Hvem skal afløse Harry?

spursfcs billede
Offline

Da Harry efter al sandsynlighed bliver Engelsk landstræner i 2012, så ville jeg høre om der var nogen som har et godt bud på en afløser.

Jeg synes at Owen Coyle er et rigtig godt bud på en Britisk manager, og han står for offensivt fodbold som der jo SKAL spilles i Spurs, synes det er imponerende sådan som han har gjort det med Bolton.

 

atyrapfhs billede
Offline

Jeg kan godt se både argumentet og sympatien bag en britisk træner.

Jeg tror bare ikke at der er mange briter som både har niveauet, erfaringen og indstillingen til at klare jobbet.
Alex Ferguson får vi jo nok ikke. Moyes kunne være et bud, men jeg er bestemt ikke overbevist.
Coyle er som nævnt er spændende bud, men IMO ikke for en klub på vores niveau - ikke endnu i al fald. Lad ham lige træde endnu et trin eller to op ad rangstigen inden. Et er medgang i Burnley og Bolton, men lad os lige se hvordan han klarer en nedtur i en klub som Villa, Newcastle eller Everton inden vi satser på ham.

Mit bedste bud og ønske er Louis van Gaal.
Han har alderen, erfaringen, autoriteten, den offensive indstilling, den internationale profil.
Han har prøvet de helt store klubber som Barca, Bayern og Ajax, da de stadig var et europæisk storhold, men ikke mindst imponerende var hans arbejde i AZ.
Hvis han overlever i Bayerns galehus frem til 2012 er jeg overrasket, så det er ikke utænkeligt at han er ledig.
Vi spiller i forvejen en temmelig hollandsk stil, så han ville kunne gå direkte ind uden at skulle udskifte hele truppen.

Lad bare den ene "grumpy old man" afløse den anden!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

ccs billede
Offline

Nu er jeg jo - endelig - lige begyndt at ku' lide manden Smile) Og så skal vi til at diskutere hvem der skal afløse ham HVIS han bliver engelsk landstræner ... well well... Jeg kaster lige et par hurtige bud i hatten ...

- Gustavo Poyet ??
- Jürgen Klinsmann ??

rammys billede

David Moyes mener jeg ville været et rigtig godt bud. Stadig en forholdsvis ung britisk træner og hans arbejde i Everton kan jeg kun have respekt for - jeg tror dog at han en dag ender i Man Utd. Ellers kunne man prøve at lokke Guus Hiddink tilbage til jobbet som manager. Chris Hughton er lidt et wildcard, men han elsker klubben og gjorde det fantastisk for Newcastle.

rammys billede

Meget enig med - atrafph !

I Tottenham skal vi have en, der kan sætte de mange stjerner og Landsholdspillere lidt på plads og kan Van Gaal overleve i Bayern, så kan han overleve ALLE steder. Så har han helt klart erfaringen og spiller ret offensivt - som altid har været Tottenhams vare mærke.

Det kan godt være, at vi kan finde en ung Englænder et eller andet sted, som Jacob er inde på. Men, jeg kan ikke lige se de oplagte emner, de skal selvfølgelig alle starte og have chancen et eller andet sted. Men SPURS er en stor klub og skal have et stort navn.

CC: Du ved og husker vel godt, at Poyet var sammen med Ramos og derved også havde et stort med ansvar for denne katestrofale periode i vores klubs historie. Til gengæld kan du godt have ret i, at den gode gamle måltyv Klinsmann - kunne være et godt emne.

Men, jeg håber nu bare, at Harry bliver hos os de næste 8 år også, så vi kan få en stabil periode og det også når det gælder manden, der skal stå i spidsen for verdens bedste klub. Jeg synes vi har haft alt for mange Manager - i mine 49 år med SPURS.

rammys billede

Tottenham Eye David Moyes As Possible Harry Redknapp Replacement - Report.

http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/02/20/2360900/tottenham-eye-d...

Lasse Sands billede
Offline

Først og fremmest vil jeg nævne, at jeg også helst ser Redknapp blive mange år endnu. Men flere britiske medier ser hans skattesag som en potentiel karrierestopper allerede til sommer - og hvis ikke det sker, får han med sandsynlighed landstrænerjobbet i 2012.

