OPTAKT: Tottenham Hotspur – Aston Villa på White Hart Lane.

Kickoff 21.00 mandag d. 2. november.

Kampen vises på Viaplay og TV3 Sport 2.

 


Form og tidligere møder:

Mødet med vores tidligere manager Tim Sherwood, blev aflyst i sidste uge, da Sherwood blev fyret fra sin post. Når man kigger på tabellen, kan man heller ikke sige Aston Villas ledelse imod. Sølle 4 point, én sejr i åbningskampen over Bournemouth og 8 nederlag i de første 10 kampe, er absolut ikke en statistik Aston Villa kan leve med.
Modsat Aston Villa har Tottenham haft en rigtig god sæson indtil videre, hvor vi er ubesejrede i Premier League siden åbningskampen d. 8. august. Pochettino virker efterhånden til at være den manager vi har ledt efter. Hans brug af unge, engelske og flot-fodboldspillende spillere, har bestemt også været rigtig positivt, samt han har fået styr på vores forsvar.
Kun Leicester i Premier League har præsteret kun at tabe én gang indtil videre i denne sæson, ligesom os. Og netop Leicester er et af de hold, som vi kan nærme os, med en sejr i aften. Vi vil således, med en sejr, spille os på på 5. pladsen, á point med West Ham, samt der vil være 1 og 2 point til United og Leicester på henholdsvis på 4. og 3. pladsen, som er de Champions League-givende pladser.
Tottenham har den næstbedste form af alle i Premier League, samt den 6. bedste hjemmebaneform.

Aston Villa har den dårligste form af alle i Premier League, samt den 4. dårligste udebaneform.

I de sidste 10 møder med Aston Villa i Premier League, har Tottenham vundet 8, Aston Villa 1 og én enkelt er endt uden vinder.

Aston Villa vandt dog det sidste møde mellem de 2 klubber, på White Hart Lane. Alligevel, har Tottenham kun lukket 2 mål ind i de sidste 6 møder på hjemmebane mod Aston Villa.
I sidste sæson fik Aston Villa rødt kort i begge kampe imod Tottenham.
Tottenham har kun lukket 4 mål ind i de sidste 7 Premier League kampe, hvor vi også har 4 cleansheets.
Aston Villa har tabte 20 ud af deres 29 kampe i Premier League i 2015. Ingen anden klub i Premier League har tabt så mange kampe i 2015.

 

Forventninger og key-players:
Jeg forventer en kamp, hvor Aston Villa vil stille sig langt tilbage, og vente på en fejl fra vores side. Vi vil have bolden i noget der ligner 60-40 % boldbesiddelse, og derfor vil kampen nok foregå mest på Aston Villas banehalvdel. Desuden tror jeg på, at vi laver et cleansheet mere i aften, da Aston Villa kun har scoret 9 mål indtil videre, i denne Premier League sæson. Kun Stoke, som aldrig plejer at scorer mange mål, har scoret lige så lidt som Aston Villa.

Eriksen: Han er vores absolutte bedste tekniske spiller på alle måder. Hans sparketeknik, føling med bolden og driblinger er enestående, og han er maskinen i vores offensiv. Det er tydeligt at se, hvilken betydning han har for holdet, efter han kom tilbage efter sin skade.

Kane: Hans måltørke er slut, og nu kan det næsten kun gå en vej. Kane er ung, og har lært en masse af sin down-periode. Jeg er sikker på, at han scorer 15 mål eller mere i denne sæson.

Dembélé:
2 rigtig solide kampe, har bragt Dembélé tilbage på holdet. Når man er i form og i spillehumør, så er han nok den bedste i Premier League til at holde modstanderen væk, og holde bolden hos sig. Hvis han kan holde niveau kan han blive en vigtig brik i denne sæson.

Skader:

Tom Carroll kan muligvis være med på bænken i aften.

Nabil Bentaleb skulle stadigvæk være ude med sin ankelskade, men vender sandsynligvis tilbage i november.

Nacer Chadli er ude med en ankelskade, og er først klar engang i december.

Federico Fazio er ude med en baglårsskade. Skulle snart være klar igen.

Alex Pritchard er ude med sin ankelskade, som har voldt ham problem siden i sommers. Det er usikkert hvornår han er tilbage.

Heung-Min Son er ude med en fodskade. Det er også usikkert hvornår han er tilbage.