Målsætning for sæsonen

COYSs billede
Offline

Her i den seneste uges tid er superlativerne regnet ned over vores hold og vores træner. Der er nærmest ingen grænser for, hvor langt vi kan nå. Nogle snakker om top-4, mens jeg sågar har læst om folk, der peger på os som en mulig mester i år.

Det får mig til at tænke på, om folk herinde har ændret holdning til målsætningen for sæsonen.

Jeg selv ser sæsonen som en mellemsæson, hvor holdet skal spilles sammen, og hvor konceptet skal ind under huden på spillerne, nu da den store udrensning heldigvis er sket. Derfor vil jeg ikke stille krav om en bestemt placering, selvom jeg da ikke siger nej til en plads i Europa. Så jeg mente før sæsonen, at vi skulle spille med om 6.pladsen, hvilket jeg stadigvæk gør. 

Jeg må da indrømme, at også jeg er overrasket over, hvor langt vi er nået allerede. Jeg var skuffet efter transfervinduet, men spillerne og træneren har gjort dette til skamme. Men jeg mener stadig, at truppen skal have tilført nogle klassespillere og have mere tid, før vi kan håbe på mere. Derfor har jeg ikke ændret holdning til målet for sæsonen. Det er stadig en mellemsæson!

Der må komme en negativ reaktion på et tidspunkt. Vores spillere er meget unge, og der trækkes et stort læs på nogle få spillere. Men det skal skal der også være plads til, og mit håb er, at folk også har tilmodighed, når en eventuelt nedtur kommer.

spurs0804s billede
Offline

 Jeg mener en plads i Europa må være målet, især set i lyset af vores positive udvikling. Jeg vil afvente position og spil efter juleprogrammet før, jeg tør være mere optimistisk - måske er Europa allerede optimistisk Wink

COYS 

jonaspoulsens billede
Offline

Det vigtigste for mig inden sæsonen var at man skulle kunne se en strategi og linje i vores spil. Den fremgang vi har oplevet er super tilfreds stillende, og vi spiller nu med den kvalitet truppen beretter til.

Resultat mæssigt så tror jeg vi kommer i top 4. Syntes bestemt vi har holdet til det. Kunne være så fedt for Poch og de unge drenge.

gazza10s billede
Offline

Ingen udover en med krystal kugle havde forventet det niveau af så ungt et hold..... Fantastisk arbejde af poch og vores chef scout.. Godt DL ikke længere har ansvaret for det område........

 

jonaspoulsens billede
Offline

Ikke helt enig Gazza. Mange af vores spillere spillede hele sidste sæson også. Som jeg skrev i sommers, så måtte man forvente at de spillere ville ligge endnu mere på, efter en PL sæson i benene.

Lig dertil at holdet nu har haft Poch en sæson. Det betyder at alle spillere nu kender deres roller, samt den taktik Poch gerne vil have vi spiller efter.

En anden ting der taler for denne sæson er sommerens transfer vindue. Alle stamspillere blev i klubben, mens start 11'eren blev forstærket med Toby og Son. Udover dette, røg alt deadwood, og unge sultne spillere er kommet ind.

Så mine forventninger til sæsonen har været ganske høje. Og bare rigtigt fedt at spillerne og træneren pt. efterlever de krav og forventninger som følger med en god trup.

Og ang. Levy, så har han aldrig haft ansvaret for at finde spillere. Det har altid været sportsdirektøren/chef scouten i samarbejde med manageren.

gazza10s billede
Offline

 Som Mølby sagde under kampen at nu har DL ikke der sidste ord omkring hvilke spillere og spiller typer vi skal have.. DL har altid elsket at være manden med alt ansvaret.... Gudskelov det er slut...

kcs billede
Offline

Levy skal da netop have ros denne gang (blandt den kritik han ofte har fået - og ofte berettiget). Han har tydeligvis ansat den helt rette træner og samtidig ansat en ny chefscout - tydeligvis efter trænerens ønske. Jeg er også sikker på at Poch får de spillere han ønsker nu (det er også noget Levy tidl. har fået hug for ikke at gøre). Så hvis man tidligere har været Levy-kritiker, så skal man da være rosende overfor ham nu IMO. For første gang i lange tider kan man nu se en klar strategi i vores indkøb. Jeg er sikker på at Poch har lang, lang snor - også selvom vi skulle knække i løbet af denne sæson.

