Kan vi ende som nr. 4?

Anonyms billede

Jeg vil lige starte med at undskylde, teksten er skrevet med et engelsktastatur, saa ingen ae, oe og aa Smile

 

Kan vi ende som nr. 4? Lad os starte en debat. Smile

raycs billede
Offline

Ja det var jo fuldstændig uden spurs-briller...

eastupperblocks billede
Offline

Resultaterne kan man ikke spå om i denne sæson.... Er det bare mig eller er det her virkelig crazy season... Overalt i Europa. ?

Selvom vi spiller skidt i øjeblikket, så har vi stadig alle muligheder for den 4. plads... Kan vi få lidt gang i målscoringen igen, så ser det faktisk ikke så dårligt ud... Utroligt nok.

Vi har kun tabt 6 kampe.... Kun United og Arse har tabt mindre.... Det er vores uafgjorte vi skal ha' gjort til sejre... Og som det er nu, spiller vi åbenbart bedre mod de lidt større hold...

Der er ingen der spiller super i øjeblikket... Ikke engang Man United... Forskellen er blot at de vinder deres kampe anyway.

Jeg tror stadig på det... Og tror at det ligesom sidste år afgøres med kampen mod Shitty.

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

atyrapfhs billede
Offline

 Det finder vi meget snart ud af.

Hvis City tæver Sunderland, tror jeg simpelthen ikke på at vi henter dem, og Chelsea fanger vi bestemt heller ikke.

Taber City point i dag, er vi stradig med, ikke mindst matematisk, men det spil vi leverede i går, hvor vi kom frem til ikke en skid, skal forbedres voldsomt, og så skal vi derudover være heldige.

Come on Black Cats!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

spurs0804s billede
Offline

Med mindre Black Cats laver en Manure, så er det løb vist kørt Sad

raycs billede
Offline

Det var hurtigt  "lennon er konge"s regnskab gik galt. Kan vi så blive enige om at det er mere end almindelig svært at nå 4. pladsen? Når vi så udover matematikken spiller uden at score, modsat netop chelski, manu, shitty...

 

jonaspoulsens billede
Offline

4 pladsen er væk, hvilket også er helt fair, da vi bare må erkende at vi ikke er stærke nok. Alle 4 hold som ligger over os er bare bedre.

Grunden til at der er gået så skidt er mange, men den største skyld har Harry og spillerne. Alt for mange spillere har slet slet ikke slået til i år.

 - Bale har siden sidste efterår været halvskadet, og han er stadig ikke oppe i omdrejninger og spiller vel på 80%.

- VDV er efter en fantastisk start falmet gevaldigt, og han ligner sgu en spiller som har tankerne alle andre steder end Spurs. Han er uengageret og bidrager med intet defensivt (ej heller offensivt pt). Han fungerer ikke i en 4-4-2 formation og fungerer vel kun i en 4-5-1 formation med Crouch som kan skabe plads til ham.

 -Defoe - Manden som normalt er god for 15 liga mål pr sæson er helt væk i år. Hvor han førhen bare afsluttede på alt (nogle gik indm andre forbi) virker han i år til at lige ville tage det ekstra træk eller ligge bolden af til en medspiller. Totalt blottet for selvtillid og brænder vel 80% af sine chancer. 

 - Lennon har også underpræsteret. En spiller som næsten hvergang kan sætte sin modspiller af skal imo prøve noget mere. Han står ofte og gemmer sig på fløjen uden at gøre sig spilbar.

- Forsvaret har egentligt gjort det som forventet med så mange skader. Stort set nyt makkerpar hver eneste kamp hvilket skaber usikkerhed. King og Woody er 100% færdige. Værre er at Kaboul og Gallas også ofte får skader. Stod det til mig skal man vælge det makkerpar som næsten kan spille hvergang. Om det hedder Dawson/Gallas, Dawson/Bassong eller Dawson/ Kaboul er jeg ligeglad med. Det eneste der betyder noget at de får mange kampe sammen og kan spille sig i form ved at spille hver gang.

 -Harry har måske trukket for store veksler på sine favorit spillere. Bale har som sagt været småskadet længe, VDV er total ude af form og spiller af lort osv osv. Jeg mener at vores reserver har været brugt alt alt for lidt. Det har betydet at de gang på gang totalt rustne er blevet sendt i kamp, hvor de så har gjort det af lort fordi kamp formen er så langt væk. Her tænker jeg primært på spillere som Jenas, Bassong og Kranjcar. I form er de alle sammen nogle rigtigt gode spillere, men det krævet altså at de spillere mere end 45 min hver fjerde gang.

Alt i alt, så ser jeg denne sæson som slut. At vi kan slå Real Madrid ud er imo totalt utopi. Jo, havde spillere som Bale, Lennon, Defoe og VDV været i topform havde vi helt sikkert haft en chance, men som tingene er nu "not a chance" Nu skal vi bare koncentrere os om at holde Pool bag os, også håbe at vi kan få et par gode kampe mod Scum og Chelsea. Så vil vi måske kunne gå på sommerferie med fornyet optismisme.