En kommende Spurs træner skal have erfaring (og gerne med PL). Man ser ofte at fremmede managers har svært ved at få hurtig succes i England (Ramos og Mancini som de mest åbenlyse), hvilket vil være et problem i en klub som Spurs...Især hvis man skal "arve" en klub, der helst skal ligge i top-4.

Jeg ser derfor følgende britiske kandidater:
- Alex McLeich (52 år gammel og 17 års trænererfaring fra Rangers, Skotlands landshold og Birmingham)

- David Moyes (47 år gammel og 12 års erfaring fra Preston og Everton)

- Steve Bruce (50 år gammel og 12 års erfaring fra Sheffield U, Huddersfield, Wigan, Crystal P, Birmingham og Sunderland)

Både McLeich og Moyes regnes af flere britiske medier som kandidater til at efterfølge Alex Ferguson i øvrigt...

Personligt ser jeg ikke Ian Holloway, Simon Grayson eller Owen Coyle som kandidater. De er simplethen for "grønne".

Hvis vi skal kigge på de udenlandske kandidater vil jeg pege på:
- Jose Mourinho (Nok bare ønsketænkning, men hans meritter taler for sig selv)

- Louis Van Gaal (59 år gammel, meget erfaring - men ingen PL erfaring)

- Martin Jol (55 år og kender klubben og engelsk fodbold)

Guus Hiddink anser jeg som værende for gammel (p.t. 64 å)

rammys billede

Jeg ser også helst at Harry bliver i mange år, men hvis han får chancen for at træne England (som må være alle engelske managers største drøm) har jeg fuld forståelse for at han tager jobbet. Jose Mourinho har udtalt, at når han skal tilbage til Premier League, er han ligeglad med hvilken klub det bliver. Det er måske ikke helt sandt, men jeg mener at Spurs har lige så store chancer som de andre tophold i PL for at få ham og vi har potentialet til noget helt stort. Spørgsmålet er bare om vi har potentialet og det samme (eller bedre) hold i 2012. Det er klart, at hvis VDV, Bale, Modric og eller Lennon er solgt, har vi ikke har den samme tiltrækningskraft på en top-træner. Alt i alt ser jeg Mourinho som en realistisk kandidat.

Gravenslunds billede
Offline

Steve McClarens meritter i Twente var gode. Mens VW byen desværre ikke var så gode ved steve.

Yido!

bjarkehs billede
Offline

Nu mener jeg ikke vi skal afløse Harry på nuværende tidspunkt. Er ikke altid pjattet med taktikken og dispositionerne, men jeg anerkender at resultaterne har været de bedste mens jeg har været fan.

Derudover har vi jo haft et sindsygtkontinuitetsproblem. Og det løser vi ikke med den evige udskiftning på posten. Derfor giver jeg lang snor til Harry i øjeblikket. Stopper han for at blive landstræner er det selvfølgelig en ny situation, som vi må tage derfra. Jeg har ikke et godt navn i øjeblikket (udover Mourinho, som ikke er realistisk), men jeg ser gerne en med international erfaring. Og der er ikke en englænder der passer til den beskrivelse.

Arturo Bandinis billede
Offline

Hehe, Ståle, manden er billig, meget billig.

Arturo Bandini

rammys billede

Ståle?! Nej tak, vil meget nødig set mit Spurs spille defensivt fodbold!

andertons billede
Offline

http://www.talksport.co.uk/radio/kickoff/blog/2011-03-04/video-when-harr...

bjarkehs billede
Offline

Van Gaal - ja tak

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/9417400.stm

Det mener jeg i hvert fald er et godt bud, selvom han ikke spiller 4-4-2. Men jeg kan godt se, at de spillere vi har nu, vil passe godt til 4-3-3, hvis vi altså fik en rigtigt god spids, der kan spille alene på toppen.

spursfcs billede
Offline

Vi skal IMO ikke have Mourinho. Tænk at stille op uden decideret angribere på hjemmebane (mod Barca i går).

Vi skal have en offensiv orienteret manager - gerne British som f.eks Owen Coyle.

Medmindre Harry bliver dømt i skattesagen så bliver han i hvert fald med meget stor sandsynlighed ny Engelsk landstræner efter Capello.

Mabbutts billede
Offline

Jeg er sgu også dybt, dybt rystet - Jacob !!

