OPTAKT: TOTTENHAM - ANDERLECHT

 Tottenham – Anderlecht

White Hart Lane

Torsdag d. 5 november klokken 21:05, 6’eren

 

Nu er det atter engang tid til europæisk fodbold, hvor vi i Europa League skal have revanche imod Anderlecht, der i den omvendte kamp for to uger siden vandt 2-1, hvor Christian Eriksen ellers bragte os tidligt foran.

 

Med halvdelen af kampene i gruppen afviklet er Tottenham med 4 point placeret på en 3. plads, dog kun 1 point efter Monaco på 1. pladsen. En sejr imod belgiske Anderlecht, der inden aftenens opgør er a point med os, er derfor vigtig, hvorfor vi må forvente en relativ stærk opstilling.

 

Med sejren i mandags over Aston Villa sneg Tottenham sig op på 5. pladsen, og har ikke tabt  i Premier League siden åbningskampen imod Manchester United, hvor Kyle Walker fik lavet et uheldigt selvmål.

Vi har igennem den seneste tid set Tottenham, der har Premier Leagues yngste trup, blive både mere stabile, men også for alvor implementere en spillestil, som man som fan kan blive begejstret for. Senest gik det ud over Aston Villa, hvor Tottenham vandt 3-1, og det endda selvom man havde det indtryk, at blusset ikke var på det højeste, og man vil endda kunne hævde at vi i de seneste sæsoner havde haft pointtab i sådanne kampe.

 

Forventninger:

Tottenham skal for alvor ud og have nogle point på kontoen, og en sejr er derfor påkrævet, da Anderlecht er en direkte konkurrent i forhold til den videre kvalifikation. Tottenham møder i weekenden Arsenal, og man må derfor forvente en opstilling, der tager højde for den forestående kamp og som sparer et par trætte spillere.

 

Key players:

Kane:


Kane er back-on-track og one-hit-wonder rygterne er i gang med at forstumme. Præstationerne går i øjeblikket kun en vej – op ad! På trods af en kamp på det jævne imod Aston Villa, så leverer han det, som man som angriber bliver bedømt på: mål! Kanes arbejdsraseri kan blive helt afgørende.

 

Lamela:

Lamela har for alvor oplevet en opblomstring i denne sæson. Selvom han stadig har en tendens til engang imellem at vælge den svære beslutning og varme bolden for længe, oplever vi langt oftere en fremadrettet Lamela, der har evnerne til at sætte sin direkte mand og skabe en chance på egen hånd. Omvendt leverer han et defensivt arbejde på et højt niveau, og det virker til at han passer rigtig godt ind i Pochettino genpressystem.

 

Heung-Min Son:

Son er endelig udtaget til truppen igen siden sin skade, og med et godt spillene Tottenhamhold, bliver han nødt til at levere, hvis han skal slå enten Dembele, Alli, Lamela eller Eriksen af holdet. Son har før haft målnæse i Europa League, og jeg forventer at der kommer en tørstig spiller på banen, der gerne vil vise og bevise hvad han kan.


Skader:

 

Nacer Chadli

Tom Carroll

Nabil Bentaleb

Alex Pritchard

 

Startopstilling:

Lloris
Tripper, Fazio, Vertonghen, Davies

Dier, Mason

Lamela, Alli, Son

Kane