Det manglende køb af angriber

kofoeds billede
Offline
Hvordan vurderer du vores manglende indkøb af en angriber?

Afstemning om den manglende angriber på forsiden.

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Hoddle51s billede

JEG KAN GODT LIDE HARRY, MEN JEG FORSTÅR IKKE HANS OG LEVY's INDKØBS POLITIK !

Først så sælger man Darren Bent, som kunne score mål, i modsætning til vores 4 andre angribere og jeg taler om sæsonen 2010 og 2011 (HVAD DER SKETE I 2008 ER JO LIGE MEGET) Men det værste ved det salg var dog, at vi sælger ham med et tab på 7.5 MP og kun til 10 MP. Men, herefter kan vi alle konstantere, at han bliver videre solgt for 24 MP og det er altså ca. kr. 216.000.000,00

Nu, er det ikke Darren Bent's målscore, der er min pointe i "denne sag" men Levy og Harry's manglende købmandsskab, som undertegnede vil påpege og man i tilfældet Bent virkelig har taget en meget forkert beslutning. Det skrev jeg også i mit første indslag og det troede jeg alle kunne opfatte....

Jeg mener selvfølgelig ikke, at vi skulle have gentaget den "store" succes, som vi gjorde ved at købe Keane tilbage, fra den røde armé i Liverpool. For Keane spillede vist nok en god kamp for Liverpool (har en god kammerat fortalt der holder med Liverpool) og de sidste små 2 år, har han spillet 2 gode kampe for os og 3 gode kampe på 3 år..... er selvfølgelig ikke godt nok.

Det har jo også gjort ondt på undertegnede, at Keane er blevet så dårlig, for Keane var absolut fremragende for os, dengang han dannede angreb med Berbatov. Men, det er desværre 3.5 år siden.

Så smutter den lille Ajax fyr til Liverpool og den store Carroll gør det desværre også, jeg har som tidligere nævnt ikke stor PERSONLIGE tiltro, til den lille fyr fra Ajax, men jeg er sgu svært bange for, at denne lille mand og den store Carrol kan risikere, at blive rigtig gode for Liverpool. For det der med en lille og en stor sammen - det går ofte rigtig godt.

Det mener jeg også Defoe & Storken gør (som den lille Jimmy Greaves, samt den meget store Bobby Schmidt også gjorde det, i de vanvittige og særdeles gode 60'er og de 2 sammen var årsagen til, at jeg selvfølgelig i dag stadigvæk 49 år efter holder med Spurs) og jeg er klart for, at vi spiller 4-4-2 i de fleste kampe. Men mod en svær udebane modstander i PL og de svære udekampe CL kampe 4-2-3-1

Hvordan kan man dog finde på, at byde 35 MP for Rossi, der var et kæmpe FLOP i United, er altså for undertegnede en kæmpe gåde. Jeg forstå ikke altid, hvad der foregå oppe i hovedet på Levy og Harry.

Så havde jeg drømt om gardering på VB meget gerne i form af den meget erfarne Phil Neville fra Everton. Der har spillet mange kampe på VB også på det Engelske Landshold.

Så var der ÉN af vi mange "kloge Aager" herinde, der skrev nogenlunde sådan her:

JEG VED NOGET..... I IKKE VED....... OG DET ER, AT VI FÅR FAT I EN KLASSE ANGRIBER I SIDSTE ØJEBLIK !?

Jeg sad "næsten" til midnat og håbede på denne "garanti" og håbede vedkommende for en gang skyld havde ret.......hvilke jeg selvføgelig ikke regnede med, at ? havde.

SELVFØLGELIG SAD JEG IKKE OPPE TIL MIDNAT, FOR JEG GIK I SENG KL. 22.30 SOM JEG PLEJER TIL HVERDAG OG JEG TROEDE SELVFØLGELIG IKKE EN SKID PÅ VEDKOMMENDE.

Afslutningsvis vil jeg bare oplyse, at jeg er skuffet over de manglende vigtige indkøb, på MM - VB og en KLASSE ANGRIBER.

For hvad skal vi dog bruge en bredde spiller som Pienarr til (jeg håber inderligt jeg tager fejl af ham) men, foreløbig betragter jeg ham, som endnu et fejlkøb af Levy og han må jo også være købt ind på Harry's anbefaling.

