ”bundhold”. Lige som Watford er de farlige på omstillinger og dødbolde, men de besidder også en mentalitet og en vilje til at holde på bolden og bygge op fra bagkæderne. Den strategi har sendt både Southampton, Swansea, Newcastle og Crystal Palace til tælling. Jeg tror ikke nødvendigvis det vil ske for os i dag, men man skal ikke give Bournemouth hverken mulighed, tid eller plads.
 
Forventninger
Jeg forventer som sagt ikke nogen nem kamp, men jeg tror at Mauricio Pochettino har forberedt sig godt. Han undervurderer ikke nogen og han vil med sikkerhed have sine kneb til at holde The cherries i en kort snor. Jeg tror at vi får en relativ stærk opstilling at se. Det er lidt usikkert om Mauricio Pochettino stadigvæk hviler Eriksen og Dembele, som begge har været lidt trætte efter vores travle program. Men jeg forventer ikke de svære opkommende kampe, bliver et påskud for at hvile folk i dag.
 
Skader
Både Clinton N'jie og Jan Vertonghen er ved at være klar til at træne igen. Men de forventes ikke klar til dagens kamp. Dembele og Alli har begge flere små skavanker, men er ikke meldt skadede.
 
Startopstilling

                              Lloris

       Walker Alderweireld Wimmer Rose

                        Dembele Dier

                   Lamela Alli Chadli

                               Kane
 
Jeg tror at vi vinder kampen 3-1. COYS