COYS 

COYSs billede
Offline

Jeg tror heller ikke på 4. pladsen, og som jonaspoulsen peger på, er forklaringen nok bare den simple, at spillerne af forskellige årsager ikke har været på toppen, nogle på grund af skader, mens andre bare har underpræsteret. Her tænker jeg især på vores angribere, der med undtagelse af Crouch (der alligevel ikke er en goalgetter), har været skandaløst ringe. Dette opvejedes til dels af Van der Vaarts mål i begyndelsen af sæsonen, men han er da godt nok også faldet af på den. At han så yderligere er begyndt at hyle, er ikke gode tegn.

Men igen-igen må man stille spørgsmål til, hvad pokker der sker med vores skader. Det kan da ikke passe! Hvorfor er det altid sådan? Så selvom det matematisk bestemt er muligt, giver skaderne, spillet og de manglende mål bestemt ikke grund til at tro på en 4. plads.

Nå, men jeg vælger alligevel at se lidt positivt på det hele. Hvis vi formår at holde 5.-pladsen, har vi med vores CL-success da haft en helt fornuftig sæson. (Jeg tager det her for givet, at vi ryger ud til Real Madrid.) Hvor mange hold på vores niveau har ikke underpræsteret mere end os i ligaen efter at have nået CL?

Nej, det må være næste år, vi virkelig skal se, hvad klubben kan. Her skal vi se, om vi ER et etableret tophold, der hvert år spiller med om CL-pladserne. For når alt kommer til alt, har vi da gjort det i år (og gør det vel endnu).

ccs billede
Offline

Jovist det bliver SVÆRT at nå 4. pladsen ... men svært er ikke lig med umuligt .. Men selvfølgelig skal vi have hjælp i en eller anden form ... og selvfølgelig skal vi begynde at score mål igen .. Jeg prøver lige at opstille et semirealistisk scenarie der vil kunne udløse en fjerdeplads til os :

Men HVIS vi slår Stoke i næste weekend, og Man C. taber i Pool (begge dele ikke spor urealistisk), så er der tre point op .. Antager vi så at vi spiller uafgjort med Ars'''' er vi to point bagud .. Herefter har vi WBA hjemme (must win - 3p.) og City tager til Blackburn .. HVIS de spiller uafgjort her - ja så har begge hold 57 point ... Så tager City imod West Ham mens vi tager en tur gennem London til Stamford Bridge .. Mon så ikke City igen er foran med tre point .. :/ ..Til gengæld har vi derefter besøg af Blackpool (igen must-win, og tre point) mens City tager til Everton .. Forhåbentlig er vi herefter begge på 60 point .. 

Så bliver kampen på City of Manchester Stadium igen i år afgørende for 4. pladsen - fuldstændig lige som sidste år .. og uden at være jubelidiot, eller blind for at City indimellem er vildt godt spillende hjemme, så er det ikke et sted vi IKKE kan vinde .. det gjorde vi sidst :))))

Vinder vi der bliver vi nr. 4 - taber vi der er fjerdepladsen tabt - spiller vi uafgjort skal vi håbe på endnu mere hjælp end vi allerede har indregnet i kampene ovenfor .. I de sidste to runder skal City spille mod Stoke hjemme (tre point) og Bolton ude .. Vi har Liverpool ude og Birmingham hjemme .. og er vi lige inden disse runder SKAL vi have min. et point mere end City i de to kampe da deres målforskel er lysår foran vores ..

Summa summarum : 

Jeg siger ikke at jeg regner med at vi bliver nr. 4 .. end ikke at jeg tror det .. Men jeg mener stadig der er et begrundet håb at holde fast i  ... 

 

COYS

 

raycs billede
Offline

Ja gu er det muligt, men stadigvæk ikke realistisk! Og du forudsætter at city taber nogle kampe, som de i virkeligheden nok ikke gør PLUS vi har 2 kampe mod Real Madrid, som af gode grunde koster mange ressourcer.

kofoeds billede
Offline

Historien har vist os, at alt kan ske. VI kan godt ende som nr. 4, men det kræver nærmest mirakler i år. Ikke alene skal vi vinde flere point, end City og Chelski, hvilket bliver svært.  Det er heller ikke småting, vi skal ændre på. Vores angribere er jo totalt impotente, og jeg kan godt se pointen i den kritik, der udtrykkes ift. Redknapps dispositioner.

Dels har han endnu ikke fundet en fornuftig måde at bruge Vaart på, og måske har hans ankomst betydet, at det ikke er muligt at spille med 2 i front, da Harry åbenbart har besluttet sig for at båed Vaart og Modric skal spille, hvis de er fitte. Og da vi ikke råder en topklasseangriber, der kan spille alene, har en spillers tilgang (Vaart) betydet, at vi i år spiller på en måde, der ikke er optimal i forhold til resten af truppen. Endelig kan Harry også kritiseres for ikke at vise angriberne tilid, når de så endelig scorer.

