FINALEN ER REDDET !

Kære alle

Som i jo nok har hørt blev vi på beklagelig vis nødt til at aflyse vores finale event tidligere idag - Men ligesom vores fantastiske klub, giver vi med Spurs ånd aldrig op, og er med uventet hjælp blevet reddet på målstregen igen.

Vi kan derfor glædeligt meddele at The Old Irish Pub på Vesterbrogade har inviteret alle danske Tottenham fans, til hvad vi nu må håbe bliver en endnu vildere Tottenham fest !

The Old Irish Pub har reserveret hele deres 1. Sal til Tottenham fans, og modtager med åbne døre, og arme glædeligt alle der havde regnet med at deltage i det tidligere event.

Parolen er stadig den samme - hop i din bedste Tottenham trøje og medbring alt hvad du har af bannere, flag, halstørklæder osv. Gør din flotte sangstemme klar, og vær med til at skabe en helt unik stemning, vi som Spurs fans aldrig før har oplevet herhjemme. Inviter alle dine Tottenham venner, kollegaer og bekendte, og lad os skabe den bedste aften i Tottenhams historie! Sammen tror vi på at det bliver vores aften!

'It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high, so high in fact that even failure will have in it an echo of glory.'

TO DARE IS TO DO

#COYS


Alle solgte billetter til det tidligere arrangement refunderes, og The Old Irish Pub tilbyder gratis indgang til Spurs fans !

Vi ses på The Old Irish Pub på Vesterbrogade 2D, 1620 København.