Man har 3 TOP angribere i Higuain - Benzeman - Adebayor og ingen af dem bliver brugt i starten af kampen og det i en hjemmekamp i CL, så har man også Kaka til den offensive midtbane - god daw mand økseskaft til en taktik.

Jeg forstår heller ikke altid Harry (Lennon på VM og nogen gange Bale på HM) er også helt ude i hampen. Men, den gode Mourinho slog i går aftes Harry, i manglende taktisk forståelse. Så er de selvfølgelig begge fremragende i andre kampe. Så kan ALLE selvfølgelig tage og lave diverse taktiske fejl.

Så det er absolut IKKE på baggrund, af den moralske FINALE i CL i aftes, at Mourinho evt. engang skal til os. Men, jeg tro dog alligevel på, at Mourinho ville kunne bringe os i top 2 og derved også bringe os CL hvert år.

 

 

atyrapfhs billede
Offline

Jeg kan ikke lade være med at elske Mourinho lidt for hans helt ustyrlige arrogance.

Taktisk set ser han jo lidt dum ud, når hans ultradefensive taktik ikke virker, men omvendt ved både han og vi andre at Barca er det bedste hold i verden, og at der skal nogle særlige værktøjer til, hvis man vil slå dem.

Det virkede med Inter sidste år, det virkede bare ikke i går.

Generelt vil jeg ikke sige at Mourinho er en defensivt indstillet manager, han er derimod en yderst kynisk manager.

Alle hans hold har jo både evnet at spille sprudlende og vinde 6-0 i nogle kampe, og så spille kynisk, defensivt indstillet fodbold i andre kampe.

Hvis der er en mand der vil kunne give os det ekstra, som vi mangler for at blive et rigtigt tophold, så er det Mourinho. Med ham (når han har fået sat sit præg på holdet) ville vi IMHO vinde 75% af alle de kampe vi har spillet uafgjort i denne sæson.

Og det betyder CL og top-3 placeringer.

Men lad os nu se. Mon ikke både Harry og Jose bliver i deres respektive klubber endnu en sæson.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

DenFedes billede
Offline

100% enig med Atyraph

 

 

spursfcs billede
Offline

atyrapfh skrev:

Men lad os nu se. Mon ikke både Harry og Jose bliver i deres respektive klubber endnu en sæson.

Jo, det er ret sikkert, Capello stopper i hvert fald først efter EM 2012, medmindre han bliver fyret.

eastupperblocks billede
Offline

Når Harry engang stopper... Det bliver nok i 2012..... Synes heller ikke at han skal væk nu.... Tja. Mourinho, kunne ikke være skidt. Men var sgu også skuffet over hans indstilling mod Barca... og er han udenfor vores rækkevidde ?

Ellers har vi jo en meget ung upcoming manager i Porto.... Villas Boas.... Hvad han laver med Porto lige pt er helt utroligt... Han er vist kun 34 år !!! ... Han er oplært under Mourinho... Og er én af Mourinho's bedste venner.... Det kunne være en mulighed, hvis man er hurtigt ude. Boas virker meget mere offensiv end Mourinho... Porto er frygtindgydende lige i øjeblikket.

Og så har jeg altid været lidt imponeret af David Moyes i Everton... Synes altid hans hold spiller hurtigt, pågående og power fodbold.... At kvaliteten så ikke altid er i top skyldes nok spillernes niveau. Men det er altid en fornøjelse at se Everton fighte og være på modstanderen konstant.

Jürgen Klinsmann skal man heller ikke glemme... Positiv og frisk fodbold står han får... En fighter af guds nåde... Gammel Spurs mand og kan det engelske sprog. Dog er spørgsmålet om han er for urutineret indenfor klubfodbold og som træner generelt.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

spursfcs billede
Offline

Vores sidste 54 kampe under Harry sammenlignet med Ramos's 54 kampe

Harry: W:22, D:17, L:15 = 83 point

Ramos: W:21, D:16, L:17 = 79 point

 

Så Harry må jo i princippet være tæt på en fyring?

