Wolves - Spurs

kofoeds billede
Offline

My fellow Yids!
Så er der optakt.

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

skaldes billede
Offline

fin optakt..

Hold op jeg håber vi vinder den her kamp!
Jeg må dog indrømme jeg frygter rigtig meget at vi kommer til at lave en brøler fordi vi har for meget fokus på kampen onsdag.
Det er også en svær balance gang, for det ville sku virkelig være stort at slå Milan ud, og gå videre, men det må bare ikke være på bekostning af ligaen. Der ser det jo desværre ser ud til Chelsea er vågnet lidt op igen, og vi endnu engang skal ligge og slås med City om den 4. plads.

Håber Harry har taget hutton til nåde, og at han spiller. Han er trods alt noget bedre på HB end Gallas, som jeg så tilgengæld hellere ser i midterforsvaret..
Defoe må sku gerne til at vågne lidt op og klappe en kasse ind, det ville klæde ham nu! Jeg har dog min tvivl...

På trods af de bange aner og tanker, er jeg dog optimist, og tror på 2-0 sejr til os..
God kamp, jeg tager den i radion men jeg ser Lyngby slå BIF..

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

lso_spurss billede
Offline

Jeg er helt enig. Det er noget rod med Hutton og Harry, for Hutton har gjort det godt, Charlie er skadet, og Gallas hører ikke til på højre back. Skal vi have succes i dag, mod Milan og resten af sæsonen skal vores angribere score mål, og Bale og VDV skal være fit. Simple as that!

Nielss billede
Offline

Jeg ved godt, det nok er en skidt ting at være pessimist. Men jeg håber, de overrasker mig positivt i morgen.

Jeg frygter dog lidt, at sidste kamp hænger i hovedet, ligesom Milan-kamp også gør det, så det er svært at fokusere, og at alle skaderne stadig spiller ind.

Især håber jeg, at Hutton spiller (selvom jeg har svært ved at tro det, kunne godt forestille mig HR er stædig), så Gallas bliver brugt i stedet for Bassong, som jeg har svært ved at tro er storspillende - og jeg mener, kampen er for vigtig til at opbygge selvtillid med.
Det ville give et lille hak i min tillid til HR, hvis hans stædig bliver større end holdet.

Og jeg frygter, at hans seneste udmelding om, at vi kæmper om 4. pladsen med City, fordi Chelsea er selvskreven til top 4, er et tegn på en vis ugidelighed i kampen.
Hvad blev der af, at "også de store hold taber point". Dette virker udglattende, og mere som om: "City vinder måske 4. pladsen" i stedet for "vi taber 4. pladsen". Vi skal kæmpe så meget for den, at vi taber den, ikke at City vinder den.

Vinder vi denne kamp, vil det dog være det bedste tænkelige afsæt til på onsdag selvfølgelig. Og jeg håber, jeg blot overfortolker sidste udmelding.
Negleklipperen kan vist godt tage noget afspadsering efter i morgen.

raycs billede
Offline

Ikke kun er hutton bedre fullback end gallas, alle andre end bassong i centerforsvaret!
Virer fuldstændig håbløst at der render 2 x Kyle rundt på lån og brillerer som fullback, når vi blir nødsaget til at bruge bassong, der var spejlæg mod blackpool.
OT: Pis shitty kommet foran

Spureds billede
Offline

Kofoed skrev:
>Mål af Crouch og Defoe. Sidstnævnte afgør det hele efter en smuk solotur med 3 minutter tilbage!
Af en eller anden grund gav det mig forestillingen om at Crouch tog en 3 min lang dribletur og så scorede. Det ville være noget af en oplevelse Smile

Kermits billede
Offline

Vi kan snart ikke få flere gaver forærende mht resultater. Det er endnu engang - NU - der skal slås til hvis såfrem og isåfald, vi skal spise med om de 4 øverste placeringer.
Det bli´r meget vanskeligt, når man ser på "ulvenes" skalp i denne sæson og især efter nytåret.
Vores mange nationaliteter på holdet skylder os en brandkamp på fremmed græs i PL, så den ligger lige til højrebenet fra kl. 17.00 og små 105 minutter fremad (incl pausen).
Jeg er fløjtende ligeglad hvem der evner at få bolden i modstanderens mål, BARE DET SKER. Gomes holder nullet og en god uge kan begynde.