DenFedes billede
Offline

Jeg har en kommentar til salget af Bent. Eller rettere hans målfarlighed.

Vi ser bort fra hans første sæson, hvor vores angribere var dødelige og scorede et mål i snit per kamp (alle turneringer) alle sammen (Keane 23/23, Berbatov 23/23, Defoe 8/8 og Bent 8/8)

I sæsonen 2008-09 scorede vores angribere følgende (kampe/mål og snit i parentes)

Bent 31/17 (0,55)
Pav 22/14 (0,64)
Keane 14/5 (0,36)
Defoe 8/4 (0,50)

Så ja, han scorede flest mål, men i forhold til spillede kampe var det ret lige (med undtagelse af Keane)

Så at han bare var den vildeste målfarlige angriber for os er en stor illusion.

Med hensyn til min kommentar om, at vi nok skulle få en stor signing i sidste øjeblik, så var det en joke. Ked af at du som den eneste herinde ikke forstod det.

 

 

atyrapfhs billede
Offline

Ja, det er sgu lidt synd hvis du har givet folk for høje forventninger.

Så du er altså ikke den berømte ITK som alle snakker om?Wink

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

DenFedes billede
Offline

Hoddle51 - kan se, at du igen har rettet i et indlæg. Vil gerne endnu en gang opfordre til (så længe forummet ikke markerer ændringer), at du i stedet opretter et nyt indlæg, så vi får alle guldkornene med. Nu har du så rettet til, at du taler om 2010-11 sæsonen og hvad der skete da Bent spillede for os ikke er relevant. Hvorfor bringer du ham så på bane?

 

 

arayas billede
Offline

svarer Bent diskutionen ikke til at vi diskuterede Rebrov?? Shock

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

Hoddle51s billede

Jeg fuldkommen enig med dig araya, at det kan vi og INGEN andre, bruge til noget som helst her 3 år efter.

Men, det var altså ikke mig der bragte dette på banen (men ham den sædvanlige, der ALTID kommentere undertegnede) hvilke jeg er meget, meget træt af, med mange flere - ved jeg fra 100 % pålidelig kilde.

Det havde IKKE noget med Darren Bent, som målscore at gøre, men det er altså særdeles DÅRLIG KØBMANDSSKAB af Levy & Harry.

For vi købte Bent for 16.5 MP og solgte ham for 10 MP dette er komplet (vi skal selvfølgelig ALLE holde en ordentlig tone herinde) men det er sgu idiotisk !!

Så spiller han lidt oppe i Sunderland og bliver videresolgt til Aston Villa for 24 MP de tjener så herved 14 MP og omregnet til danske kroner, så er det ca. 126.000.000,00 millioner

Det er FANTASTISK købmandsskab og det var min pointe (den opfangede min "gode" ven herunder, desværre overhovedet ikke...) for det handlede altså ikke om, hvad Daren Bent kunne/gjorde for os.

NB: Luffe tror du selv på, at vi nu efterfølgende får små kr. 60.000.000,00 for Darren Bent, for dette videre salg, for så må du undskylde jeg siger og skrive dette, at så tror jeg godt nok - at du er lidt naiv.

PS: Så er mit ekko og min sædvanlige forfølger igen på banen (her lidt under) med lidt PIP - PIP og tror som sædvanlig, at andre ikke kan "forsvare" sig selv. Men kritisere vores ganske udemærkede nye hjemmeside, kan han også finde ud af (der vil jo altid være lidt begynder fejl og det ved enhver med bare en lille smule EDB forstand) og de vil selvfølgelig blive løbende rettet. Men, der er altså lige en enkelt herinde, der kan kritisere stort set alt !!

DenFedes billede
Offline

"Ham den sædvanlige"... Kom nu ind i kampen mand! Det var da dig, der bragte Bent på bane...

 

 

bjarkehs billede
Offline

Der er ingen tvivl om, at vi ikke har gode nok angribere. Derudover mht. Bent synes jeg ikke han passer ind på et fodboldspillende hold. Derfor var han god i Sunderland og mindre god i Spurs.

atyrapfhs billede
Offline

Enig Bjarke.