 

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

AndreasBangs billede
Offline

 matematisk er det stadig muligt... men vil ikke komme med den endelige forudsigelse før den 25. maj. 

 

Dog vil jeg allerede nu komme med nogle udfordringer vi skal løse, for at det kan tænkes at der ud for 4. pladsen ved sæsonslut skal tilhøre os

Angrebet:

ja det er vel egentlig bare en kæmpe udfordring at få dem til at score på de chancer de trods alt får i de kampe hvori vi sidder på spillet. 

De andre bejlere:

De ser ud til at have fundet formen, og vi må ikke selv fejle da vi allerede er bagud på point, den evne de andre har til at køre en svagere modstander over er misundelsesværdig, 

Skader:

en ting er, at vi har kronisk skadede spillere som Woddy og King, men at vi får så mange skader hele tiden er ikke holdbart. Der burde ansættes en ekspert i skadesforebyggende træning. for det er sjældent små skader forbliver små, og det er alt alt for ofte at der er spillere der bliver skadet under genoptræningen

Spilsystemet:

Det er fint at vi har en spiller som VdV men lad ham dog blive klar så der kan komme noget kontinuitet, hellere spille nogle kampe med et system de fleste er trygge med, og her mener jeg at 4-4-2 er det bedste, så længe VdV ikke kan spille en hel kamp, så ville det være fint at have VdV som joker, der kan komme ind og erstate en af vores uduelige angribere og skabe ravage med friskhed i benene mod trætte forsvarsspillere. Så må det "nye" (som vi hele sæsonen har spillet) spilsystem vente til preseason så det kan fungere. 

 

Der er sikkert områder jeg har glemt, med det var lige hvad jeg kunne komme på.

 

bjarkehs billede
Offline

AndreasBang skrev:

 matematisk er det stadig muligt... men vil ikke komme med den endelige forudsigelse før den 25. maj. 

 

Dog vil jeg allerede nu komme med nogle udfordringer vi skal løse, for at det kan tænkes at der ud for 4. pladsen ved sæsonslut skal tilhøre os

Angrebet:

ja det er vel egentlig bare en kæmpe udfordring at få dem til at score på de chancer de trods alt får i de kampe hvori vi sidder på spillet. 

De andre bejlere:

De ser ud til at have fundet formen, og vi må ikke selv fejle da vi allerede er bagud på point, den evne de andre har til at køre en svagere modstander over er misundelsesværdig, 

Skader:

en ting er, at vi har kronisk skadede spillere som Woddy og King, men at vi får så mange skader hele tiden er ikke holdbart. Der burde ansættes en ekspert i skadesforebyggende træning. for det er sjældent små skader forbliver små, og det er alt alt for ofte at der er spillere der bliver skadet under genoptræningen

Spilsystemet:

Det er fint at vi har en spiller som VdV men lad ham dog blive klar så der kan komme noget kontinuitet, hellere spille nogle kampe med et system de fleste er trygge med, og her mener jeg at 4-4-2 er det bedste, så længe VdV ikke kan spille en hel kamp, så ville det være fint at have VdV som joker, der kan komme ind og erstate en af vores uduelige angribere og skabe ravage med friskhed i benene mod trætte forsvarsspillere. Så må det "nye" (som vi hele sæsonen har spillet) spilsystem vente til preseason så det kan fungere. 

 

Der er sikkert områder jeg har glemt, med det var lige hvad jeg kunne komme på.

 

Er meget enig - tror vi skal være meget heldige for at blive nr. 4. Vores bundniveau er forlavt, og vi mangler den sidste kvalitet. Men City og Chelsea har også deres svage perioder. Vinder vi resten (hvad jeg nægter at tro på), lykkes det givetvis, men det er stort set også det. Vi har ikke råd til flere pointtab!

Anonyms billede

 Highly unlikely... 

ser man på stillingen pt.

 

3. Man City 31 kampe spillet 56 point

4. Chelsea 30 kampe spillet 55 point

5. Tottenham 30 kampe spillet 50 point

 

og på det resterende kampprogram:

 

 

Chelsea: 19 point = 74 point samlet

Chelsea v Wigan, 3 point

West Brom v Chelsea, 3 point

Chelsea v Birmingham, 3 point

Chelsea v West Ham, 3 point

Chelsea v Tottenham, 3 point

Man Utd v Chelsea, 0 point

Chelsea v Newcastle, 3 point

Everton v Chelsea, 1 point

 

Man City: 14 point = 70 point samlet

Liverpool v Man City, 1 point

Blackburn v Man City, 3 point

Man City v West Ham, 3 point

Everton v Man City, 0 point

Man City v Tottenham, 1 point

Man City v Stoke, 3 point

Bolton v Man City, 3 point

 

Tottenham: 13 point = 63 point samlet

Tottenham v Stoke, 3 point

Tottenham v Arsenal, 0 point

Tottenham v West Brom, 1 point

Chelsea v Tottenham, 0 point

Tottenham v Blackpool, 3 point

Man City v Tottenham, 1 point

Liverpool v Tottenham, 1 point

Tottenham v Birmingham, 3 point

 

Men det hele kommer stadig an på om vi kan vinde de 3-4 store kampe. Hvilket det i øjeblikket ikke ser ud til vi kan... Vi har afgjort det sværeste slutprogram...