Lupuss billede
Offline

Morten Olsen !

whiteharts billede
Offline

1. valg = Moyes

2. valg = Martin O´neil

spursfcs billede
Offline

 

Mit bud er stadig Owen Coyle:

Jeg synes at Owen Coyle er et rigtig godt bud på en Britisk manager, og han står for offensivt fodbold som der jo SKAL spilles i Spurs, synes det er imponerende sådan som han har gjort det med Bolton.

DenFedes billede
Offline

'Arry burde jo ifølge statistikken fra mit link til bloggen i den grad være i farezonen, men jeg tror desværre, at han er fredet. Jeg er bange for, at vi hænger på ham, indtil han selv skrider.

Man er måske forblændet af, at han reddede os, da vi var 2 for 8, og at vi fik CL-deltagelse under ham.
Men bloggen fortæller jo også om det, mange af os længe har sagt. Ingen taktisk forståelse og handlingslammelse, når plan a ikke lige fungerer. "Just fucking run around..."

Jeg ved ikke, hvem der skal erstatte ham, så gerne et virkeligt stort navn, men vi ender nok med en middelmådig engelsk træner eller et no-name fra udlandet.

 

 

rammys billede

Poster da så også lige mit replik-boks svar her...

Harry kan sagtens tage os "det sidste stykke". Han bevidste sidste år i CL at han sagtens kan begå sig mod de tunge drenge - både når det kommer til taktik og motivering. Det er klubben der ikke VIL det sidste stykke, når ledelsen ikke vil punge ud.

Lad os da endelig fyre en manager der har bragt mere succes til klubben end nogen af os turde drømme om - det er da bare verdens bedste ide...det er jo komplet sindssygt. "Han er god til bundhold" - det mest useriøse shit jeg har hørt længe.

DenFedes billede
Offline

Hvis vi lige først og fremmest ser bort fra tonen Wink

Så vil jeg da gerne høre, hvad det så er, der gør Harry til en fantastisk manager? Udover CL-kvalen, som i mine øjne kom efter, at vores nærmeste modstandere var lidt mere ringe end os.

Jeg hører især gerne om eksempler på gode taktiske ændringer, god mandskabspleje og ikke mindst gode indkøb.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

United blev vel også kun mester sidste år, da modstanderne var lidt mere ringe end de var

Forstår simpelthen ikke kritikken af Harry. Hvad er det folk forventer?? Vi har under Harry fået en 4 og en 5 plads og vel reelt overhalet en klub som Liverpool. At så City har stødt os væk fra top 4 var jo bare et spørgsmål om tid. Derudover har Harry formået både at vinde på Anfield samt Emirates. (hvornår er det lige sket sidst)

Derudover er Harry en vellidt manager blandt spillerne. Som de fleste siger så er han ligetil og meget direkte. Passer spillerne deres arbejde 100% har de managerens tillid, spilder de derimod deres talent som Dos Santos og Bentley, kommer de til at rådne op på tribunen.

At vi ikke har rykket os, og vel nærmest er gået tilbage i forhold til konkurrenterne er situationen på transfer markedes skyld. Ingen gider kæbe vores overskuds spillere, og Harry har ingenting til indkøb. Han siger det jo selv med klare ord, at truppen trænger til frisk blod.

Så mener faktisk ikke at man kan forvente mere end det Harry har leveret.

 

spursfcs billede
Offline

Harry har stadig kun fået 4 point mere end Ramos gjorde i 54 kampe... Ramos var ikke god nok var meldingen, er Harry så?

Ja, spillerne kan godt lide Harry ingen tvivl om det, ved godt det var ikke tilfældet med Ramos.

Tilgengæld er spillerne er jo slet ikke i samme fysiske form under Harry som under Ramos.

Skal spillerne kunne lide deres manager? er det ikke bare det vigtigste at man har respekt for manden?

DenFedes billede
Offline

Resultaterne er da fine nok - ligeså gode som Jols, der havde en væsentligt dårligere trup at gøre godt med.

Se bort fra dem og det faktum, at han er en flink fyr. Hvad kan han så? Du skal ikke bilde mig ind, at spillerne har særligt meget respekt for en mand, der ikke har et taktisk oplæg og i den grad håndterer spillerne dårligt.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

5 point mere end Ramos i 54 kampe? Hvis det er de sidste 54 kampe man henviser til, skylder man også at nævne at vi under Harry har haft CL at fokusere på, som uden tvivl har kostet i den hjemlige liga.