Højtærede SPURS - VIND.
Der er iøvrigt bold på vestegnen idag.

raycs billede
Offline

Defoe skadet i følge psysioroom! han skulle da vist være klar!?
Off topic: Ku' King få comeback mod Milan? Dejligt hvis det kunne holde bassong på bænken, når vi nu blir nødt til at smide Gallas på backen.

DenFedes billede
Offline

Synes at det ville være satset at smide King ind mod Milan. Lad os spille nogen, der har kampe i benene og lad King gå på en fortjent pension.

 

 

Bjarne Christensens billede
Offline

Det dårlige resultat imod Blackpool gør at vi idag skal have point med hjem.
så der skal ikke satses med halvklare spiller, kun dem der helt klar til en kamp, hvor der skal kæmpes fra første fløjt.

Nielss billede
Offline

Hutton starter inde, ser det ud til.

Opstilling kørte lige som rulletekst i Liv-Man U kampen.

Det er da godt nyt. Og Pav i stedet for Crouch

Lennon er konges billede

1-2!!
Hvor er det vigtig at Defoe scorer, sá kan han komme igang igen!

raycs billede
Offline

Der smed vi måske 4. pladsen, fordi harry ikke ville risikere stjernerne med tankje på onsdag.
Meget forventeligt kan man ikke komme snigende til 3 p ude mod ulvene, så derfor bliver vi straffet.
Som jeg ser det kæmper vi os til det ene point, primært takket være defoe kommer i gang. Desværre nok for sent, for vi skulle nok ha haft 3 point for at holde liv i håbet om netop 4. pladsen.
Jeg er pisse arrig på Harry, ikke mindst fordi han måske tænker på at forvirre Milan, når Bale skiller i højre og Lennon i venstre. Total latterligt og IMO kostede det os sejren, idet Bale snildt kunne ha gået hele vejen, hvis hans udgangspunkt var i venstre. Hans løb viste klasse, men også at han var på "udebane", når han skulle finde vejen højre om. Lennon fik ingen impakt i venstre side. De 2 har immervæk været vores største våben ved siden af VDV, men bliver til løst krudt i dag.
Synd for Defoe hans indsats ikke præmieres med en sejr.
harry er nok tilfreds med en 5. plads...hvis ikke vi bliver overhalet af pool...
Jeg er ikke skuffet, jeg er fandme vred!

raycs billede
Offline

Kan heller ikke følge kritikken af vores midtbane i replikboksen: Pienaar spiller op til sit bedste (så kan man være mere eller mindre begejstret for hans evner) og Sandro kæmper forbilledligt. JJ er so and so og Modric ikke så giftig på venstrekanten når Bale ikke kommer bagfra. Harry ku' ha startet med Niko i venstre og modders på midten i stedet for JJ.
Mener det er Harry der koster os 3 point i dag. ikke midtbanen. Bale og lennon var på bænken (og Niko)?

jonaspoulsens billede
Offline

Mener ikke man kan give Harry skylden. Klart at han sparer Bale og Lennon, da det er dem som skal afgøre på onsdag. Er dog igen skuffet over dem som skal erstatte dem. Pineear gør det okay, men han skabet intet. Han kan ikke sætte en spiller af og fylder generelt alt for lidt. Syntes egentligt at Sandro igen gør det godt. Han erobrer mange bolde og vælger ofre de nemme løsninger. Jenas er meget on and off. Laver nogle gode ting, men mangler niveau når den sidste aflevering/afslutning skal sættes ind.

Begge vores angribere scorer i dag, og det er et kæmpe plus. Men for pokker vi mangler en som kan holde i bolden. Defoe ligger og lurer i dybden, mens Pav ikke har niveauet til at skulle være spilstadion. Igen idag smed han mange nemme bolde.

Ja, fjerde pladsen ser sværere og sværere ud, men er stadig ikke umulig. Det kræver dog at vi lige får de sidste bærende spillere helt fit.

raycs billede
Offline

Klart, man kan klandre harry! For det første sparer han spillere, for det andet spiller han vores bedste (Bale og Lennon) ude af position - samtidig! Hvad fanden skal det gøre godt for?
Ja ja spursfans kan være super optimistiske, men vi har et svært program tilbage og er bagud på point. Jeg kan derfor ikke bevare optimismen, når vi er inde i en stime af nederlag/pointtab.

