Kontingentopkrævning/nyhedsbrev

 BETALING AF KONTINGENT FOR SÆSONEN 2015/2016

Sidste sæson var præget af kæmpestore problemer med vores betalingssystem i NETS. Det har gjort, at vi må starte helt forfra. Kassereren er derfor i gang med at opdatere hele medlemskartoteket manuelt. Det tager lidt tid, og derfor har vi besluttet at udsende kontingentopkrævningen manuelt. Prisen er som altid 250 kr. for seniorer, 150 kr. for juniorer og 300 kr. for udland. Kontingentet kan indbetales på 3 måder. I alle tilfælde bedes navn og medlemsnummer (hvis haves) oplyst. I må meget gerne sende mig en mail, når I har betalt på bjarke [at] spurs [dot] dk  

Kontooverførsel på regnr. 4420 Kontonummer 4420385668

Paypal til bjarke [at] spurs [dot] dk

Mobilepay 26841692

 Vi opretter jer i betalingsservice igen da dette giver stort administrativt bøvl, men vi vil gerne have gang i kontingentindkrævningen. De der allerede har indbetalt kontingent til denne sæson kan naturligvis se bort fra denne besked. I modtager en særskilt bekræftelse, hvis jeg har jeres mailadresse.

 For medlemmer der har indbetalt deres kontingent senest d. 20. august trækker vi lod om en fællestur med fanklubben til en værdi af 2500 kr. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller videregives til andre.

 

FÆLLESTUR 19

I sidste sæson lykkedes det desværre ikke at få nok interesserede til 2 fællesture. Men i den kommende sæson forsøger vi igen. Fællesturene bliver henholdsvis mod Aston Villa og Southampton. Den første tur er mod Tim Sherwoods tropper og vi håber der er mange, der har lyst til at rejse med os. Der er tilmeldingsfrist d. tirsdag d. 25. august. På grund af stigende priser i England og en høj pund-kurs har vi desværre set os nødsaget til at hæve prisen for turen til 2500. Derudover skal medlemmer der ikke er medlemmer af One Hotspur også bekoste et medlemskab af dette. Prisen inkluderer hotel (3 overnatninger), fællesmiddag og kampbillet. Du kan læse mere om turen på hjemmesiden http://www.spurs.dk/nyhed/f-llestur-20-aston-villa-30-oktober-2-november-2015 eller kontakte Bjarke Højgaard på bjarke [at] spurs [dot] dk eller 26841692. Det plejer at være nogle sjove ture med masser af fællesskab. Tilmelding til bjarke [at] spurs [dot] dk.

 

BILLETTER/SÆSONKORT

Husk I kan købe vores 2 sæsonkort. Læs mere om retningslinjerne og billetbestilling på hjemmesiden. Vi kan også skaffe billetter til cup-kampene på hjemmebane og ansøge om udebanebilletter på sæsonkortet. Den sidste del, kan dog ikke garanteres. Har du spørgsmål kan du skrive til billet [at] spurs [dot] dk. Billetreglerne til den kommende sæson kan læses her: http://www.spurs.dk/billetter. Billetpriser er Kat A 675 pr. billet, Kat B 475 pr. billet og Kat C 275 pr. billet.

 

Billetter kan allerede nu købes først-til-mølle til. Vi har 2 sæsonkort I kan købe.

Stoke (Kat C – 275 pr. billet)

Crystal Palace (Kat C – 275 pr. billet)

Man C (Kat A – 675 pr. billet)

 

FAN CUP

Den 1. august deltager vi som sædvanligt i FAN cuppen. I år på Vanløse Idrætspark. Vi kan sagtens bruge flere mand eller tilskuere, så du kan melde dig til hos benny [at] spurs [dot] dk. Arrangementet starter kl. 10.00. Det er for alle uanset form. Vi hygger os.

 

QUIZMASTER

WHD søger en quizmaster, der vil arrangere nogle quizzer i løbet af sæsonen på hjemmesiden. Præmierne sponsorerer vi og de deltagende medlemmer kan vinde en præmie. Det du skal gøre, er at finde på quizzerne og sørge for de kommer på hjemmesiden og sende gevinsten til vinderen. Har du mod på at stå for opgaven, kan du skrive til bjarke [at] spurs [dot] dk

 

BESTYRELSEN

Bestyrelsen har konstitueret sig efter generalforsamlingen, og ny formand er Benny Heidelbach. Claus Borggaard er genvalgt som næstformand og Bjarke Højgaard er kasserer. Peter Matthiesen og Carl Bechgaard er de øvrige i bestyrelsen. Vi er glade for, at have 2 jyder i bestyrelsen, da vi gerne vil være en fanklub for hele Danmark. I næste nyhedsbrev, når vi er lidt tættere på sæsonstart kommer der en mere udførlig beskrivelse af bestyrelsen og generalforsamlingen.

 

På bestyrelsens vegne

 

Bjarke Højgaard