Hvorfor har Harry et taktisk oplæg, samt hvem siger han håndterer spillerne dårligt?

Der er selvfølgeligt ingen tvivl om at Harry har sine mangler, (blandt andet at han bliver ved med at bruge VDV og spille 4-5-1, når alle ved vi er klart bedst i en 4-4-2) Men at mene at manden snart skal fyres og at andre kan gøre det meget bedre er direkte fjollet imo.

Derudover syntes jeg også det er mærkeligt at man gang på gang konkluderer at vores spillere er får dårlige, hvorefter man giver Harry skylden. Måske skal vi bare konkludere at vores nuværende trup ikke er så god som vi gerne vil have den.

rammys billede

@denfede: Gode argumenter du kommer med...eller.

@jonaspoulsen. Helt enig.

Det er helt tydeligt at der er en hel del Spurs fans, der ikke har kunne tåle at vi kom i CL. Der er en udpræget grad af storhedsvanvid og manglende realistisk sans blandt nogle supportere...
Og Owen Coyle, hvad skal vi dog med den bonderøv? Bolton spiller da noget af de mest kedelige lortebold i PL.

Tranholms billede
Offline

Så kom den sku Jacob og Benny enige!!!

Jeg erklærer mig fuldstændig på bølgelængde med dem, Harry er bare ikke go nok til at flytte os længere. Mener at det bliver mere og mere tydeligt at han, har fået det ud af os som hans manager skills kan bære, alt ære og respekt for det i øvrigt.

Han falder igennem på det taktiske plan, hver gang der er problemer. Den med at vi klarede os flot i cl, tror jeg vist mere vi skal tilskrive en flok spillere, der greb ud efter en chance de sjældent ka se frem til, og så lige bales solo præstationer.

Kom bare med coyle, bare se hvordan det går i AaB, efter ansættelsen af en træner der altid bærer shorts Wink

Mr Gin/Tonic

Bjarne Christensens billede
Offline

Scarry er stadig den manager med det bedste gennemsnit i hele manager tiden, men vi skal ikke fortsætte meget længere med den sidste stme før scarry ryger langt ned af tabellen.

Scarry har efter min opfattelse en meget gammeldags ledelsesmetode som der var behov for efter Ramos, det har selvfølgelig kostet et par unge talenter der ikke ligefrem ælsker god gammeldags ledelse. Scarry taktiske evner er jo med 20 års erfaring ikke dårlige men direkte prængende nej det viser pokalskaber også.

Har før kommer med nogle forudsigelser mener at vi allerede har en manager på plads til 01. juli 2012, hvor Scarry overtager det Engelske landshold, nemlig Carlo Ancelotti.

 

DenFedes billede
Offline

rammy, du kan jo læse den blog, jeg linkede til i replikboksen. Der er rigeligt med argumenter.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Nu må jeg lige spørge igen. Hvorfor kan Harry ikke få os videre?? Nævn mig en manager som kan føre os mindst til en 3 plads med den trup vi har nu?? Havde Levy nu fået købt de to verdens stjerne angribere, en ny midtbane dynamo, samt ny midterforsvar, som Harry har eftersprugt, så kan jeg ikke se hvorfor Harry ikke kan få os det sidste stykke. Syntes det useriøst og unfair at man forventer bedre resultater, men en trup som i forhold til konkurrenterne er blevet svækket. Det svarer jo til at man mener at M. Schumacher er en dårlig racerkører fordi han ikke kan vinde formel 1 i en gokart.

rammys billede

@denfede: No chance in hell. Alt for meget tekst fra endnu en bimlende fan, der ikke kan forstå at vi ikke har vundet mesterskabet, i denne sæson, endnu. Jeg orker det simpelthen ikke...sorry.

@jonaspoulsen: 100% enig, igen.

spursfcs billede
Offline

rammy skrev:

Det er helt tydeligt at der er en hel del Spurs fans, der ikke har kunne tåle at vi kom i CL. Der er en udpræget grad af storhedsvanvid og manglende realistisk sans blandt nogle supportere...
Og Owen Coyle, hvad skal vi dog med den bonderøv? Bolton spiller da noget af de mest kedelige lortebold i PL.