 

spursfcs billede
Offline

Vi kan i hvert fald UMULIGT hente Chelski, der er en meget teoretisk mulighed for at hente Shitty.

Men det kræver 20 point ud af 24 mulige, og når man ser det resterende kampprogram så skal man være SUPER optimist og i mine øjne naiv for at tro på det..

spurs0804s billede
Offline

Kampen mod Stoke fortæller os nok i hvilken retning pilen peger. Hvis vi spiller som i de sidste kampe, tror jeg ikke på det. Hvis vi derimod vinder overbevisende eller bare spiller godt er der måske en lille mulighed.

Anonyms billede

Vi kan sagtens ende som nr 4 i år ...

Alle hold fucker up (os selv inkl.) Der er pt kun 3p op til Man C og vi har en kamp i baghånden (godt nok mod Arsenal). Men alt kan ske i den kamp lige som det skete i den første på deres bane. Hvor mange havde troet på de 3p inden den kamp? og hvor mange ville have solgt kampen til 1p inden den gik i gang, eller bare ved halvleg!?

Nu hvor holdet ikke længere har CL at tænke på og spillerne ikke længere skal spares i nogen kampe for at være klar til CL, så koncentrere de sig nok lidt mere om at få hentet den 4. plads så de igen næste år kan vise sig frem på den store scene.

bjarkehs billede
Offline

Er af en eller anden grund ramt af optimisme! Hverken Chelsea eller Man C er helt vildt imponerende, så jeg tror vi selv kan afgøre det. Men det kræver sejre over Man C og Arsenal tror jeg (og selvfølgelig Brom, Blackpool og Birmingham). Men det er også 5 ud af de næste 7 cupfinaler! DET BLIVER ULIDELIGT - første finale på onsdag!

Tottenham v Arsenal

Tottenham v West Brom

Chelsea v Tottenham

Tottenham v Blackpool

Man City v Tottenham

Liverpool v Tottenham

Tottenham v Birmingham

 

COYS

AndreasBangs billede
Offline

 vil opfordre folket at prøve denne

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

der fik jeg det til at vi ender på 4. pladsen. men det er også med det krav at vi ikke fucker op

Norgaard86s billede
Offline

AndreasBang skrev:

 vil opfordre folket at prøve denne

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

der fik jeg det til at vi ender på 4. pladsen. men det er også med det krav at vi ikke fucker op

Ser ud til vi må nøjes med sølvet i år, hvis mine resultater går op. Smile

Nielss billede
Offline

Aaaaaargh!!! I min skete det værste, der vil kunne ske.

 

Vi taber lige akkurat til City på målscoren. Men nu var jeg også rimelig pessimistisk. Så det gør faktisk, at jeg tror lidt på det!

jonasluffes billede
Offline

AndreasBang skrev:

 vil opfordre folket at prøve denne

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

der fik jeg det til at vi ender på 4. pladsen. men det er også med det krav at vi ikke fucker op

Kan godt li du skriver vi ikke skal fucke op, det er jo så lige det vi er mestre i...

AndreasBangs billede
Offline

jonasluffe skrev:

AndreasBang skrev:

 vil opfordre folket at prøve denne

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

der fik jeg det til at vi ender på 4. pladsen. men det er også med det krav at vi ikke fucker op

Kan godt li du skriver vi ikke skal fucke op, det er jo så lige det vi er mestre i...

Ja, det er problemet, men når man ser på kampene så siger man jo, den BØR vi vinde, så man skal nok lave den, og så bagefter trække nogle point fra, som der hvor vi dummer os. Men så kunne jeg ikke få os til at blive nr. 4. Desværre

Chantelous billede
Offline

 Hvis Manchester United og Tottenham vinder ALLE deres kampe her til sidste. Kommer Man utd på første og Tottenham på anden. Hvis vi så bare satser på at Tottenham vinder ALT og Manchester mindst 2 gange taber. Arsenal, City, Chelsea mindst 2 gange smider point væk. Altså taber eller spilelr uafgjort.

Så er førstepladsen hjemme Tongue

Alexander spurs fans billede
Offline

I løbet af lang tid har vi udelukkende snakket om den fjerdeplads. Men efter pointtab på pointtab imod mindre gode hold er Liverpool lige pludselig kommet helt op og puste os i nakken. De har tre point mindre end os. Og selvom de har spillet en kamp mere end vi har (gudskelov for det), så har de et meget nemmere kampprogram tilbage, end vi har. Og med deres imponerende formkurve og en målscore, der er bedre end vores, så er mulighederne pludselig blevet åbnet for, at vi til sidst kan blive overhalet af dem. I hvert fald skal vi vinde vores to sidste hjemmekampe mod Birmingham og Blackpool. Hvis vi klarer det, kan vi blive nr. 5, selvom vi taber alle udekampe, hvis altså Liverpool ikke vinder mere end to af deres resterende fire kampe.