Nå, denne tråd handlende jo om sæsonens målsætning. Med tanke på Chelseas svage sæsonstart, så mener jeg vi bør jagte top 4 hårdnakket - og det skal være målet. Dermed ikke sagt at jeg vil være skuffet hvis vi fx bliver nr. 5. Jeg er nemlig enig med Jonas i hans synspunkt omkring vores spil. Her skal man kunne se en klar tråd, og før sæsonen var det vigtigt at man kunne se hvad Poch ville. Det er der hvis ikke nogle der er i tvivl om længere.

 

spursfcs billede
Offline

Top 4 er en realistisk målsætning nu. Men inden armene kommer alt for højt over hovedet, så skal det ikke så meget til før det kan gå helt galt.

Bliver Kane skadet så kommer det til at koste point. Det samme kan vi risikere hvis Toby/Vertonghen eller Dier bliver skadet. Der skal købes min. en angriber til januar med et rimeligt niveau.

Jeg er helt enig med @COYS i at denne sæson var en mellemsæson, og at 6. pladsen derfor var en realistisk målsætning. At vi nu er meget tæt på top 4 er en kæmpe overraskelse for de fleste (på nær Jonas åbenbart)

Og så skal Levy da helt sikkert have ros for at ansætte Poch og det tyder på at han endelig efter sommerferien har fået lov til at bestemme hvem han vil have af spillere.

 

Jonas: Utroligt at du samtidig med at have sagt at Poch bliver fyret i løbet af denne sæson, mener at vi kommer i top 4. Jeg er forvirret.. Hvis Poch bliver fyret kommer vi da ikke engang i top 10, er min påstand.

Men heldigvis er en Poch fyring ikke længere et tema. Er enig med @kc i at Poch har uhyggelig lang snor, er sgu mere bange for at en af de store klubber får øjnene op for ham... Sad

 

 

 

kcs billede
Offline

 Mellemsæson er et stort ord, men jeg er enig i at tilgangen før denne sæson var at spille de unge spillere endnu mere sammen - og få bygget Pochs filosofi op. Uden at armene skal op over hovedet, så ligner det er denne  proces er markant fremskyndet og at vi er meget længere end 99 % af alle spurs fans troede. Ja faktisk hævdede flere brugere herinde at truppen var en "joke" og at det var skandaløst som vi handlede ind. Nu viser det sig så at vi faktisk handlede genialt ind - og har supleret truppen med 3 store profiler i Toby, Son og Alli.

 

Der skal nok komme modgang. Men som mentaliteten er på holdet, som flere spillere har bygget markant på (Dembele, Lamela, JV fx), så er jeg sikker på at vi vil være med omkring 4. pladsen helt til enden.

COYS

DenFedes billede
Offline

 En målsætning ændrer sig jo i løbet af en sæson. Som det ser ud nu (Chelsea i krise og Leicester, der som spursfc siger garanteret ikke holder sæsonen ud), så er Top 4 da helt klart målet.

Men skulle vi løbe ind i skader på nøglepositioner, en formkrise eller andre holds opadgående form, så er det klart at situationen er en anden.

 

 

arayas billede
Offline

 Det er måske lidt hurtigt at sæsonens målsætning skulle ændre sig efter 13 kampe og jeg tror faktisk Poch, Levy osv. stadig har den samme målsætning, det er bare os fans der har fået større forventninger og drømme Smile (medierne spiller også ind)

I øvrigt har Jonas jo ikke sagt at Poch vil blive fyret. Og når det ikke længere er et emne forstår jeg ikke hvorfor du prøver at gøre det til et. 

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

gazza10s billede
Offline

 Der var flere som kaldte Poch en kæmpe idiot som ingen ideer havde og fjolset skulle bare ud... Det har aldrig været et emne for klubben... ALDRIG.... Jeg er stadigvæk tilfreds med en plads som nr 6 måske nr fem.... Er der nogle vigtige spillere som går i stykker kan det blive vitalt.... In Poch we trust....

jonaspoulsens billede
Offline

Som jeg skrev i sommers så var dette en knald eller fald sæson for Poch. Leverede vi ikke i år, ville han ryge ud. Heldigvis har holdet fundet melodien og den røde linie skinner mere og mere igennem.