Har man storhedsvanvid fordi man mener at Harry ikke gør det godt nok? Han er kun fået 4 point mere end Ramos, som i manges øjne var totalt uduelig selvom han trods alt skaffede os et trofæ.

Efter 3 kampe hedder Bolton's målscorer 7-6, ved ikke om det er et udtryk for kedeligt fodbold.. Coyle spiller netop offensiv fodbold 4-4-2 og ikke 4-5-1 som Harry efterhånden spiller hvergang. Jeg synes han gør det fremragende i Bolton med de få midler og spillere han har tilrådighed.

I øvrigt enig med Bjarne i at Ancelotti også kunne være en mulighed...

Men @Rammy kom du med et eksempel på en realistisk manager når Harry forlader os til sommer (forhåbentigt før)

 

DenFedes billede
Offline

Jeg kunne godt copy/paste en masse fra den blog, men jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle. Og ja, den er skrevet af en fan, men jeg har svært ved at se, hvorfor det diskvalificerer hans synspunkter. Det diskvalificerer da ikke dine rammy.

Jeg savner bare andre eksempler på Harrys kunnen end CL-kvalen og så argumentet om, at det hele er ledelsens skyld. Der er jo ikke nogen sf os, der ved, hvorfor de agerer som de gør.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Når man slår Arsenal på Emirates, eller Liverpool på Anfield, eller Milan på San Siro, må man da kunne et eller andet taktisk. Det kan da ikke være held hvergang.

Og igen Jacob. De point du nævner der kan ikke sammenlignes. I sidste sæson lå stort set alt vores fokus på CL, hvilket har kostet rigtigt rigtigt mange point. Det år vi blev nummer 4 skulle vi kun koncentrere os om ligaen. Der er en kæmpe forskel.

Og igen vil jeg gerne vide hvilken manager (i stedet for Harry) som kan få os i top 3 med vores nuværende trup.

rammys billede

@spursfc: Det er bare SÅ fedt at du skriver "når Harry forlader os til sommer (forhåbentigt før)". Især det sidste bider jeg mærke i - det må jo betyde at du altså ligefrem håber på at denne sæson bliver lort, så du kan få Harry fyret. Håber at vores manager failer på det groveste og bliver smidt ud om 6 måneder...det er sgu da ellers en flot indstilling. Og jeg kan da ikke komme med et realistisk bud på en ny manager - jeg kender ikke til interessante træner-emner world wide. En ting er dog sikkert - det skal ikke være en træner fra PL. Der mener jeg ikke vi kan få en der er bedre end ham vi har nu.

alfieconns billede
Offline

 I al jeres iver efter at fyre Harry glemmer I en rigtig god mulighed, der var tæt på en managerpost hos os tidligere: Gustavo Poyet! Har I set hvad han udretter i Brighton? Han ville i min optik være en rigtig god løsning, hvis Harry bliver manager for England og ikke fyret. Det kan være vi skal ha en ny Modrichistorie med ham også.

spursfcs billede
Offline

rammy skrev:

@spursfc: Det er bare SÅ fedt at du skriver "når Harry forlader os til sommer (forhåbentigt før)". Især det sidste bider jeg mærke i - det må jo betyde at du altså ligefrem håber på at denne sæson bliver lort, så du kan få Harry fyret. Håber at vores manager failer på det groveste og bliver smidt ud om 6 måneder...det er sgu da ellers en flot indstilling. Og jeg kan da ikke komme med et realistisk bud på en ny manager - jeg kender ikke til interessante træner-emner world wide. En ting er dog sikkert - det skal ikke være en træner fra PL. Der mener jeg ikke vi kan få en der er bedre end ham vi har nu.

Sjovt du ikke kan komme frem med et bud på en manager, men har travlt med at nedgøre Owen Coyle istedet. LOL

Selvfølgelig håber jeg da ikke at det kommer til at gå os dårligt, jeg er da i princippet ligeglad med hvilket manager vi har, bare at vi spiller attraktiv fodbold og vinder nogen fodboldkampe. Det har desværre set stort ud meget meget længe, derfor ser jeg snart ingen andre muligheder end at smide Harry på porten.