Bent er en typisk striker, som passer bedst til bund- og midterklubber som Charlton og Sunderland. Jeg regner med at Villa løfter deres niveau i den kommende tid, og så har jeg en mistanke om at Bent vil få samme problemer som han havde hos os. Han vil score sin kvote af mål, men han vil ikke bidrage til spillet i nogen positiv grad.
De mindre klubber har den fordel at de ofte står lavt på banen og spiller på kontraangreb, og i den taktik er Bent god, fordi han er fysisk stærk og relativt aggressiv, boldsikker og hoverdstødsstærk.

Jeg tror i øvrigt at meget af det samme kan siges om Andy Carroll. Han får det svært den dag Liverpool igen begynder at spille hurtig og teknisk fodbold.

Det er desværre sådan at de spillere som faktisk kan forstærke os, er ganske få og urimeligt dyre. Det er for så vidt et positivt tegn, for det betyder at holdet har nået et niveau for hurtigt og teknisk spil, hvor vi ikke var for et par sæsoner siden.
Det betyder så også at vores egne angribere har svært ved at følge med.

Men alt er ikke tabt. Både Defoe og Pav burde IMHO have kvaliteterne til at løfte deres niveau et hak, og Crouch skal bare benyttes rigtigt (super sub, helst) så får vi også mere ud af ham, og så til sommer kan der vist ikke være tvivl om at en angriber fra øverste internationale hylde må være topprioriteten.

Kommer vi i CL bliver det lidt nemmere, gør vi ikke er det stadig ikke umuligt.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

jonasluffes billede
Offline

Vi solgte vel Bent med en masse add ons, således at vi nu skulle havde fået de 16,5 tilbage.. Så helt dårligt købmandskab af Levy var det vel ikke...

DenFedes billede
Offline

Jonas - hvis du venter på et svar fra Hoddle51, så har han som sædvanlig ændret i sit indlæg længere oppe, så det er der, du skal kigge.

 

 

jonasluffes billede
Offline

Gider ikke engang svare på det.. Selvfølgelig har Levy bare taget de 10 Mill. og ikke sørget for et par add ons som er helt normalt i en transfer... Min fejl, er sgu heeeelt blå øjet...

Lindbergs billede
Offline

Hvad synes I om Chr. Eriksen? Kunne det ikke være interessant at få ham tilknyttet? Han er jo stadig okay billig, da han endnu ikke rigtig har brilleret for Ajax. Prøv at se hvad SkySports skriver om ham ovenpå kampen i går:

"Eriksen is a familiar-sounding name in English football. And it is clear supporters are going to be hearing a lot more about this particular version, Christian.

The youngest player to be named in any of the 32 World Cup squads, Eriksen caused devastation in front of an England back-four Wilshere was supposed to be shielding.

His efficiency of movement allowed the Ajax player to find space with unerring regularity, from which he tended to leave the England defence anxious and despairing in equal measure.

Eriksen created an early opportunity for Bendtner, had a shot deflected wide by Frank Lampard and slammed a quite brilliant effort against the base of Joe Hart's left-hand post.

It was hardly a surprise Eriksen should claim the assist for Denmark's early opener too. "

Tjek også den her:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3402872/Jack-Wilsher...

DenFedes billede
Offline

Synes at han er meget spændende ung spiller og det lyder også som om mange store klubber holder øje med ham. Jeg har dog sævrt ved at se, hvordan vi skulle få plads til ham. Vi har allerede VdV og Modric. Og Eriksen virker som en spiller, der skal have masser af spilletid og masser af tillid fra træneren for at slå til.

 

 

Arturo Bandinis billede
Offline

Når man ser vores problemer i front, alle kan ikke få den i kassen.
Har jeg sku et problem med at Keane, er væk.

Arturo Bandini

Mabbutts billede
Offline

Det er jo forfædeligt at se på, at vi har 2 Engelske Landsholdsangribere, der åbenbart gang på gang bliver udtaget til det Engelske Landshold, på trods af, at de kun har scoret hver 2 ligamål. De må dælme være gode under træningen......

Så vil Ajax og den Hollandske landsholdsmålmand sælges: KØB HAM FOR GUDS SKYLD !