Men selvfølgelig håber og tror jeg stadig på det bedste! Men femtepladsen ville trods alt ikke ville være en katastrofe for os. Man kan jo heller ikke ligefrem sige, at vi har haft den bedste sæson i PL eller spillet det bedste fodbold. I hvert fald ikke noget der har kunnet måle sig med sidste sæson.

Men lad os nu starte med at få i hvert fald det ene point på Stamford Bridge på lørdag. Så kan vi tage den derfra.

COYS!!!!

 

ccs billede
Offline

 

.. joooo .. det kan stadigvæk godt lade sig gøre - MEN - det er i hvert fald absolut sidste udkald nu ... og der skal også lidt hjælp til  

1) Vi må IKKE tabe flere kampe - medmindre vi kan vinde 4 af de resterende 5 (hvilket jeg antager er urealistisk) .. Som realistisk optimist vil jeg tillade mig at håbe på 11 point i de resterende 5 kampe - 2 hjemmesejre og 1 sejr og 2 uafgjorte i de 3 udekampe .. 11 point, og dermed 66 point efter 38 runder kan LIGE akkurat vise sig at være nok ..

2) City må ikke vinde iaften mod Blackburn .. så skal vi bruge mirakler

3) Vi skal givetvis vinde ude over City - jeg begynder at frygte at selv uafgjort i den kamp ikke er nok

4) City skal tabe ude mod Everton, alternativt i Bolton, hvis de som forventeligt vinder deres "lette" hjemmekampe mod Stoke og West Ham ..

 

Please please please lad os håbe det kan klappe som sidste år .. 

COYS

 

ccs billede
Offline

cc skrev:

 

.. joooo .. det kan stadigvæk godt lade sig gøre - MEN - det er i hvert fald absolut sidste udkald nu ... og der skal også lidt hjælp til  

1) Vi må IKKE tabe flere kampe - medmindre vi kan vinde 4 af de resterende 5 (hvilket jeg antager er urealistisk) .. Som realistisk optimist vil jeg tillade mig at håbe på 11 point i de resterende 5 kampe - 2 hjemmesejre og 1 sejr og 2 uafgjorte i de 3 udekampe .. 11 point, og dermed 66 point efter 38 runder kan LIGE akkurat vise sig at være nok ..

2) City må ikke vinde iaften mod Blackburn .. så skal vi bruge mirakler

3) Vi skal givetvis vinde ude over City - jeg begynder at frygte at selv uafgjort i den kamp ikke er nok

4) City skal tabe ude mod Everton, alternativt i Bolton, hvis de som forventeligt vinder deres "lette" hjemmekampe mod Stoke og West Ham ..

 

Please please please lad os håbe det kan klappe som sidste år .. 

COYS

 

 

En time senere, og City vandt i Blackburn ... heldigt - og lettere ufortjent .. men de er nu 4 poiint foran os ..

Forudsætningerne må deraf være følgende : 

1) Vi SKAL vinde i City ..

2) Medmindre vi vinder 4 ud af de sidste 5 må City, foruden at tabe til os, maksimalt få 6 point i deres resterende 4 kampe ...

3) We need a miracle 

 

COYS

eastupperblocks billede
Offline

Det ser skidt ud med den 4. plads efter City's svine heldige sejr over Blackburn her til aften... Bræk, lort og kagedej ... Fodboldguden er åbenbart til primadonnaer og oliemillarder.....

Jeg har svært ved at se hvordan vi skal få mere end 6-9 point resten af vores kampe.... Chelsea og Pool er på vej frem... Og kampen i City kan vise sig at blive ingenting værd, hvis de fortsætter med at hente point... 6 point mod Blackpool og Birmingham er medregnet.... City skal snuble i deres udekampe og mod os og én gang til, hvis vi går ud fra at vi kommer fra Stamford Bridge og Anfield Road uden point.

Det kræver noget ganske usædvanligt af vores spillere, som ved slutspurten i sidste sæson, før at vi kan håbe og tro på 4. pladsen... Og vi kan kun bede til fodboldgulden at det ikke milliarderne fra Østen, der skal ha' lov at spille i CL. Det ville være frygteligt.... Og så er der næsten ingen vej tilbage til os i fremtiden, hvis Shitty først får et ben i CL.

Skulle scenariet blive at vi ikke kommer i CL..... Tja... så vil jeg, uden at lyde arrogant... håbe at vi IKKE kvalificerer os til Europa League denne gang....

Jeg mener at det i så fald vil blive en unødig belastning for os i jagten på CL-pladsen til 2012/2013 sæsonen... Hvis det glipper i år, så er kommende sæson vores utimative mulighed for at returnere hurtigt igen, mens vi stadig kan holde på profiler som Bale, Modric, Lennon o.s.v.... Skulle vi misse CL 2 år i træk, så er de spillere væk med det samme.

