Optakt: Spurs - Manchester City

Tottenham v. Manchester City på White Hart Lane.

Kickoff 13:45 lørdag d. 26 september. Kan ses på 6’eren og TV3+.

 

Form og tidligere møder 

Spurs skal op imod et stærkt spillende Manchester City hold, der har oprustet gevaldigt her til sommer. De har blandt andet fået Kevin De Bruyne ind og Raheem Sterling ind for de sædvanlige uanstændigt høje beløb. Spurs har i denne sæson også hentet ind, men det var med den sædvanlige strategi om, at der skulle være sorte tal på bundlinjen, hvilket også gjorde, at vi missede nogle af vores main targets. Spurs har dog spillet ret godt på det seneste og har vundet de sidste 2 kampe i Premier League og ikke tabt i de sidste 5. Det var også første hjemmesejr i denne sæson, da Spurs slog Crystal Palace 1-0. Manchester City havde indtil forrige runde vundet alle kampe, men tabte mod West Ham. De ligger dog fortsat nr. 1 på 15 point for 6 kampe.
I sidste sæson tabte Spurs 1-0 på hjemmebane, hvor Sergio Aguero scorede det enlige mål. I denne sæson har han kun scoret 1 mål. Vi har det heller ikke sjovt mod City generelt. City har nemlig vundet de sidste 8 ud af 9 kampe mod os. City har desuden vundet deres seneste 5 udekampe. Spurs bliver dog ikke så nemme at skyde igennem, og har da også holdt rent bur i de seneste 3 kampe. City har dog en skræmmende statistik på målområdet, og har scoret 27 mål mod Spurs de sidste 8 Premier League kampe. Det er et gennemsnit på 3,4 pr. kamp. Lloris har lukket 17 mål ind i 5 Premier League kampe mod City. Det er et mål hvert 26. minut. Det bliver ikke en nem kamp.

 

Forventningerne og key players

Jeg forventer en åben kamp, hvor begge hold vil vinde. Spurs kan med en sejr spille sig op, hvor det for alvor er ved at blive sjovt. City skal prøve at komme tilbage fra første nederlag i denne sæson, og skal vinde for at bibeholde deres 1. plads. Jeg tror vi vil se begge hold have gode perioder i kampen, så det bliver meget vigtigt, at vi for en gangs skyld udnytter det med et mål. Det bliver dog svært, da Citys forsvar har stået fast og det sidste mål de lukkede ind var det første i 572 minutter. Vores forsvar kommer også på en stor prøve, da City har spillere som Aguero, Silva, Toure, De Bruyne, Sterling osv. Spurs kan nok være mest tilfreds med 1 point, da vi har haft det meget svært mod City.

Key players

Lloris, vi har brug for, at Lloris står en kongekamp for, at vi skal have en chance mod City. Som I så med statistikkerne, plejer de at fodre svin med mål mod os. Vores forsvar har dog set godt ud de seneste par kampe, og Lloris reddede os mod Crystal - så på med handskerne Hugo!

Aguero, har scoret i alle møder med Spurs (7) på nær én gang. Han bliver farlig, og vi skal holde øje med ham, selvom han kun har scoret 1 gang i denne sæson. Han laver nogle fremragende dybdeløb, og plejer at være meget klinisk foran mål. Forrige sæsons topscorer skal man ikke kimse af.


Eriksen, var tilbage mod Crystal Palace, hvor han lavede et fint indhop og fik en ”assist”, da Son scorede det enlige mål. Man kunne straks se, at Eriksen er meget vigtig for vores angrebsspil, så jeg håber han får en god kamp.

 

Skader

Mason, Dembele og Bentaleb er stadig ude for Spurs, så kommer nok til at se Dier og Alli starte inde på de positioner. Pritchard er stadig ude på ubestemt tid.

City har en masse usikre kort, hvor blandt andet Kompany, Silva, Mangala, Bony, og Delph kan misse dagens opgør.

Startopstilling

Spurs havde mange reserver på banen mod Arsenal, og Alli og Son kom først på banen senere i kampen. Jeg tror vi ser den startopstilling, som vi har set de seneste kampe:

                   Lloris

Walker      Jan     Alderweireld    Davies

 

                Dier      Alli

      Lamela        Eriksen     Son

 

                    Kane

 

Jeg tror kampen ender 1-1. #COYS