Nielss billede
Offline

Hvad hvis han ikke havde sparet spillere, og vi taber onsdag.

Ville folk da ikke klandre ham for ikke at have sparet spillerne?

DenFedes billede
Offline

Kampen i dag er 100 gange vigtigere end den på onsdag. Det er simpelthen utilgiveligt at spare spillere, hvis de er klar til at spille.

 

 

spurs0804s billede
Offline

Jeg er enig med DenFede, da vi stadig kan(kunne) blive nummer fire, men vi vinder ikke CL

raycs billede
Offline

Jeg var kold i røven da vi tabte til foolham og røg ud af cuppen. Men hver en kamp i PL - så længe vi har chancen for at kvalificere os til CL - er ligeså vigtig som enhver CL-kamp.
Det "spil" Harry kører er kortsigtet. Tænk desuden hvis ikke defoe fik de 2 muligheder for at lave så flotte kasser i øvrigt; så havde vi tabt 3-1 igen...
Der skal mirakler til hvis vi skal erobre 4. pladsen.

bjarkehs billede
Offline

Mener også vi bør satse alt på at vinde i ligaen. Det er den der kvalificerer os til CL (selvom the year end in one...), så vi må altså spille de bedste.

Vi spiller alt for mange kampe uafgjort. Det er 1/3 (9/28) af alle ligakampe i denne sæson der er end uafgjort. Det er ikke godt nok. Og hvor er det bare klassisk Tottenham-syge at vi i stedet for at tromle dem over og afgøre kampen, trækker os tilbage og prøver at forsvare en heldig 3-2 sejr hjem. Det har aldrig virket, og jeg sidder bare og venter på at Wolves udligner, hvilket det selvfølgelig gør.

ØV HVOR ER DET TRÆLS!!!

Ps. kæft jeg er spændt ift. onsdag!

Lasse Sands billede
Offline

Jeg synes det er interessant at læse den kritik Harry nu får for at spare et par spillere. Tidligere på sæsonen var der her på forum stor kritik af Harry for bruge de største spillere for meget...
Som jeg sagde i sidste sæson på dette tidspunkt, så kan man først vurdere hvad der var rigtigt og forkert når sæsonen er slut. Vi er STADIG med i kampen om fjerdepladsen og vi er STADIG i Champions League. Jeg er enig i, at vi sandsynligvis ikke vinder Champions league, men vi skal da forsøge....Hvis kampen i går overskygger alt, kan vi jo bare sende reserverne ud mod Milan...nej vel.
Grunden til, at vi ønsker at være i Champions League er vel, at vi vil nå så langt som muligt.
Jeg tror faktisk, det kan være lige så vigtigt for vores evne til at tiltrække store spillere i næste sæson, at vi når langt i Europas største turnering. Jeg synes mediernes fokus på Champions League er vokset enormt efter gruppespillet, og mon ikke Tottenham bliver eksponeret en del, hvis vi når kvartfinalen.
Og jo, jeg er sgu da også træt af, at vi ikke kan vinde de kampe mod Blackpool og Wolves...men lad os nu se hvad der sker i resten af sæsonen...vi bliver ikke de eneste, der smider point mod bundholdene..

COYS

bjarkehs billede
Offline

Jeg synes egentligt det er et positivt tegn, at vi nu sætter overlæggeren højere, og forlanger 3 point og godt spil hver gang. Det er bare et tegn på, at vi trods alt er bedre nu, end for 3/4 sæsoner siden

Nielss billede
Offline

Jeg mener, Harry står i en umulig situation.

Havde han stillet med skarpeste opstilling i går, og sparede spillere onsdag ville det være absurd. Også taget i betragtning, at muligheden for at gå videre fra onsdag er god, så den skal heller ikke forspildes.

Havde han stillet med skarpeste spillere begge gange, og havde vi fået flere skader, så havde det også ødelagt sæsonen.

Gjorde han, som han gjorde, hvor han sparede lidt, men ikke alt, så er det også galt.

Det er en gyldig kritik, at Lennon får vestre og Bale højre, men om det gjorde den store forskel, tvivler jeg på.

DenFedes billede
Offline

Som det ser ud lige nu skal der kun spares spillere, hvis de ikke er 100% fit.