Det er sgu da super fedt, og noget vi alle sammen skal nyde.

Og som DF er inde på så ændrer vilkårerne for sæsonen jo som tiden skrider frem.  For holdet er det mest vigtige at de tager en kamp af gangen, også ser hvor langt det rækker. Personligt tror jeg vi kan blive alt i mellem 1-5. Fortsætter denne fantastiske stime kan vi sgu blive mester.

Rammer vi derimod ind i skader til fx 3-4 absolut nøglespillere (Fx Kane, Lloris, Toby, Dier), så kan tingene lynhurtigt se anderledes ud.

Men hvorfor male fanden på vægen. Jeg vælger at tro at sæsonen bliver fantastisk og at vi alle vil stå med hænderne over hovedet til Maj, 

spursfcs billede
Offline

Jonas du sagde at du ville vædde på at Poch var fyret inden denne sæson var slut. Sådan husker jeg det i hvert fald. Du har sikkert også sagt det andet..

Men enig i at vi skal glæde os over hvordan tingene ser ud pt. Glæder mig allerede til søndag og en lille smule til på torsdag..

 

gazza10s billede
Offline

 100 % sikker på det ikke var knald eller fald for Poch.. Det var ikke ligefrem verdensstjerner vi hentede ind i sommers... Heldigvis er vores træner team super dygtige til at gøre spillerne klar til øverste hylde eller lige under.... Det her projekt skal først kulminerer senere så derfor har den her sæson aldrig været knald eller fald...

kcs billede
Offline

 Jeg tror bestemt ikke denne sæson er knald-eller-fald - medmindre vi falder totalt sammen og ender udenfor top 10. I modsætning til mange gange før, så virker det til at der er en klar linie i indkøbene og hele den måde Levy har bygget det op omkring Poch. Dette er ikke sagt som en hyldest til Levy, men på en eller anden måde, så virker det som om han godt vidste at NU skulle en ny træner altså have den nødvendige tid. 

Ansættelsen af Poch, der er kendt som en udvikler, viser dette. Han henter Mitchell, der uden tvivl var et kæmpeønske fra Poch. Man sælger ud af de dyrtindkøbte stjerner, og sorterer ud i spillere der ikke kan/vil træne og/eller spille som Poch ønsker, og bygger samtidig holdet op om unge løver. De fleste af de spillere vi har hentet ind, er unge spillere, der skal kunne bidrage mange sæsoner frem. 

Ligeledes er Poch en træner som de fleste Spurs fans (som jeg oplever det) står bag. Hans rolige og sympatiske væsen krydret med at han bringer spillerne en topform og kræver at de leverer en sindssyg løbeindsats, gør det svært ikke at stå bag ham og holdet. 

Og så står og falder det hele jo så med Poch - og han har jo leveret. ENDELIG har vi en filosofi, der både er underholdende, men samtidig bygget op omkring stenhårde dyder. Vi har fået jernvilje ind på holdet - det er dælme sjældent set i Spurs.

Om vi så skulle gå i stå og slutter som fx nr. 8 (ikke at jeg tror det), så er jeg sikker på at Poch også er træner i de kommende sæsoner. 

Jeg synes vi har en fantastisk manager, og jeg er sikker på at han bringer det bedst mulige ud af denne trup.

spursfcs billede
Offline

Helt enig kc og Gazza. Tror også at de fleste NU står bagved Poch, og har indset at han er løsningen.

arayas billede
Offline

 Som om man ikke står bag en manager fordi man kritisere ham.... Zzzz Zzzz 

Jeg var helt på linje med Jonas før sæsonen og mente også det var en knald eller fald sæson for ham SPILLEMÆSSIGT, for havde vi kørt i samme lorte rille som sidste sæson og endt nummer 8 så var han blevet fyret, men det er jo heldigvis ikke et tema mere. 

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

DenFedes billede
Offline

 Det er svært for mig at vurdere, hvad der foregår i hovedet på Levy. Der var vel også andre end mig, der havde regnet med at AVB havde fået længere snor.

