Fællestur 20, Aston Villa 31 oktober - 3 november 2015

Så er vi klar med første fællestur i 2015/2016. Det bliver mod Aston Villa. Så der er chance for at se et gensyn med Tim Sherwood.

Det bliver fællestur nr. 20!!! - Vel mødt! 

White Hart Danes arrangerer ny fællestur for medlemmerne til White Hart Lane til kampen mod Aston Villa.

Den 20. tur i rækken finder sted i oktober/november med afrejse fredag d. 30. oktober 2015 og hjemrejse mandag d. 2. november 2015

Prisen for denne tur er kr. 2.500,- for UK medlemmer, som oplyser deres UK medlemsnummer i forbindelse med tilmeldingen. Det er et krav fra moderklubbens side, og vi anbefaler derfor, at man selv sørger for at blive medlem af Tottenham Hotspur. Læs mere om medlemskaber her:

http://www.tottenhamhotspur.com/membership/

Alternativt kan der betales kr. 3.000,- hvor vi står for indmelding i denne. Differencen på kr. 500,- svarer til prisen på medlemskab i den officielle engelske fanklub.

I prisen er inkluderet følgende:

  • Medlemsskab i UK som har en værdi af ca. kr. 500,- (gælder kun ikke UK medlemmer)
  • 3 overnatninger på Royal National Hotel eller Holiday Inn Bloomsbury
  • Morgenmad
  • Fodboldbillet til Tottenham vs. Aston Villa
  • Fællesmiddag. Som udgangspunkt uden drikkevarer
  • Vi arbejder på et eller flere ekstra arrangementer ifm. turen.

Rejsebeskrivelse
Vi har valgt at fællesturen er uden fly. Du er derfor selv ansvarlig for at købe din rejse til og fra London, da flybilletten ikke er inkluderet i prisen for fællesturen. Der er check inn på hotellet fra kl. 14 engelsk tid. Dvs. at vi mødes på London Pub ved hotellet senest kl. 14:00 på ankomstdagen. Hotelværelserne bliver enten 2 eller 3 mandsværelser, og vil have eget bad og toilet.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 26. august 2015.

Betaling
Senest 2 dage efter vi har garanteret I har fået billet, skal White Hart Danes have modtaget et depositum på kr. 1.000,- pr. person for UK-medlemmer. For ikke-UK-medlemmer skal der indbetales et depositum på kr. 1.500,- pr. person. Den fulde pris for fællesturen (henholdsvis kr. 2.500 eller 3.000) skal være disponibel på White Hart Danes' kontonr. senest den første mandag i oktober.

Vilkår
White Hart Danes forbeholder sig retten til at annullere en tilmelding, hvis de anførte betalingsfrister ikke overholdes. Datoerne for fællesturen vil muligvis blive ændret, hvis kampen flyttes til en ny dato.

Afbestilling
Afbestilles turen vil White Hart Danes tilbageholde et beløb svarende til det indbetalte depositum. Dette vil være tilfældet uanset afbestillingstidspunkt og årsag i øvrigt.

Program for turen
Omkring 14 dage før afrejse udsendes der yderligere information om turen via e-mail eller post til de tilmeldte.