Lad os få Kyle Walker hjem til næste sæson fra Aston Villa: BRUG OGSÅ HAM FREMOVER !

Derudover vil Taiwo VB fra Marsielle sælges: KØB OGSÅ HAM OG BRUG HAM, FOR HAN ER EN FANTASTISK VB.

Så kommer vi til angriberne: KØB CAVANI FRA NAPOLI OG EVT. HULK FRA PORTO !

Jeg har også ment vi skulle have forstærkning på den DM, men efter at have oplevet Sandro på WHL mod Milan, så behøver vi ikke længere forstærkning her. Men sælg gerne Jenas og Palacios (for de er alt for svage i CL og vel også i PL) for vi skal jo bruge nogle penge, på ovennævnte forslag, til 4 meget klare forstærkninger - Vi ejer jo selv Walker.  

Sælg også Hutton og 3 af vores 4 angribere - for så er der en del penge og gøre godt med.

 

 

DenFedes billede
Offline

Hvis det her indlæg havde været skrevet fredag eller lørdag nat, ville jeg have afskrevet det med, at du sikkert var en anelse alkoholpåvirket. Men nu virker det til at være ramme alvor, og så vil jeg da gerne komme med et par kommentarer Smile

 

Jeg er helt enig i, at vores angribere ikke er gode nok - og da jeg elsker mit eksempel, så kommer jeg med det igen: Vi kunne lægge alle PL-angribere i en pose og trække fire helt tilfældigt. Chancen for at få fire, der er bedre end de nuværende er lig 100%.

 

Jeg begriber dog ikke, at du vil skifte Gomes ud. For det må jo være det, du vil med en hollandsk landsholdskeeper. Han vil næppe spille andenviolin. Og hvad har Ekotto gjort? Udover at være den cooleste, mest boldsikre og generelt bedste venstreback, vi nogensinde har haft. Sådan som Sandro har udviklet sig de seneste par måneder, er jeg enig i, at Palacios har udspillet sin rolle. Dog synes jeg måske ikke, at vi skal sælge alle vores centrale midbanespillere, og jeg vil nok også skille mig af med Kranjcar, før jeg skiller mig af med JJ.

 

 

 

Mabbutts billede
Offline

Nu var det jo angribere vi drøftede. Kan dog godt vende VB igen.

 Men, jeg vil dog godt oplyse, at den MEGET klart bedste venstre back, som vi nogensinde har haft i vores klub, er Cyril Knowles.

 Så kommer Chris Hughton nok ind på 2. pladsen.

 For mig er BAE en fremragende spiller frem af banen (men defensivt mangler han altså meget) jeg har selv spillet på rimeligt plan og mange kampe på VB samt på mine ældre dage som bagerste mand, så jeg har et rimeligt grundlag for min vurdering. Som jeg forøvrigt ved, at mange er enig med mig i. Men, frem af banen, her er vi enige om, at BAE er særdeles fremragende.

 Ifølge Engelsk Presse i dag, så er vi ude efter Evertons VB Leigton Baines og det var vi vel ikke, såfremt vi havde den bedste VB nogensinde i vores klub.....

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Jeg giver Benny ret. BAE er den bedste venstre back vi har haft i nyere tid. Jeg syntes derimod at hans klare styrker ligger i det defensive hvor han ofte lukker godt af. Offensivt er han ikke så meget med fremme som jeg kunne tænke mig, men så længe vi har Bale foran ham går det nok.

Kunne han undlade sine sædvanlige hjerneblødninger i ny og næ kunne jeg ikke finde nogen back jeg hellere vil have end ham.

DenFedes billede
Offline

Men du nævnede selv både backs og midtbanespillere ;) 

Selvom pressen skriver, at vi er ude efter en eller anden, er det jo ikke ensbetydende med, at vi rent faktisk er det Smile

 

 

raycs billede
Offline

Vi mangler en stjerneangriber, punktum. Der har været de største anstrengelser for at sikre det, desværre forgæves. Om årsagen er lønloft eller det faktum at spurs ikke har samme klang i udlandet som eks. pool, ved kun  de nærmeste. Men mon ikke vi henter én til sommer? UDEN at sælge Bale, vdv eller modric...