Der er ingen, der kan sige med sikkerhed, hvordan tingene havde set ud, hvis ikke det hele var gået op i en højere enhed, for det har sgu ikke alt sammen set pissegodt ud under Pochettino.

 

 

gazza10s billede
Offline

 Det tog præcis et år for at finde en balance i truppen... Fuldstændigt naivt at tror på at tingene bare fungerer allerede inden for 16 mdr.....

DenFedes billede
Offline

 Det er naivt at tro, at det kan fungere på 16 mdr, men det gjorde alligevel på 12? Eller hvordan skal det forstås?

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

 Helt enig Friis. Havde vi ikke fundet melodien var han røget. Men lad os glæde over at det endelig ser ud til at vi har en cocktail som fungerer. 

Så er jeg i princippet pisse ligeglad med hvad manageren eller spillerne hedder. Bare de leverer gode ting for vores elskede Spurs.

 

 

 

gazza10s billede
Offline

Skulle stå 12 mdr og ikke 16... At der allerede fungerer nu er godt gået.... Nej Jonas du ved intet om at han var røget overhovedet... Nu har du ingen kendskab til hvor længe projektet skulle tage... Endelig finder DL en rød tråd, tror du så han vil afbryde projektet med så mange unge.. Noget ham og bestyrelsen har sø sat ville falde tilbage på ham selv..

jonaspoulsens billede
Offline

Nu har vi haft DL siden 2002. Har han nogensinde haft en lang lunte hvad angik managers??

Nej, det har han ikke. Derfor gætter jeg på at han ville havde fulgt det mønster han selv har tegnet igennem hans 12-13 år i klubben.

Det er selvfølgelig gisninger, statistikken taler sit tydelige sprog imo.

gazza10s billede
Offline

 Nu kan DL væltes af bestyrelsen så mon ikke der skulle laves en længere projekt som vi har gående nu..... sikker på Lewis ser os som et salgs vare på sigt og jo bedre vi står jo højere værdi.... Med andre ord.. Der skulle ske noget nyt, i stedet for det rod DL tidligere har leveret....

jonaspoulsens billede
Offline

Er det din egen holdning eller noget du ved noget om???

Og for det andet så er der ikke nogen bestyrelse. Vi er ikke et aktie selskab. Vi har to ejere. Lewis som ejer en 80% og DL som vist ejer en ca. 20%

Og Lewis blander sig efter sigende overhovedet ikke i DL's arbejde. Så hvem der skulle fyre DL kan jeg ikke helt se.

Derudover ville en fyring af DL jo være helt ude i skoven. Vi genererer som en af de eneste klubber et ganske solidt overskud. Klubbens markedsværdi er steget markant siden DL tog over, og om få år står vi med et nyt stadion.

Så hvis du tror at Lewis ville fyre DL, hvis han fyrede Poch, så tror jeg du står meget alene med den holdning

gazza10s billede
Offline

 Selvfølgelig er der en bestyrelse ellers er Lewis den første virksomheds ejer som ikke har en bestyrelse.. Og fordi vi har generet overskud skyldes spille salg og store tv aftaler.. Og har aldrig læst DL ejer 20%????? Klart der skulle laves en ny strategi.. Den DL har praktiseret igennem alle årene har ikke båret frugt..... Med endnu bedre resultater ved vores ejer godt vi bliver endnu mere eftertragtet og værdier vil stige betydeligt.....

DenFedes billede
Offline

Her jeg lidt med Jonas. Mit indtryk er bestemt, at Levy er kongen af klubben - den som enevældigt bestemmer. Lewis er sgu ligeglad så længe, der kommer penge ind, og vi er en god forretning.

Mht. hvad der ville være sket med Pochettino, hvis ikke det gik så godt, er jo rene gisninger. Det er jo nemt nok at sidde med succes og sige, at han er en langsigtet plan og at han har vildt lang snor.

Jeg tror kun, at der er en mand, der kender svaret. Og nej gazza - det er ikke dig, jeg hentyder til Laughing out loud

 

 

DenFedes billede
Offline

I følge Wiki (og det skal naturligvis ikke nødvendigvis tages for 100% gode varer), så ejer ENIC 100% af Tottenham og Levy ejer ca 30% af ENIC.

Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at sige, at Levy ejer 30% af Tottenham.

 

 

 

gazza10s billede
Offline

 faktum er at klubben har lavet en helt ny strategi ved købe unge spillere, ansætte Mitchell som er Poch mand til at styre indkøb sammen med Poch... At skulle planen ikke være langsigtet så er der godt nok noget galt...

 

DenFedes billede
Offline

Selvfølgelig er planen da som udgangspunkt langsigtet - der er sgu da ikke nogen, der bevidst ansætter en træner kun for en sæson.

Men som sagt utallige gange efterhånden, så er der ingen der ved, hvordan det ville have set ud, HVIS vi havde ligget nummer 15 ligesom Chelsea...

Der er ikke noget i denne verden, der er så statisk, at planer og målsætning ikke ændres undervejs i et forløb.

 

 

gazza10s billede
Offline

 Chelsea har ikke fyret træneren selvom han har et Mia hold... Helt modsat vores strategi så ville der være endnu en hjerneblødning af DL hvis Poch var fyret... Og set i lyset af mange unge som skal udvikles ellers kunne vi jo bare købe nogle større navne....

DenFedes billede
Offline

Nu tror jeg så også, at Mourinho koster det tidobbelte i både løn og kompensation, hvis han skal afskediges før tid, så det kan næppe sammenlignes.

Men fred være med det - jeg er åbenbart ikke god nok til at få mine argumenter formidlet, så du kan/vil forholde dig til dem så jeg vil lade dig diskutere med nogle andre.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Generelt er de fleste managers langsigtet investeringer. AVB var helt sikkert også ment som langsigtet projekt. Desværre holdte konceptet ikke.

Og helt rigtig DF. Lewis ejer 70% af Enig mens DL ejer 30% (troede det var 80/20) Før i tiden var der vist flere ejere, men DL og Lewis købte dem løbende ud, når der var mulighed for det.

Kigger man klubben rent commercielt har DL jo lavet et fantastisk arbejde. Da han overtog efter Sugar, var økonomien ikke særlig god. Klubben levede i skyggerne af fortiden og det var mest placeringer i den tunge halvdel af tabellen som kom på cv'et.

Efter han kom til har pilen stort set kun peget en vej. Økonomien kom under kontrol og truppen blev stille og roligt bedre og bedre. De sidste 6 år har vi konstant sluttet i top 6, og det er sket samtidigt med at klubben har bygget trænings anlæg, samt lagt grundarbejdet til det kommende stadion.

Så Levy er klar MR. Tottenham. Der er ingen i nærheden af den status han har.

Spillere og managers komme og går, men en mand sidder stadig stædigt tilbage. Tilfældigt, næppe.

gazza10s billede
Offline

 Forholder mig til dine argumenter.... Hvorfor nævner du så Chelsea???? Jeg har bragt mine på banen... Og har læst dine.. Men kast du håndklædet i ringen.. Virkelig en voksen udtagelse... Nå ja man skal jo også helst være pædagog og klassens dreng herinde..

gazza10s billede
Offline

 Jonas med de tv penge DL skraber ind er det ikke magi han har lavet... Har vi vundet noget med DL udover Mickey Mouse cup.. Så gud er han bestemt ikke..

DenFedes billede
Offline

gazza - hold dig nu på måtten med de personlige svinere, ikke? Næste gang, så får du en advarsel.

 

 

gazza10s billede
Offline

 hvilke svinere.. Har jeg svinet nogle... Har læst på et tidspunkt at DL var bestyrelsen formand så har vi vel også en bestyrelse..

DenFedes billede
Offline

gazza10 skrev:
Virkelig en voksen udtagelse... Nå ja man skal jo også helst være pædagog og klassens dreng herinde..

Du har lige svinet mig... Og andre unavngivne brugere, der falder ind under de to kategorier, du nævner. Bare drop det - det er unødvendigt i debatten.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

 Jeg kaster også håndklædet i ringen. 

God aften  

 

gazza10s billede
Offline

 Du tolker som du vil... Mht den voksen udtagelse så læs lige dit egen udlægning igen... Så NEJ ingen sviner.. Og unavngivne bruger er også din fortolkning som igen ikke rammer plet.. Men måske du finder noget en dag DF...

spursfcs billede
Offline

spursfc skrev:

Jonas du sagde at du ville vædde på at Poch var fyret inden denne sæson var slut. Sådan husker jeg det i hvert fald. Du har sikkert også sagt det andet..