Alle kampe er vigtige, så derfor skal vi gå efter at vinde hver gang i både CL og PL. Fatter ikke, at man sylter en udekamp mod Wolves. Alt andet lige er chancen for at blive nummer 4 i PL langt større end at vinde CL.

 

 

Nielss billede
Offline

Jeg er egentlig enig i, alt du skriver.

Mit argument er bare, at hvis man spillede med fuld kraft søndag, ville det ikke blive fuld kraft onsdag.

Omvendt kunne man så også sige, at søndag var der, den skulle have fuld kraft, hvis nogen steder, og at spillerne sikkert alligevel ville give alt, de har, onsdag.
Så jeg er ikke uenig.

Fra Harrys synspunkt vil den falde tilbage på ham ligemeget, hvad han gør, og det er derfor, jeg skrev ovenfor, at der er ingen måde, han kan disponere på, uden han bliver klandret for det.
Alle opstillinger har bagsider for tiden.

eastupperblocks billede
Offline

Jeg var sikker på at vi ville tabe den kamp allerede inden jeg så opstillingen... Wolves er et væmmeligt sted at spille og mange hold har mistet point der i denne sæson.... Og sådan som ligaen forløber lige i øjeblikket, så lader det til at alle bundhold har et højere niveau end tidligere.... Hvilket bare bekræfter at ligaen er mere jævnbyrdig end nogensinde før...

Wolves, West Ham, WBA o.s.v.. hentede alle sejre i denne runde og nu er 7-8 hold i fare for at rykke ned. De kæmper for deres liv og er samtidig solide hold... Med tryk på hold !.

Så jeg er egentlig ikke så utilfreds med at få et point..... Det er mere måden det sker på... Vi skulle ha' lukket kampen til 4-2, med de store chancer som bl.a. Defoe og Bale har... Og der bliver lavet forsvarsfejl ved alle 3 Wolves scoringer.... Det er sådan set det mest bekymrende.... Man skal vinde en kamp, når man scorer 3 mål på udebane... (I øvrigt skulle Wolves mål ikke ha' været annulleret og Hutton skulle være smidt ud, så på den konto var uafgjort fair nok.. selvom det er møgirriterende og hamrende frustrerende ikke at hive den hjem...)

1) Positivt er det at Defoe er igang igen og at alle 3 mål bliver scoret af angribere.
2) Ang. Harry's opstilling... Så er det fair nok ikke at smide Bale ind fra start og risikere en dum skade efter en længere pause... Det er jo bl.a. det vi har forlangt af ham med hensyn til VDV.. Ikke altid at bruge ham, selvom VDV kun er på 90%... Og Lennon har jo også brug for en pause i ny og næ... Det var jo ikke fordi vi ikke scorede målene... Det var bagude den var galt...Vi har tidligere på sæsonen klandret Harry for ikke at bruge bredden i truppen... Det skal 3 forsvarsfejl ikke ændre på, nu hvor han så bruger bredden.
3) jeg kan stadig ikke se, hvorfor kampen om 4. pladsen ikke er åben til det sidste.... Der sker mange forunderlige ting resten af sæsonen....
4) Aldrig nogensinde mere skal MICHAEL SCHÄFER kommentere en Spurs-kamp... F*** en klaphat at høre på :///

COYS !

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

raycs billede
Offline

@east: Vi kan ihvertfald blive enige om dit fjerde punkt Smile
Spøg til side: Kald mig pessimist, men netop mod bundholdene er det vi taber 4. pladsen. Hvis Lennon var klar - hvilket alt tydede på - burde han ha startet (i højre side) fra start. Vi har - højt sat - 6 stamspillere skadet. Så god er vores bredde heller ikke, at vi så lader Lennon sidde på bænken, for at spare ham. Som jeg læser teksten, sparer Harry alle kræfter til på onsdag og det er ikke at bruge bredden IMHO (når vi netop har alle de mange skader).

eastupperblocks billede
Offline

Tja... Både enig og ikke enig... Men sådan kan vi jo gisne efter hver kamp Smile .... Kan godt være at kampene mod bundholdene er vigtige... Men jeg mener nu stadig at vi har alle muligheder for en 4. plads igen... ligesom sidste år... vil det være spændende til det sidste....

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)