Nyhedsbrev

Kære medlem

 

I øjeblikket er der landskampspause. Tottenham spiller ikke før mandag den 21. november hjemme mod Alex McLeishs tropper fra Aston Villa. Det betyder, gensyn med et par gamle spursspillere Alan Hutton og Darren Bent. Jenas er ikke spilleberettiget, da han er lånt ud.

 

Landskampspausen betyder dog ikke, at White Hart Danes ligger stille i den mellemliggende periode. Der er som altid plads til debat på hjemmesiden, ligesom der er åbent for tilmelding til fanklubbens næste fællestur. Der er tale om Fællestur 13 i starten af februar 2012 – læs mere nedenfor. Derudover er stillingen i megaquizzen opdateretJ Se om du fører eller er håbløst bagud på hjemmesiden www.spurs.dk.

 

Medlemmernes fanklub

 

Vi har brug for aktive medlemmer til at give en hånd. Hvis du har mod på at skrive en artikel til bladet eller skrive en optakt til en kamp, så kontakt bogge [at] spurs [dot] dk

 

Vi har brug for den hjælp vi kan få. Foreningen bæres af medlemmerne!

 

Billetbestilling.

 

Vil du se en kamp i den kommende sæson med dit favorithold? Så husk, at fanklubben har 2 sæsonkort.

 

Billetbestillingsfristen til hjemmekampene mod Wolverhampton, Wigan og Newcastle er d. 15. november, så hvis du vil se nogle af de kampe, kan du med fordel ansøge om billetter nu.

 

Datoer for øvrige kampe, kan du læse mere om ved at klikke på nedenstående link.

Du kan se retningslinjer, bestillingsfrister og hvilke kampe der er til salg her: http://spurs.dk/billetter

 

Fællestur 13, Newcastle United – tilmeldingsfrist 30 november.

 

White Hart Danes arrangerer ny fællestur for medlemmerne til White Hart Lane til kampen mod Newcastle d. 11. februar 2012. Fællesturene er en unik mulighed for at nørde din passion for Spurs sammen med ligesindede. Nye som gamle medlemmer har mulighed for at tale om Tottenham en hel weekend – det bliver ikke meget bedre.

 

Har du svært ved at forklare dine nærmeste hvorfor Spurs er så vigtigt for dig? Fatter de ikke, at dit humør bliver påvirket af the lillywhites præstationer på banen? Det gør vi!!! Og det er det fællesskab, der er værdifuldt.

 

Prisen for turen er (eksl. flybillet) 2.200 kr. (2.650 for ikke-UK medlemmer) og for det får du hotel, fodboldbillet og et fællesarrangement.

Den 13 tur i rækken finder sted i februar med afrejse fredag d. 10. februar 2012 og hjemrejse mandag d. 13. februar 2012

Se mere på hjemmesiden www.spurs.dk eller kontakt Bjarke Højgaard på tur [at] spurs [dot] dk eller 2684 1692

 

Husk at opdatere dine kontaktoplysninger

 

Ellers kan vi ikke sende bladet det rigtige sted hen. I skal udfylde blanketten på hjemmesiden: http://spurs.dk/ret-medlemsinfo-formular

 

På fanklubbens vegne og håbet om en fortsat succesfuld sæson

 

Bjarke Højgaard

bjarke [at] spurs [dot] dk

White Hart Danes