Harrys køb siden han kom til:

Defoe (ok køb)

Palacios (var god i en sæson, ellers stinkende elendig)

Chimbonda (elendig)

Keane (elendig)

Cudicini (ok backup)

Walker (godt køb)

Naughton (bliver aldrig til noget)

Bassong (ok i starten, ellers ikke god nok)

Crouch (Ok køb, men bør sælges nu)

Kranjcar (godt køb til prisen)

Kaboul (godt køb, han skal nok blive til noget)

Sandro (Godt køb af vores Scout og Levy, Harry anede ikke hvem han var)

Pletikosa (elendig)

Gallas (godt køb)

Van der Vaart (godt køb af @Levy, han var ikke på Harrys ønskeliste. Levy ringede Harry op 10min. før transferdeadlinen og spurgte om han skule købe ham.)

Pienaar (elendigt køb)

Khumalo (?)

Jeg er ikke videre imponeret over Harry´s indkøb og de 2 bedste har Harry ikke haft andel i. Er I uenige?

DenFedes billede
Offline

Jeg er i hvert fald stort set enig. Men jeg kan nu ikke se rammy nedgøre Coyle, blot konstatere, at han ikke mener, at der er nogen i PL, der er aktuelle eller gode nok.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Er ikke enig Jacob

Palasios var et super køb. At han så siden hans brors død har været metalt "fraværende" kunne ingen jo vide. Inden det var han jo den def midtbane vi havde sukket efter i mange mange år.

Keane var en kæmpe fejl og det samme var Chimbonda (kostet os heldigvis ikke noget)

At sige Naugton ikke bliver til noget er forkert. Knægten er stadig ganske ung og spiller idag PL fodbold hos Norwich. Kan han fortsætte sin udvikling bliver han ganske god.

At sige at Harry ikke har været med ind over Sandro og VDV er også forkert. Det er klart at det er en Scout som først opdagede Sandro, som helt sikkert har afgivet rapport til Levy og Harry som valgte at skrive med spilleren. Da Real ringede og tilbød VDV kontaktede Levy jo Harry for at høre om han var interesseret. Det var han selvfølgeligt.

Angående Pinnear så er det også alt for tidligt at sige at han er et elendigt køb. I sidste sæson blev han gradvis bedre og bedre inden han igen var uheldig med sin skade.

Mange af de andre (Crouch, Kranjcar, Bassong) var jo alle forstærkninger da de blev købt. At det så ikke er spillerne som skal tage os i top 3, og at de nu burde sælges er en anden side af sagen. Sådan er det i alle klubber. Tag City som eksempel. Da de købe Adebayor fx. var han en klar forstærkning. Siden er deres hold så blevet så godt at han ikke længere er god nok.

spursfcs billede
Offline

jonaspoulsen skrev:

Palasios var et super køb. At han så siden hans brors død har været metalt "fraværende" kunne ingen jo vide. Inden det var han jo den def midtbane vi havde sukket efter i mange mange år.

Eller også havde han bare spillet over evne i en sæson?

jonaspoulsen skrev:

At sige Naugton ikke bliver til noget er forkert. Knægten er stadig ganske ung og spiller idag PL fodbold hos Norwich. Kan han fortsætte sin udvikling bliver han ganske god.

Jeg tror ikke han bliver til noget. Du tror noget andet, så er vi bare uenige, men ingen ved endnu hvem der får ret.

jonaspoulsen skrev:

At sige at Harry ikke har været med ind over Sandro og VDV er også forkert. Det er klart at det er en Scout som først opdagede Sandro, som helt sikkert har afgivet rapport til Levy og Harry som valgte at skrive med spilleren. Da Real ringede og tilbød VDV kontaktede Levy jo Harry for at høre om han var interesseret. Det var han selvfølgeligt.

Sandro var jo ikke en spiller som var på Harrys ønskeliste og som blev købt uden Harrys egen vurdering: http://www.sport.co.uk/news/Football/43971/Redknapp_Spurs_scout_faces_Wednesday_morning_axe.aspx

VdV var heller ikke på Harrys ønskeliste og var derfoe alene @Levy skyld at vi købte ham. Selvfølgelig blev Harry kontaktet 10 min i lukketid, men kunne du forestille dig en manager der havde sagt nej?

jonaspoulsen skrev:

Angående Pinnear så er det også alt for tidligt at sige at han er et elendigt køb. I sidste sæson blev han gradvis bedre og bedre inden han igen var uheldig med sin skade.

