Optakt: Anderlecht - Tottenham

White Hart Danes

Anderlecht - Tottenham.
Constant Vanden Stock Stadion.
Torsdag d. 22, kl. 19.00, 6'eren.

I aften går det igen løs i Europa League.

Truppen er taget et smut til Belgien, hvor Anderlecht venter.
 
Anderlecht har tabt deres to første kampe til Monaco og Qarabag. Det betyder også at der sagtens kunne ligge et rigtig fint resultat og vente på Tottenham.
Før kampen ligger Tottenham nr. 1 i gruppen med 4 point. Som bekendt vandt vi over Qarabag og spillede 1-1 mod Monaco.
 
Anderlecht ligger nr. 3 i den hjemlige liga, hvor de kun har tabt 1 ud af de første 11 kampe.
 
Som bekendt ligger Tottenham nr. 7 i Premier League, efter 0-0 i weekenden mod Liverpool.
Tottenham har kun lukket 7 mål ind i de første 9 Premier League kampe, hvilket er det mindste antal i Premier League sammen med Arsenal.
 
Tottenham spillede en fin kamp mod Liverpool, og igen var specielt defensiven i fokus. Sammensætningen af Vertonghen og Alderweireld har været rigtig god indtil videre i denne sæson, hvilket også har hold hold som Liverpool og Manchester City fra at gøre hvad de tidligere har gjort mod Tottenham, set over de seneste sæsoner.
 
Forventninger:
Efter weekendes kamp mod Liverpool, og Anderlecht's dårlige start på Europa League er Tottenham favoritter.
Tottenham bør være i stand til at vinde over Anderlecht - også selvom det er på udebane. Dog skal det siges at kampe som denne altid kan gå begge veje, og selvom vi bør forvente en sejr, kan man aldrig vide hvad der sker. Derfor kan man også forestille sig at Pochettino og klubben er okay tilfreds hvis man kommer hjem til London med 1 point.
 
Key players:
 
Dembele:
Efter den præstation Dembele leverede mod Liverpool, kan man ikke komme uden om ham. Han var pludselig alt det vi alle et eller andet sted har ventet på, og ønsket. Han kan spille en stor rolle i dag- specielt hvis han finder det niveau frem igen.
 
Alli:
Man kan være lidt i tvivl om Alli starter inde efter de mange kampe han har spillet på det seneste.
Starter han inde er der ingen tvivl om at han er en nøglespiller for os. De fleste har været imponeret over hvor hurtig han er faldet til i Premier League, og selvom han stadig er en ung spiller, og laver sine fejl, har han virkelig imponeret indtil nu. Han vildskab og lyst kan være nøglen til vores offensiv.
 
Kane:
Vi kommer ikke uden om at Kane, indtil videre, ikke har levet helt op til de forventninger der har været til ham, efter sidste sæson.
Kane brød rigtig igennem i Europa League, i sidste sæson. Derfor kan vi også håbe på at han i aften finder sig selv, og virkelig viser at han ér den spiller vi alle så for få måneder siden. Vi har ikke mange andre angribere, så det er meget vigtigt at Kane snart finder tilbage til sit gamle niveau.
 
Skader:
 
Nacer Chadli
Tom Carroll
Ryan Mason (er rejst med, vides ikke om han kan spille)
Nabil Bentaleb
Alex Pritchard
Heung-Min Son
 
Startopstilling:
                                   Lloris
 
Trippier - Alderweireld - Vertonghen - Davies
 
                         Dembele - Dier
 
                  Townsend - Alli - Clinton
 
                                    Kane
 
*Der har gået rygter om at Kane skulle være skadet, eller tvivlsom. Så længe intet er bekræftet at klubben, må vi antage at han er med.