OPTAKT: Crystal Palace - Tottenham

Crystal Palace v. Tottenham på Selhurst Park.
Kickoff 16:00 lørdag d. 23 januar. Kan ses på 6'eren.
 
Form og tidligere møder

Siden vi sidste gang mødte Crystal Palace, har mange ting ændret sig i Premier League.
Vi havde på daværende tidspunkt kun vundet én kamp, imod Sunderland.
Heung-Min Son havde endnu ikke scoret et mål i en Premier League kamp - Harry Kane befandt sig i en måltørke og Christian Eriksen var lige kommet tilbage fra en knæskade.
Situationen så lidt dyster ud, d. 20 september 2015.
I morgen skal vi igen møde the Eagles, denne gang på Selhurst Park. Og selvom alting umiddelbart ser liljehvidt ud, er et godt resultat akkurat lige så vigtigt som dengang, tilbage i september.
Hvis man kigger i historiebøgerne har Spurs mødt Crystal Palace 8 gange, første gang i 2004 i en FA Cup kamp. Den kamp vandt vi 3-0 og siden da er det blevet til sejer i 4 ud af de 8 møder.

I morgen skulle den statistik gerne forbedres, selvom the Eagles har lige så meget at kæmpe for som os. De ligger i øjeblikket på en 8. plads med 31 point. Og selvom både Dwight Gayle, Yannick Bolasie og Bakary Sako er skadede. Så venter der stadig Spurs en hård kamp – Alan Pardew har nemlig stadig stærke kort på hånden, såsom; Yohan Cabaye, James McArthur og Jason Puncheon.
Netop pga. alle disse store navne var the Eagles, pre season, udnævnt som en underdog der kunne overraske – nu kan de ikke længere overraske, men i stedet har de fået flow i deres spil og de begynder at fungere som et hold. Derfor skal vi være ekstremt påpasselige med, at dagen i morgen ikke bliver endnu et vendepunkt.
 
Forventninger

Hvis man forventer hårde kampe imod hold som Watford, Everton og Swansea – så burde Crystal Palace ikke være nogen undtagelse. De har teknisk dygtige spillere, spillere med masser af fysisk styrke og løbestærke afsluttere.

De er farlige på omstillinger og de er behøver ikke boldbesiddelse for at komme på tavlen.
Hvis man kigger på mødet i morgen med hensyn til form, så ser vi ud til at være godt forberedte. SON; har fået hul på bylden og ser ud til at være helt ovenpå igen efter sin skade. Han har ikke fået meget spilletid i Premier League og vil med garanti prøve at bevise sin ret, til en plads i startopstillingen. DEMBELE; er spillertypen du gerne vil have, når du spiller mod et hold der er farlig i omstillingerne. Hans evner til at holde på bolden - og frihed til at bevæge sig fremad på banen med bolden, bliver der brug for i morgen. LLORIS; Med så meget kvalitet på modstanderens hold, ville det være mærkeligt hvis ikke vores kære målmand, skulle diske op med en klasseredning eller to.

Jeg tror ikke der vil være tale om helt så meget kontraspil, som f.eks. Watford-kampen, men vi skal passe på at vi ikke bliver fanget i en akavet situation. Fordi Crystal Palace har så meget kvalitet på midtbanen, er det især Dier og/eller Dembele der kommer på arbejde i morgen.
 
Skader

Clinton N'jie, Alex Pritchard og Ryan Mason vil ikke være til rådighed pga. skader.
 
Startopstilling

Jeg forventer at vi stiller med en relativt aggressiv opstilling. Jeg tror at Pochettino går efter at score mål så tidligt som muligt og derved lukke kampen. Både Son, Eriksen, Kane, Alli, Chadli og Dembele har scoret fornyeligt, så der vil være konkurrence om positionerne.
Mit bedste bud lyder;
 
                                  Lloris
 
    Walker – Alderweireld – Vertonghen – Rose
 
                           Dier - Dembele
 
                     Lamela – Alli – Eriksen
 
                                   Kane
 
Jeg tror vi vinder kampen 2-0. COYS!