Indtil videre har han været et elendigt køb, er vi enige nu?

 

 

spursfcs billede
Offline

DenFede skrev:
Jeg er i hvert fald stort set enig. Men jeg kan nu ikke se rammy nedgøre Coyle, blot konstatere, at han ikke mener, at der er nogen i PL, der er aktuelle eller gode nok.

Dejligt at du for engangs skyld er enig, det var også på tide Smile

rammy skrev:

Og Owen Coyle, hvad skal vi dog med den bonderøv? Bolton spiller da noget af de mest kedelige lortebold i PL.

Er det ikke at nedgøre Owen Coyle at kalde ham en "bonderøv" der sørger for at Bolton spiller "kedeligt lortebold"

DenFedes billede
Offline

Arh, jeg kan da huske engang, hvor vi var enige om mange ting Smile

Nu har jeg fundet det med bonderøven - havde ikke ligge kigget så langt tilbage i tråden.

 

 

Bjarne Christensens billede
Offline

Er selv meget imponeret over Owen, men har er for grøn endnu til vores klub som manager, men hans træningkvalifikationer er helt i top, det ser vi jo også ved at Arsenal og Chelsea gerne lejer unge talenter til ham, og de er jo ikke ligefrem gået i stå når de bliver sendt retur

Jeg har aldrig været vild med Scarry taktiske kvalifikationer, men jeg mener at han har udført et fremragende job for os som manager, dette har så også givet ham landsholdet, undre der ingen af jer at der ikke skrives så meget mere i pressen i UK, de har fået en føler. At sammenligne Scarry med Ramos selvom de sidste 54 kampe ikke er så imponerende syntes jeg ikke Scarry fortjener.

mit bud på Carlo ligger helt klart i han er blevet med kone og børn i London, og har takket nej til alle  forespørgsel der har været fremme samtidig er det ikke første gang Levy kontakter en fyret Chelsea Manager af format, tak for VDV.

 

 

Elkjaers billede
Offline

Synes efterhånden EM-slutrunden kommer nærmere og nærmere, hvilket jo kan betyde at vi skal tage afsked med Redknapp.

Har lige læst tråden igennem og der er jo masser af bud på hvem vores kommende træner kunne være.

Jeg har også et bud, som nogle sikkert mener vil være et fuldstændigt fejlmatch, men jeg mener at Roberto Martinez fra Wigan kunne være interessant. Han vil så gerne spille poleret og teknisk fodbold langs jorden, hvilket kan være svært med Wigan. jeg mener i hvert fald at han filosofi omkring hvordan fodbold skal spilles går meget godt i spænd med den måde Tottenham gerne vil spille på.

jeg tror faktisk at han har forudsætningerne for at kunne lykkes som træner, såfremt han får den trup. Dertil skal det siges at han, i mine øjne, har skabt mirkakler i Wigan ved at holde dem i PL med en af de ringeste trupper i PL.   

En kamp med Tottenham - og hvilken en Spurs-Arsenal 2. oktober 2011 2-1

kcs billede
Offline

Ja det ligner jo nok efterhånden at Harry afløser Capello på posten - senest er Gerrad ude og rose Redknapp og opfordre ham til at tage posten. Ærgeligt, synes jeg, selvom der sikkert ermange delte meninger om det her på siden Smile.

Hvem skal så afløse? Martinez er et spændende bud, men ham tror jeg nu ikke på. Jeg hælder til Ancelotti, der gerne vil have et engelsk hold igen. Han kender PL og er altså en toptræner med flotte resultater. I mine øjne ville han være en god løsning.

En anden god løsning (i mine øjne) ville være Moyes - den mand må da snart have lyst til at prøve sig af i en anden klub. Han har vist en god evne til at få fine resultater ud af en tynd trup - og ikke mindst et lavt budget. Om han er en realistisk løsning er så en helt anden sag - jeg tvivler!

Sidste bud fra mit vedkommende, kunne være Martin O'neil, der forlod Villa i protest mod manglende indkøb efter salget af Milner til City. Han havde vel fine resultater i Villa og har i den grad erfaringen fra britisk fodbold. han kunne ligeledes være et bud.

Mit håb er dog Ancelotti.