BOXING DAY, OPTAKT: TOTTENHAM - NORWICH

Tottenham - Norwich
D. 26/12-15, kl. 16.00
TV3 Sport 1.

Nu har julemaden for alvor lagt sig i vores maver og julegaverne er blevet åbnet. Nu er det tid til endnu en juletradition – Boxing day. Dagen, hvor man presser 10 Premier League kampe ind. Og presset ind, det er denne runde. Fordi Tottenham skal spille igen to dage efter imod Watford.

Spillerne var til træning både den 24. og 25. december forud for Boxing Day kampen imod kanariefuglene fra Norwich, hvor det bliver et gensyn med den gamle Tottenham forsvarer Bassong.

Tottenham fik en nødvendig sejr imod Southampton i sidste spillerunde, efter en periode hvor resultaterne ikke har været lige så gode som spillet ellers til tider retfærdiggjorde.  Vi har igennemsnit scoret 1.65 mål pr. kamp i Premier League i denne sæson, hvilket ikke er helt nok i forhold til både hvor mange skud samt hvor mange af disse afslutninger der er inden for målrammen.

Norwich har kun en enkelt sejr i de seneste 5 kampe, men hvilken sejr! I seneste runde tog de til drømmenes teater og fik en 2-1 sejr ude imod Manchester United. 

Forventninger:
Jeg forventer Tottenham kommer til at bruge en stor del af truppen i juledagene. Nacer Chadli har været ude og snakke omkring Tottenhams chancer, så måske ser vi ham på holdkortet?


Mikkel Bischoff sagde i kampen imod Southampton, at Christian Eriksen var på yderste mandat i startopstillingen i Tottenham- offensiven, og det tror jeg han har ret i. Lamela har leveret et nyligt hattrick imens Alli og Dembele efterhånden er blandt de to mest sikre kort.

Tottenham skal vise hvad de vil i denne kamp, og jeg forventer at de sætter sig på den fra start af. Offensiven skal fungere og to hurtige mål skal vise, at vi er blevet bedre end de seneste par år, hvor vi sagtens kunne finde på at tabe point i sådan en kamp her.  

Nøglespillere:
Alderwiereld: Krumtappen himself. Ham der spiller altid. Den flotte fyr bag i.

Kært barn har mange navne, men man må sandelig sige at Alderwiereld har taget White Hart Lane med storm i denne sæson. I et romantisk ægteskab med landsmanden Vertonghen, har de hånd-i-hånd vist forsvarsspil af en sådan karakter, at Chiriches og Kaboul har stået tilbage måbende og forsøgt at finde ud af hvad det der forsvars-spil egentlig var for noget.

Alli: Vores 19-årige stjernefrø, der med sine kattepoter og sit blik for spillet har overrasket alt og alle – især med hans målfarlighed, hvor han har lavet nogle yderst afgørende mål.


Dembele: Mousa Dembele viste hvor vigtig han er, da han var skadet. Offensiven hang ikke sammen.

Hvor er det befriende at se ham glide forbi en modstander og lave en stensikker aflevering, der skaber en chance. I statistikken efter Southamptonkampen så man tydeligt hvor vigtig han er og hvor mange bolde, han i løbet af en kamp, får raget til sig.

 

Skader:
Mason
Clinton N'Jie
Pritchard.

Startopstilling:

                   Lloris

 Walker – Toby – Jan – Rose

                Dier – Alli

  Lamela – Dembele - Chadli

                     Kane