Optakt: Tottenham - Bournemouth

Leaguelane.com

Tottenham – Bournemouth

Kampen spilles White Hart Lane

Kickoff: 13:30 dansk tid

TV: Kan ses på 3+.

En af sæsonens store oplevelser kommer til White Hart Lane, når oprykkerne fra Bournemouth kommer forbi fæstningen i Nordlondon. Bournemouth har denne sæson næsten sikret sig en sæson til i Premier League med syv point til den forkerte side af stregen, så de har ikke særlig meget at spille for før lørdagens opgør mod Spurs. Tottenham har på den anden side alt at spille for, da Champions League stadig skal sikres, og mesterskabet er stadig en mulighed, så alle point tæller.

Bournemouth har ikke slået Tottenham siden oprykningen, og chancen for, at det kommer til at ske, er ret lille. Tottenham har vundet de seneste 11 kampe på hjemmebane og ikke tabt der i denne sæson. Bournemouth har kun været på The Lane én gang tidligere, hvor de tabte 3-0 på to tidlige mål af Harry Kane og et af Eriksen. 

En spiller, der kan give Bournemouth endnu større problemer, er Harry Kane, som vi nok vil se tilbage i startopstillingen for første gang i over en måned, da han har siddet ude med skade. Vi regner derfor også med, at han er med i startopstillingen. Han kan derudover slå en rekord, som kun fire andre angribere besidder, da han kan score sit 20. sæsonmål for tredje sæson i træk. Noget af et one season wonder, må man sige.

Vi regner med, at der kommer følgende startopstilling:

Lloris

Walker Alderweireld Vertonghen Davies

Wanyama Dembele

Alli Eriksen Son 

Kane