Derfor er næste sæson utimativ vigtig for os og klubbens fremtid... Det er dér vi kan holde kontakten til United, Arsenal, Chelski, City og Liverpool.... Og det er i næste sæson at vi skal sørge for at vi smeder mens jernet er varmt...

Derudover vil jeg ikke tro at indkøb af spillere har nogen synderlig effekt om du spiller Europa League eller ej... Det er Champions League der tæller.... Og her til sommer, vil vi trods alt kunne leve højt på vores indsats i CL i år, når vi forhåbentlig skal forsøge at trække klasse forstærkninger til.... Her betyder Europa League ingenting.

Så hellere være foruden i næste sæson.... Og se hvad det rækker til i ligaen.... Og hvis det smutter én gang til med CL-kval'en... Så kan vi være en "normal" klub igen og tage Europa League seriøst i fremtiden.

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Anonyms billede

 Det bliver svært at nå vores 4. plads desværre. Ja selv 5. pladsen kan blive svær. Jeg har prøvet http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm og det endte med en 6. plads efter Liverpool

eastupperblocks billede
Offline

Ja.. Det ser unægteligt meget skidt ud med de 7 points forspring City har nu.... Vi skal ha' fokus på ikke at gå i stå... Det er måske det vigtigste, så vi får sluttet ordentligt af i denne sæson... Det er vigtigt at vi tager en positiv atmosfære med henover sommeren uanset om vi når CL, EL eller 6. pladsen....

Men utroligt nok, så vil jeg ikke udelukke hverken Liverpool eller os fra den 4. plads...

Nu har City godt nok de 7 point.... Men det kan også komme til at virke som en sovepude med FA Cup finalen lige om hjørnet... City har jo ikke spillet specielt godt... blot sørget for at lukke kampene.

De har Everton næste gang.... De har en meget dårlig statisik mod Everton på det seneste... Og Everton er i god form lige pt... Det er et hold man altid kan stole på laver en heroisk indsats.... Jeg tror på at de kan slå City på lørdag... Bl.a. fordi de 7 point kan virke som en dæmper for indstillingen.

Så skal vi lige sørge for at slå Blackpool og ikke spille uafgjort igen.... Liverpool skal til Fulham... Fulham som er super kørende pt og altid farlige på Craven Cottage... Kan ende med hvad som helst.

Hvis det scenarie holder i weekenden, så er det "kun" 4 point..... og vi har lige pludselig lidt momentum igen... Og så har vi den udsatte duel ude mod netop City den 10. maj.... Og der så vi jo at vi kan slå dem ude i sidste sæson... Dette er kun 4 dage før deres FA-Cup finale mod Stoke.... Det kan ikke undgås at de har tankerne dér også. Det er slet ikke umuligt at det kan lade sig gøre.... Hvis også det scenarie holder, så er der pludseligt kun 1 point.

Så har vi godt nok Liverpool på udebane.... Den bliver hamrende svær med den moral og nye sult de kører med i øjeblikket... Alt efter hvordan det er gået indtil vi skal møde dem.... Så tror jeg selvfølgeligt at vi taber den... Alt afhængigt af tabellen... Men hvis vi har haft lidt medvind i de 2 kampe op til, kan vi godt slippe fra Anfield med point.

City har sjovt nok Stoke igen 3 dage efter FA Cup-finalen.... Den er også umulig at spå om... Da den har betydning for, hvordan FA Cup-finalen forløber og hvordan tabellen har formet sig indtil da.... Stoke kan altid drille med deres pågående stil... Og de har monster moral og spiller nok det bedste fodbold de har spillet nogensinde i øjeblikket. Hvis, hvis, hvis og hvis... Aner ikke hvad den kamp byder på.

Sidste spillerunde skal City til Bolton... vi har Birmingham hjemme og Liverpool skal til Aston Villa.... Både Bolton og Aston Villa er svære steder at spille og begge hold vil slutte ordentligt af... Både Villa og Bolton kan på hjemmebane slå de bedste hold, hvis de tager sig sammen.... Selvom begge hold nok intet har at spille for den dag... Så skal det slet ikke udelukkes at City og Pool kan tabe point dér.

Og vi har Birmingham hjemme... Det skal så være 3 point... Og alt afhængigt af om de er sikret overlevelse eller ej på det tidspunkt har de måske intet at spille for.... Vi har enten CL eller EL at spille for... Og vil forhåbentligt slutte ordentligt af på WHL....

Hvis weekenden vi kommer ind i nu former sig sådan at City taber til Everton og vi slår Blackpool... Så tror jeg sjovt nok stadig på 4. pladsen..... Og jeg mener slet ikke det er urealistisk at nå den hvis det sker.... Så afhænger alt lige pludseligt af City udekampen igen....