Men enig i at vi skal glæde os over hvordan tingene ser ud pt. Glæder mig allerede til søndag og en lille smule til på torsdag..

 

Jonas, nu får du endnu en chance for at indrømme at du har sagt følgende: "at du ville vædde på at Poch var fyret inden denne sæson var slut." Har du sagt det? Ja eller Nej?

Latterligt at @araya blander sig i så mange ting som han slet ikke har overblik over. Tænk at påstår at Jonas aldrig har sagt det, totalt langt ude.

jonaspoulsens billede
Offline

Hvorfor er det jeg skal sidde og forsvare mig, om jeg har sagt det ene eller det andet??

At jeg har været meget kritisk overfor Poch (og med god grund) er bestemt ikke nogen hemmelighed.

Jeg hæfter mig mere ved at holdet har fundet melodien, og at tingene virkeligt ser lyst og godt ud. Hvorfor skal man stilles for en dommer for ting man har udtalt for 6 måneder siden. Forstår det virkeligt ikke.

spursfcs billede
Offline

Fordi det er så belastende at man ikke her på forum ikke står ved hvad man tidligere har sagt. Især fordi en anden bruger har så travlt med at fortælle at jeg er fuld af løgn.

Når du konstant skal fremhæve at du havde ret i at du troede på top 4 inden sæsonstart, så ville det jo også klæde dig at indrømme når du ikke har haft ret. Det synes jeg da altid at jeg selv gør, eller?

Hvordan man så kan tro på top 4 samtidig med at Poch ikke længere er træner når sæsonen slutter er mig stadig en gåde. Du må meget gerne forklare for mig hvordan det hænger sammen.

jonaspoulsens billede
Offline

Jeg har fra sæsonstarten holdt på at truppen var til top 4.

Derfor havde/har jeg store forventninger. Min største frygt var at Poch ikke ville få holdet til at fungere. So far har Poch og co. gjort min frygt til skamme, så indrømmer gerne at Poch har gjort det væsentligt bedre end jeg havde troet.

Og jeg kan sagtens have skrevet at Poch ville ryge ud. Min tiltro til ham lå på et meget lille sted i sommerferien. Heldigvis fik DL fixet det med nogle gode transfers Smile

spursfcs billede
Offline

 Tak for svar Det tog også sin tid. 

Ja, du har haft en yderst naiv forestilling om at vi kunne komme i top 4 med vores nuværende trup. Selv ikke jeg havde i min vildeste fantasi regnet ud at Poch ville få middelmådige spillere til at blive stjerner på så kort tid. Han mangler vel kun at få Njie og Fazio i gang i truppen... Fazio tror jeg så aldrig kommer i gang, han er simpelthen for dårlig, og Njie ligner ikke en mand der kan gøre sig gældende i år..

gazza10s billede
Offline

 DL fixede intet i sommer.. Det var udelukkende Poch og Mitchell som gjorde det...

spursfcs billede
Offline

 Selvfølgelig Gazza, og det ved Jonas også godt.

arayas billede
Offline

 Hvorfor er det latterligt jeg blander mig når du skriver noget som ikke passer Jacob? 

Dybt godnat som i 2 kan ødelægge enhver mulighed for debat, det er ganske enkelt imponerende. 

Fedt du kalder Jonas naiv fordi han som den eneste inden sæsonen troede på top 4, nu tror de fleste på top 4, så måske respekt ville være et bedre ord end naiv. 

Ang. Levy så er jeg enig med KC, selvfølgelig skal Levy have masser af ros for det projekt han står i spidsen for. Det var vel Levy der ansatte PM og Poch og skaffede sig af med dead wood...

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

gazza10s billede
Offline

Ja DL fik en ønskeliste af Poch ham ham og ham vil jeg ikke have i min trup.. Så han gjorde kun hvad Poch bad om heldigvis..

arayas billede
Offline

 Har han været kendt for at gøre det? Han hentede vel også noget backroom og spillere som Poch ønskede... 

I rest my case...

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004