Blackpool Vs. Tottenham Hotspur

Tirsdag aften går det igen løs i Premier League. Denne gang gælder det vores første møde med oprykkerne fra Blackpool i en kamp der meget gerne skal kaste tre points af sig.
Indrømmet, Blackpool har leveret mere end hvad man kunne forvente af et oprykkerhold. En faldende formkurve har dog sendt holdet ned på en 16. plads blot to point over nedrykningsstregen. Blackpool har generelt præsteret på et stabilt niveau det meste af sæsonen. Det er dog værd at bemærke at oprykkerne for alvor har fået ørerne i maskinen mod Arsenal og Chelsea hvor det samlet er blevet 0-10.
Blackpools to mest scorende spillere er DJ Campbell og Charlie Adam, som vi angiveligrt var få timer fra at hente i det nyligt lukkede transfervindue. Blackpool har, ligesom Tottenham, en lang række skader at gruble over, dog uden at det er de helt store profiler de må undvære i opgøret tirsdag aften-

Tottenham derimod må fortsat undvære en række profiler. King, Kaboul, Corluka og Woodgate er definitivt ude, mens Bale stadig beskrives som tvivlsom. Jeg tvivler dog på at man forsøger at bringe ham i spil tirsdag. Tilgengæld skulle både Modric og Van der Vaart være helt klar efter nogle småskavanker. Med tanke på hvad de præsterede individuelt i midtugens Champions League opgør mod Milan, kan man ikke andet end have store forventninger til hvad de kan udrette sammen.

Opgøret mod Blackpool må siges at være, hvis vi fortsat ønsker at spille med om de helt sjove pladser, en must-win battle. En sejr vil sende os op på en tredjeplads både foran City og Chelsea. Et glimrende udgangspunkt inden vi tager hul på den afsluttende del af sæsonen. Og vi må siges at stå med gode kort på hånden rent selvtillidsmæssigt. Vi har således vundet de sidste fire kampe i streg med en skadesliste de færreste hold i Premier League vil kunne tåle at være i besiddelse af. Vores midtbane har reelt set været en b-kæde, men alligevel har vi formået at vinde svære udekampe både i Blackburn og Sunderland.

At Modric er tilbage ser jeg dog stadig som en klar styrkelse og en faktor der kan blive afgørende for kampens udfald. Jeg regner desuden med at vi ser en genfødt Defoe blive skiftet ind og endelig får hul på bylden, og bidrager til en velfortjent tredjeplads i den resterende del af sæsonen.

Mit gæt på resultatet er derfor 1-3 på mål af Defoe, Van der Vaart og Lennon.

Forventede opstillinger:

Blackpool:
Kingson, Baptiste, Evatt, Cathcart, Carneyy, Adam, Vaughan, Harewood, Grandin, Varney, Campbell.

Spurs:
Gomes, BAE, Gallas, Dawson, Hutton, Kranjcar, Modric, Palacios, Lennon, Van der Vaart, Crouch

Skribent: Stefan Christensen