Drømmetænkning... tja.... Men muligt :)

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Bjarne Christensens billede
Offline

eastupperblock skrev:

 Vi skal ha' fokus på ikke at gå i stå...

 

siden vores sejr i Milano med 1-0 har vi spillet 11 kampe 1 sejr 6 uafgjort og 4 nederlag, er dette ikke, gået i stå?

Anonyms billede

jeg tror nu jeg kommer til at ramme rimelig godt plet med min pessimistiske tipning fra den 6/4-2011 kl.12:09 i denne tråd.

Kan godt være at vi har fået et point mere p.t. end jeg havde spået og city 1 point mindre. Men i sidste ende skal den nok være spot on.

Kunne dog være dejligt hvis vi slutter af med 12 point i de sidste 4 kampe. og at City taber til Everton og at de kun får uagjort mod Bolton på sidste spilledag. Så er der fest på WHL, når jeg er derovre til birmingham kampen...

 

eastupperblocks billede
Offline

Bjarne Christensen skrev:

eastupperblock skrev:

 Vi skal ha' fokus på ikke at gå i stå...

 

siden vores sejr i Milano med 1-0 har vi spillet 11 kampe 1 sejr 6 uafgjort og 4 nederlag, er dette ikke, gået i stå?

Jo da.... Selvfølgeligt er vi gået lidt i stå... Men der er forskel på at gå helt i stå og få sluttet ordentligt af i denne sæson.. Vi har stadig mulighed for at få sluttet ordentligt af... Eller skal vi bare smide håndklædet i ringen og sige det var det ??  ... Jeg gider da ikke ha' en negativ stemning med henover sommeren.

At det så nok ikke rækker til CL er noget andet... Derfor kan man godt prøve alligevel.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

raycs billede
Offline

eastupperblock skrev:

Bjarne Christensen skrev:

eastupperblock skrev:

 Vi skal ha' fokus på ikke at gå i stå...

 

siden vores sejr i Milano med 1-0 har vi spillet 11 kampe 1 sejr 6 uafgjort og 4 nederlag, er dette ikke, gået i stå?

Jo da.... Selvfølgeligt er vi gået lidt i stå... Men der er forskel på at gå helt i stå og få sluttet ordentligt af i denne sæson.. Vi har stadig mulighed for at få sluttet ordentligt af... Eller skal vi bare smide håndklædet i ringen og sige det var det ??  ... Jeg gider da ikke ha' en negativ stemning med henover sommeren.

At det så nok ikke rækker til CL er noget andet... Derfor kan man godt prøve alligevel.

MEN DERFOR kan man vel ikke andet end give Bjarne ret? Vi er gået i stå og om Bjarne konstaterer det, ændrer ikke ved at drengene SKAL prøve "alligevel"? (Vi har spillet ok i perioder, men kaster det væk med enkelte håbløse aktioner/præstationer samt total manglende held.) Du har da lov at tro på det, jeg vil nøjes med at håbe...

 

eastupperblocks billede
Offline

rayc skrev:

eastupperblock skrev:

Bjarne Christensen skrev:

eastupperblock skrev:

 Vi skal ha' fokus på ikke at gå i stå...

 

siden vores sejr i Milano med 1-0 har vi spillet 11 kampe 1 sejr 6 uafgjort og 4 nederlag, er dette ikke, gået i stå?

Jo da.... Selvfølgeligt er vi gået lidt i stå... Men der er forskel på at gå helt i stå og få sluttet ordentligt af i denne sæson.. Vi har stadig mulighed for at få sluttet ordentligt af... Eller skal vi bare smide håndklædet i ringen og sige det var det ??  ... Jeg gider da ikke ha' en negativ stemning med henover sommeren.

At det så nok ikke rækker til CL er noget andet... Derfor kan man godt prøve alligevel.

MEN DERFOR kan man vel ikke andet end give Bjarne ret? Vi er gået i stå og om Bjarne konstaterer det, ændrer ikke ved at drengene SKAL prøve "alligevel"? (Vi har spillet ok i perioder, men kaster det væk med enkelte håbløse aktioner/præstationer samt total manglende held.) Du har da lov at tro på det, jeg vil nøjes med at håbe...

 

Rayc... Jo det... Hvis City taber til Everton i weekenden og vi vinder over Blackpool, så tror jeg stadig på det... Hvis det ikke er tilfældigt så er det slut med 4. pladsen... Om vi så er gået i stå eller ej indtil nu spiller ingen rolle Smile

Så kan vi sagtens få noget momentum resten af sæsonen.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

raycs billede
Offline

eastupperblock skrev:

rayc skrev:

eastupperblock skrev:

Bjarne Christensen skrev:

eastupperblock skrev:

 Vi skal ha' fokus på ikke at gå i stå...

 

siden vores sejr i Milano med 1-0 har vi spillet 11 kampe 1 sejr 6 uafgjort og 4 nederlag, er dette ikke, gået i stå?

