Blackburn - Spurs

 

Endelig tid til en god, gammeldags klassisk Premier League kamp, hvor vi skal ud af byen for at møde et dårligere hold i krise. En af den slags kampe vi for et par sæsoner siden ofte havde store problemer med at afgøre, men hvor det efter Redknapps ankomst ser anderledes ud.
 
Vi er faktisk blevet rigtigt skrappe til at vinde de obligatoriske udekampe mod svagere hold, og vi er da også favoritter til at få de tre point på Ewood Park mod Blackburn.
 
Værterne fra den nordlige del af dejlige England er kommet utroligt skidt fra start. De startede med at tabe hjemme til Wolves, dernæst ude til Villa, før der kom point på kontoen, da Sheffield blev slået hjemme. Eneste fine resultat kom i september, da Arsenal blev slået hjemme med 4-3. Og den slags er jo altid godt!
De sidste 3 kampe har blot kastet et point af sig, og efter søndagens kamp venter et svært program med kampe mod Newcastle (Hj), Norwich (Ude) og Chelsea (Hj). At få tre point på søndag vil være afgørende vigtigt for Blackburn, og det manager Kean må lige nu sidde og overveje, hvordan han skal bære sig af med at indstille sine spillere til at hente fuldt udbytte mod et offensivt, ungt og selvsikkert Tottenham-mandskab…
 
Lad os se lidt på modstanderen:
Når jeg ser på listen over truppen, er der ikke meget, der falder mig i øjnene. Det mest interessant for en Spurs-fan er målmanden Paul Robinson. Han havde en fin karriere hos os, der endte efter en længere periode med svingende resultater. Det er altid rørende at høre, hvordan Robbo modtages på WHL. Han er en dygtig målmand: Hurtig på stregen. Lynhurtige reflekser – men også ganske error-prone. Han laver simpelthen for mange fejl, og til sidst mistede han opbakningen fra manageren i Spurs. Men en Spurs-legende er han så småt blevet.
Blackburn råder over en mand, jeg gerne meget gerne så i den hvide, smukke trøje: Samba. Høj, solid midterforsvarer, der kunne gøre underværker i vores grinagtigt skrøbelige bagkæde.  
Andre gode spillere er Dunn, Salgado, Gamst samt angriberen Yakubo.
 
Hos os har vi under alle omstændigheder 11 spillere af høj klasse klar til start –men der skal så heller ikke ske skader i løbet af weekenden! Midterforsvaret er som altid hårdest ramt. Faktisk har vi kun Bassong og Kaboul klar, og de er begge gode forsvarere, men begge fungerer også bedst, hvis de har en klar leder ved deres side som fx King, Gallas eller Dawson. De er alle tre skadede.
Backerne bliver Walker og BAE. På midten skal Parker og Modric samt Bale husere. Placering af disse tre bør være soleklar, men hvem skal tage den fjerde plads, og hvor skal han placeres?? Ja, det er en større diskussion. Halvsløje Lennon på højre kant? Vaart? Bale med Modric på venstre kant og Vaart centralt? Det er en gordisk knude at få placeret Vaart i en 4-4-2, og det bliver spændende at se, hvordan Harry griber det an.
Foran skal skarpe Defoe og altid aktive og uhyggelige Adebayor naturligvis spille.
 
Vores offensiv bør klart afgøre kampen, og jeg er på ingen måde skræmt af værterne, så det ligner en klar sejr.
Desuden er Blackburn et af de hold, vi har et gevaldigt godt tag på historisk set, så jeg vil faktisk blive gevaldigt skuffet, såfremt vi ender med mindre end fuldt udbytte.
 
Resultatet: 2-0 til Spurs. Målscorere: Defoe og Adebayor.