OPTAKT: Tottenham - Monaco

Tottenham v. Monaco. Kampen spilles på White Hart Lane.

Kickoff 21:05 torsdag d. 10 december.

Kampen vises på 6'eren.

Form og tidligere møder

Det er nu blevet tid til den sidste gruppekamp i Euro League for Tottenhams vedkommende, hvor Monaco kommer på besøg. Tottenham er allerede videre fra gruppen, men der spilles yderligere om, hvem der skal ende som nr. 1 i gruppen. Spurs er i øjeblikket på førstepladsen med 10 point, mens Anderlecht har 7 og Monaco 6. Spurs kan dermed sikre 1. pladsen med en uafgjort, men også ved at tabe, da Anderlecht først skal slå Qarabag.

Det kan altså diskuteres, om denne kamp har særlig stor betydning, og jeg forventer da også, at en del reserver får chancen i opgøret. Før vi ser på det, skal I dog forkæles med noget statistik.

Spurs har kun tabt 1 ud af 5 kampe i Euro League, og fik 1-1 ude mod Monaco i den omvendte kamp. Det var første møde nogensinde mellem de to klubber. Spurs har generelt en ret god statistik mod franske hold, hvor man kun har tabt 1 ud af 7 kampe. Sidste 6 kampe har man opnået 3 sejre og 3 uafgjort. Tottenham er yderligere også ubesejret i de sidste 7 hjemmekampe på WHL i Euro League (7 sejre og 2 uafgjort), hvor sidste nederlag var mod Benfica.

Monaco har ellers haft ret godt tag på engelske hold, hvor de slog Arsenal ud af Champions League sidste år. Faktisk har de slået 5 (Leeds, Newcastle, Chelsea, Liverpool, Arsenal) ud af de 7 engelske hold de har mødt. Kun Manchester United og Tottenham har klaret skærrene.

Forventningerne og key players

Jeg forventer, at det bliver en meget åben kamp, hvor begge hold vil prøve at få overtaget. Det vil nok ikke blive en så målrig kamp, da Spurs stiller med reserver, og Monaco er det mindst scorende hold i gruppen med kun 4 mål i 5 kampe. Yderligere har Monaco underpræsteret i gruppen, hvor man senest tabte hjemme 0-2 til Anderlecht.

Vi kan altså nok forvente os en kamp, hvor det ikke vil være smuk fodbold, men forhåbentlig kan nedenstående spillere hjælpe os til sejr.

Davies, er blevet slået af start 11'eren af Rose, men er stadig en meget dygtig venstreback. Han kommer til at spille en stor rolle offensivt og defensivt, hvor han skal henholdsvis lave gode indlæg og lukke en spiller som El Shaarawy ned.

Son, skal agere vores nok farligste mand (hvis startopstillingen holder). Han har været lidt skadet i sæsonen, men han får nu chance for at vise, at han kan banke nogle kasser ind regelmæssigt. Son har tidligere scoret i denne omgang Euro League, da han scorede mod Qarabag.

Chadli, kommer forhåbentlig tilbage fra sin skade, og kan være en ligeså farlig mand, som han var sidste sæson. Det vil i hvert fald være vigtigt i denne kamp, hvor han skal være med til at sikre os 1. pladsen.

Skader

Spurs: Mousa Dembele er ude med maveproblemer, mens Mason har ankelproblemer. Bentaleb er usikker til kampen.

Monaco har en bunke af skader: Moutinho, Ivan Knight, Adam Traore, Guido Carrillo, Andrea Raggi, Loic Badiashile og Coentrao er alle ude.

Startopstilling

Jeg tror (og håber) på, at det vil være et (næsten) fuldt reservehold mod Monaco. Det vil se således ud.


                    Vorm

Trippier     Fazio    Wimmer    Davies

 

             Carroll         Dier

           Son    Onomah  Chadli

                     
                   Clinton

Jeg tror kampen ender 1-1. #COYS