Jo da.... Selvfølgeligt er vi gået lidt i stå... Men der er forskel på at gå helt i stå og få sluttet ordentligt af i denne sæson.. Vi har stadig mulighed for at få sluttet ordentligt af... Eller skal vi bare smide håndklædet i ringen og sige det var det ??  ... Jeg gider da ikke ha' en negativ stemning med henover sommeren.

At det så nok ikke rækker til CL er noget andet... Derfor kan man godt prøve alligevel.

MEN DERFOR kan man vel ikke andet end give Bjarne ret? Vi er gået i stå og om Bjarne konstaterer det, ændrer ikke ved at drengene SKAL prøve "alligevel"? (Vi har spillet ok i perioder, men kaster det væk med enkelte håbløse aktioner/præstationer samt total manglende held.) Du har da lov at tro på det, jeg vil nøjes med at håbe...

 

Rayc... Jo det... Hvis City taber til Everton i weekenden og vi vinder over Blackpool, så tror jeg stadig på det... Hvis det ikke er tilfældigt så er det slut med 4. pladsen... Om vi så er gået i stå eller ej indtil nu spiller ingen rolle Smile

Så kan vi sagtens få noget momentum resten af sæsonen.

Du er vist uforbederlig optimist Smile

eastupperblocks billede
Offline

rayc skrev:

eastupperblock skrev:

rayc skrev:

eastupperblock skrev:

Bjarne Christensen skrev:

eastupperblock skrev:

 Vi skal ha' fokus på ikke at gå i stå...

 

siden vores sejr i Milano med 1-0 har vi spillet 11 kampe 1 sejr 6 uafgjort og 4 nederlag, er dette ikke, gået i stå?

Jo da.... Selvfølgeligt er vi gået lidt i stå... Men der er forskel på at gå helt i stå og få sluttet ordentligt af i denne sæson.. Vi har stadig mulighed for at få sluttet ordentligt af... Eller skal vi bare smide håndklædet i ringen og sige det var det ??  ... Jeg gider da ikke ha' en negativ stemning med henover sommeren.

At det så nok ikke rækker til CL er noget andet... Derfor kan man godt prøve alligevel.

MEN DERFOR kan man vel ikke andet end give Bjarne ret? Vi er gået i stå og om Bjarne konstaterer det, ændrer ikke ved at drengene SKAL prøve "alligevel"? (Vi har spillet ok i perioder, men kaster det væk med enkelte håbløse aktioner/præstationer samt total manglende held.) Du har da lov at tro på det, jeg vil nøjes med at håbe...

 

Rayc... Jo det... Hvis City taber til Everton i weekenden og vi vinder over Blackpool, så tror jeg stadig på det... Hvis det ikke er tilfældigt så er det slut med 4. pladsen... Om vi så er gået i stå eller ej indtil nu spiller ingen rolle Smile

Så kan vi sagtens få noget momentum resten af sæsonen.

Du er vist uforbederlig optimist Smile

Næ... Det ved jeg nu ikke om jeg er.... Det er blot fakta at HVIS vi slår Blackpool og HVIS Everton slår City i weekenden, så har vi lidt kontakt igen og en kamp ude mod City lige bagefter, hvor vi selv kan lukke hullet til kun 1 point... Jeg vil da slet ikke udelukke at hvis weekenden former sig til vores fordel, så kan vi godt slutte sæsonen stærkt af trods den formkrise vi har haft med de mange uafgjorte..... Men lad os se hvad det ender med Smile

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

raycs billede
Offline

Everton vandt, men vi skal også vinde!

Derefter skal vi vinde ude på shittys nye lortebane.

Vi skal vinde mod Birmingham og på Anfield!

 - sammenlagt med at shitty max må få 4 point mod Stoke og Bolten

Jeg vil mene du er UKUELIG SUPERoptimist Smile

Det skal du ha' lov til, det  er KLASSISK spurs Smile

raycs billede
Offline

nu må superoptimisterne vel give op?

Ellers tror jeg sgu I lider af samme sygdom som præsten i "Adams æbler"!

eastupperblocks billede
Offline

rayc skrev:

nu må superoptimisterne vel give op?

Ellers tror jeg sgu I lider af samme sygdom som præsten i "Adams æbler"!

Rayc.... Ja... Selvfølgeligt har vi selv ødelagt det hele nu.... Vi fik en gave af Everton og skuffede af dimensioner mod Blackpool... Det var en hamrende elendig indsats...  Nu tror jeg ikke på 4. pladsen mere.

Men det jeg lagde op til inden weekenden det rent resultatmæssigt stadig var muligt at slutte sæsonen positivt af. Hvis det hele flaskede sig med Everton sejr og 3 point mod Blackpool....

Det har stadig intet at gøre med at være superoptimist.. Det var sådan set bare et regnestykke, som sagtens kunne ha' gået op, hvis vi IKKE havde leveret en latterlig uafgjort kamp igen mod et bundhold.

Nu er kampen mod City i princippet ligegyldig... Hvorimod den kunne ha' endt med at blive spændende.

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)