DenFedes billede
Offline

Ja, det er vi simpelthen nødt til, hvis vi vil noget. Det er en decideret skandale, at vi ikke har hentet en ordentlig angriber i de sidste to transfervinduer.

 

 

 

Ardiless billede
Offline

Suarez var jo i posen, men ham ville Harry ikke have/give 22m for.

 

Meget ville være nemmere hvis vi spillede 442 istedet for at indrette os efter den hollandske dario.

 

Mabbutts billede
Offline

Enig med Ardiles, at vi skal spille mere 4-4-2

Så kan VDV såmænd godt for min skyld (ved skader) afløse Bale på venstre midtbane, for den OM er altså meget klart til Modric.

 

 

Mabbutts billede
Offline

Enig med Ardiles, at vi skal spille mere 4-4-2

Men, vores problem lige nu er, at vi pt. ikke har 2 gode angribere, derfor er det stadigvæk for mig i orden, at vi bruger VDV i en 4-4-1-1 i de svære udekampe i PL og i de kommende udekampe i Madrid og efterfølgende i Barcelona i CL

Men, i finalen mod Inter i London, håber jeg vi spiller 4-4-2 med Defoe og Giraffen i angrebet.

Ja, ja, ja vi skal jo tro på det, her 50 år efter klubbens største bedrift i 1961 og derfor tager vi pokalen, med de meget store ører, her i maj måned 2011.

 

 

 

 

bjarkehs billede
Offline

Så vi var sat i forbindelse med Klose på en fri transfer.

 

Det ville jeg ikke have noget imod.

atyrapfhs billede
Offline

Jeg ville bestemt heller ikke have noget imod Klose.

Han er transferfri, så tilbyd ham en lukrativ 2-årig kontrakt.

Så har vi sparret transferpengene til endnu en angriber, som naturligvis skal være yngre end Klose (24-26 år), og derfor godt må koste kassen (£25-30m). Til gengæld kan vi sælge to af dem vi har (Keane for £6m og Pav. eller Defoe for ca. £10-12m) og så er den samlede investering faktisk ikke så stor.

Det er første gang jeg overvejer om vi skal sælge Defoe, og jeg er ikke glad for det, men hvis han ikke snart kommer i gang er han alvorligt i farezonen.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

DenFedes billede
Offline

Jeg er 100% enig!

 

 

bluefoxs billede
Offline

Er der nogen der har set Connor Wickham fra Ipswich i aktion ? men det prisskilt der er sat på ryggen af ham må han da være et kæmpetalent

DenFedes billede
Offline

Connor Wickham er det største talent i engelsk fodbold og man regner med, at han allerede i løbet af i år bryder rigtigt igennem. Der er ikke den klub i England, der ikke har haft scouts ude og se på ham - derfor er prisen så høj. Den klub, der får ham er sikret en klasseangriber mange år frem i tiden, og selvom han er dyr, så gætter jeg på, at han let bliver mindst det dobbelte værd.

 

 

atyrapfhs billede
Offline

Jeg vil umiddelbart hellere have Wickham (som i øvrigt har fødselsdag i dag - 18 år - tillykke) end Lukaku.

Det handler ikke om en særlig forkærlighed for britiske spillere fremfor udenlandske, men når man ser på så ekstremt unge spillere (Lukaku bliver 18 om halvanden måned) betyder det meget at de kan falde til i klubben, i truppen og i London, og om de kan vende sig til at komme til en større klub end de er vant til og acceptere tid på bænken osv. Her tror jeg bare at Wickham er et mere sikkert kort, og selvom han givetvis er dyr, tror jeg at han er billigere end Lukaku, som jo har været et kendt navn internationalt i et par år efterhånden.

Wickham på 18, Llorente/Negredo/Rossi på 24-26, og Klose på 32. Så har vi angribere på kort, mellem og lang sigt.

Vi kan sagtens sælge spillere for 30-35m uden at savne bredde i truppen og så er den udskrivning på 40-45m næsten dækket ind. (Huton el Corluka + O'Hara + Keane + Kranjcar + Defoe el. Pav)

Det måtte gerne blive udfaldet efter næste transfervindue

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne