Tottenham-Arsenal

bjarkehs billede
Offline

Så er det på onsdag vi skal smadre Arsenal - jeg er allerede nu en anelse nervøs. Vi kan på sin vis redde sæsonen med 3 point mod Arsenal (og dermed 2 sejre og lukke dem helt ude af mesterskabskampen).

Den kamp er bare så vigtig. Det er helt vildt.

 

COYS

atyrapfhs billede
Offline

Jeg tror at vi har en rigtig god chance for at tage the double på dem i år.

Ikke mindst udfaldet af kampen i går kommer til at betyde meget.

Ikke blot har de tungere ben end os, de må også hænge gevaldigt med skuffen efter at have mistet to point i 11minutters overtid. Hvis ikke lige det var Scum, ville jeg næsten have helt ondt af dem.

De ved at mesterskabet er tabt. De henter ikke 6 point og lige så mange mål på United. De har United på The Library, men det kan stadig kun give 3 point. Hvis de overhovedet skal have en mikroskopisk chance, SKAL de vinde på onsdag.

Så et træt hold, der mentalt er nede, og som er pisket frem ad banen. Meget bedre vilkår får vi ikke!

Hvis Scum lige havde slået Liverpøøl og kunne være tilfreds med uafgjort, ville det være ualmindeligt meget mere vanskeligt.

COYS!!!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

ossies billede
Offline

Så er der optakt - selvom tråden allerede kører Smile

http://www.spurs.dk/nyhed/tottenham-arsenal

bjarkehs billede
Offline

Hvor jeg i øvrigt dog overhovedet ikke kan udstå Van Persie (tak for at minde mig om det navn, Ossie ) En spiller der både har spillet for Feyenoord og Woolwich. Så bliver det ikke meget værre... Og så er han et usympatisk røvhul oveni!

AndreasBangs billede
Offline

Kan desværre ikke se 2. halvleg af kampen på grund at en elendigt planlagt fødselsdagsfest , der heldigvis går lige så meget ud over værten, der er kæmpe Barca fan  

 

On a more relevant note: Er på mange måder optimistisk frem mod denne kamp, som nævnt i optakten er vi i stærkeste opstilling, formodentlig. om det så er med Sandro i stedet for Hudd, kan der tales for og imod, men som udgangspunkt vil jeg foretrække Hudd i denne kamp. Ville heller ikke græde snot hvis VdV startede på bænken til fordel for en angriber ekstra, men hvis VdV er tændt kan han blive en gevinst. han er alt for meget humørspiller til at spå om. 

håber det bedste, så et reslutatbud fra min side bliver 3-1 

COYS

 

 

ossies billede
Offline

we aim to please bjarke, men helt enig i holdning til manden

ossies billede
Offline

we aim to please bjarke, men helt enig i holdning til manden

bjarkehs billede
Offline

ossie skrev:

we aim to please bjarke, men helt enig i holdning til manden

Hahaha - tak! En af mine kollegaer nævner af og til Van Persie bare fordi han ved jeg bliver sur hver gang navnet kommer op. Så indgroet er min modstand mod den mand...

Peter VSs billede

 Har de vildeste pre-match jitters, kan slet ikke vente til kampen i morgen. har en god fornemmelse. tror Bale spiller en pragt kamp og det samme med Gomes.

2-0 (bale og crouch på oplæg af bale)

COYS!

DenFedes billede
Offline

Gomes bliver nødt til at spille en pragtkamp Smile

 

 

STEIMERs billede
Offline

DENNE KAMP SKAL VINDES!!!

Med alle disse lorte resultater vi har fået). Vi skal kæmpe for at opleve ChL igen og derfor går efter den 4.plads og derfor har de brug for 3 point

Bjarne Christensens billede
Offline

Vi er stadig noget efter Arsenal både resultatmæssig samt spillemæssig, men vi er jo nu så tæt på som de 2 år under Jol. Dagens kamp kræver at vores midtbane spiller helt op til deres bedste, har ingen forventning at Arsenal igen smider alt væk ved at være ukoncentreret. Derfor forventes en kamp hvor vi skal leve på kontra spil samt et beton forsvar, derfor vil jeg foretrække Defoe som startangriber da han er den eneste der har det speed som kræves ved kontra spil af vores angriber ellers enig med Ossie, og i sådan en kamp vil kampen helt overskygge at han er 1 mål fra 100 PL mål og derfor komme naturligt.

Kampen er jo i den grad så betydningsfuld for begge hold, et fantastik element at være tilbage der hvor det sner. og ikke bare en almindelig Arsenal kamp.

Gå så ud og vis hvad vi står for er vel rigeligt til det taktiske oplæg idag.

 

 

BillytheYids billede
Offline

Jeg er simpelthen så spændt! Vi kunne ikke møde Scum på et bedre tidspunkt! Jeg er overbevist om at deres skuffende resultat fra L'pool-kampen stadig sidder i dem og at vores drenge forstår at dette er en "finale kamp" i forhold til at komme i CL igen. Alle der kan lide fodbold, ikke bare os Spurs-fans, vil gerne se os i CL igen næste år.

 

COYS!

jonaspoulsens billede
Offline

JA man sidder sgu både er glad og skuffet. Glad fordi vi kommer tilbage og skuffet fordi vi ikke vinder på en af vores kæmpe chancer.

Stort set alle spillede godt i dag. (bortset fra Pav som havde en god aktion) Hudd startede som en mongol men spillede perfekt i de sidste 60 min. Selv VDV var god i dag og kæmpede virkeligt for holdet.

Stort respekt til drengene.

COYSs billede
Offline

jonaspoulsen skrev:

JA man sidder sgu både er glad og skuffet. Glad fordi vi kommer tilbage og skuffet fordi vi ikke vinder på en af vores kæmpe chancer.

Stort set alle spillede godt i dag. (bortset fra Pav som havde en god aktion) Hudd startede som en mongol men spillede perfekt i de sidste 60 min. Selv VDV var god i dag og kæmpede virkeligt for holdet.

Stort respekt til drengene.

 

Enig, jonaspoulsen. Glad og skuffet er ordene. Hvor er det ærgerligt, at vi ikke vinder kampen. Holdet kæmpede med stort hjerte. Hvis vi kan skære lidt ned på fejlraten, så kan det blive stort.

Der er flere rigtigt gode præstationer i dag, men én står dog frem foran alle andre: Pav! Jamen, man mangler næsten ord for, hvor lidt han bidrager med, så derfor vil jeg ikke spilde kræfter på at lede efter dem.

Hudd spiller godt nok skidt i den første del af kampen, men han spillede sig bestemt op. Og så havde Lennon et fornemt indhop. Min MoM var alligevel VdV. Jeg har været efter ham på det seneste, men i dag stemte hjerte og indsats. Jeg mener dog, at han burde præstere på et højere niveau, end han har gjort på det seneste.

Vi må håbe, det ikke er så slemt med Bale. Men vi har jo spillet uden ham i store dele af sæsonen, så det kan vi nok igen. Men han er vigtig til de afgørende kampe, da han jo kan give liiige det sidste fart.

Godt kæmpet, drenge!

bjarkehs billede
Offline

 Har stadig en puls på en milliard - tror de sidste 6 finaler godt kan koste mig et nervesammenbrud! Fuck en sindsyg kamp. Ærgerligt Crouch, Modric og Sandro ikke får scoret på deres store chancer, men Fabregas kunne vel også have banket en ind.

Så ikke straffesparket - har ikke nerverne mere, men lækkert med 2 kasser af VdV. Gomes ser altså ikke sikker ud i kassen - den Van Perversie sparker ind (underkendt for offside), drop!!!

Og min yndligserversion - Hudd. Nøj, hvor er han ringe. Koster de 2 første kasser, men bringer os heldigvis ind i kampen igen. Kan helt ærligt ikke se hvad han bidrager med. Sandro er klasser bedre påden defensive midt. Vi står så sidt på midtbanen og det er Hudds (redknapps) skyld!

Pav og Crouch er heller ikke meget værd, men de leverer i det midste en god løbeindsats (så er jeg også ved at løbe tør for plusord).

VdV og Daws de klart bedste i dag.

Lindbergs billede
Offline

Det kan godt være at det er angribere vi mangler, men vi halter altså en del defensivt. De kommer for let til deres mål. Midtforsvaret havde ikke en af sine bedste dage. Umiddelbart ser det ikke for godt ud mht. at nå 4. pladsen. Hvis vi kan holde momentum og gå ind i hver kamp 100 % ligesom vi gjorde i afslutningen af sidste sæson, så kan det godt være vi har en chance. Men vi mangler altså noget oppe foran og noget bagude.

Synes Hudd gjorde det godt, vil klart foretrække ham frem for Sandro. Når Hudd først får spillet sig varm skaber han vores spil på en måde Sandro aldrig har gjort.

Overall: Skuffet over vi lukker så mange mål ind, men tilfreds med offensiven. Vi skal bare holde tempoet oppe, så er vi med i kampen om 4. pladsen!

Ardiless billede
Offline

Sandro er læart at foretrække på den defensive midt. Så må thudd tilkæmpe sig en af de andre pladser.

Nuvel han lavede fejl idag Gallas, men jeg letter alligevel på hatten for manden - der var sgu vilje bag.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Forstår ikke at anti hudd mafiaen igen er på banen. Bortset fra de første 20 min så var Hudd super. Og at sige han koster mål er helt hen i vejret. Kan finde en tre-fire spillere som er mindst ligeså skyldige.

Er selv begejstret for Sandro, men på hjemmebane vil jeg altid vælge hudd

raycs billede
Offline

Fantastisk spændende klassiker, som klart var en af de bedre. God fight, god indstilling, lækre detaljer, men også en del fejl. Ingen af vore drenge var tilnærmelsesvise fejlfrie; selv modders lavede et par mærkelige, hudd en bunkefuld og lavede PAV én god detalje?

Charlie, Gallas, Dawson og BAE var alle - hver især - på en eller anden impliceret i scums mål. Gomes kunne i virkeligheden ikke klandres på nogle af de  3 grimme, uden han dog udviste stor sikkerhed...

Hudd giver vores offensiv noget sandro ikke kan, men hold da op, han er rusten! Skal poleres hvis han skal vises frem de sidste afgørende 6 kampe.

Bale...svært ikke at skuffe når man er valgt til årets spiller. Håber ikke han er seriøst skadet, han tilføjer fløjspil, noget helt uvurderligt.

Modders. Tager ansvar, leverer, lavede få fejl.

VDV: MOM? Fantastisk mål! SUper fight, lækre detaljer og indstilling.

Lennon: Fatter ikke han skal starte på bænken, til fordel for kropumulige PAV. Altid en trussel på kanten.

Angrebet: IMHO fik vi ikke meget ud af storken. Han er et fyrtårn forsvaret sigter efter når de losser bolden op, men ikke altid storken vinder duellerne, meget sjældent dér hvor det er farligt; han er for nem at flytte. Når han så vandt en duel var der ingen modtager. PAV? Han tilføjer ikke meget, uden for bedømmelse!

DenFedes billede
Offline

Grunden til at forsvaret ser lidt skidt ud i mange situationer er jo netop, at Hudd sejler rundt og ikke får dækket ordentligt af.Der er Sandro en meget bedre spiller, og jeg synes også, at han har vist de sidste par kampe, at han også kan bidrage offensivt. Er enig i, at Hudd ikke blamerede sig i samme grad i anden halvleg, men at han ligefrem skulle have spillet sig op eller have været super, har jeg svært ved at se.

Og så har BAE på trods af sin coolness en del placeringsproblemer over for hurtige wings. Han kom alt for ofte til at ligge på ydersiden af Walcunt. Gallas laver en fæl fejl, der fører til deres tredje mål, men han er godt nok en kriger. Han humper rundt hele tiden og ser færdig ud, men han knokler alligevel videre. Imponerende...

Gomes fortsætter sine drops - denne gang blev målet heldigvis (meget fejlagtigt) annulleret.

MOM kan vel næsten kun gives til VdV eller Modric

 

 

spurs0804s billede
Offline

jonaspoulsen skrev:
Og at sige han koster mål er helt hen i vejret. Kan finde en tre-fire spillere som er mindst ligeså skyldige. Er selv begejstret for Sandro, men på hjemmebane vil jeg altid vælge hudd

Enig, men nogle ser hvad de vil se.... 

bjarkehs billede
Offline

spurs0804 skrev:

jonaspoulsen skrev:
Og at sige han koster mål er helt hen i vejret. Kan finde en tre-fire spillere som er mindst ligeså skyldige. Er selv begejstret for Sandro, men på hjemmebane vil jeg altid vælge hudd

Enig, men nogle ser hvad de vil se.... 

 

 Så kører vi igen (og med de samme argumenter heldigvis – ellers havde det ikke været rigtigt ) Jeg starter med en ros. Hudd scorer et klassemål. Det er virkeligt godt sat ind. Men jeg synes han koster mere end han bidrager med (både i går og i al almindelighed). Det første mål Arsenal scorer er en direkte konsekvens af et tåbeligt boldtab på midten, og det andet er fordi Hudd ikke er korrekt placeret i maskinrummet foran forsvaret. Så simpelt er det. Hudd kan ikke spille defensiv midt, og det kan Sandro, der yder en fremragende indsats i maskinrummet og binder forsvar og midtbane sammen.

Derfor er de slet ikke konkurrenter. Hudd skal konkurrere med Modric om en plads på holdet, og hvis I mener Hudd er bedre end ham, synes jeg det er fair nok, men Modric kan altså heller ikke spille defensiv midt! Og ja, det er da ligeså meget Redknapp der fejler ved at spille Hudd et sted manden ikke kan spille, men jeg synes ikke at Hudd udfylder pladsen tilfredsstillende. Vi kommer simpelthen til at spille uden balance! Derfor foretrækker jeg Sandro, og derfor synes jeg ikke Huddlestone bør spille.

Derudover har Hudd været skadet et halvt år, og er ikke i kampform. Det kommer langsomt, og så gør man ham en bjørnetjeneste ved at lade ham starte inde. Og der gælder det samme som om Bale, Lennon og VdV. Er de skadede bør de ikke spille. VdV har virkeligt spillet ringe (Arsenalkampen undtaget) længe, og det tror jeg skyldes han reelt ikke er klar, og så skal de altså ikke spille!

 

spurs0804s billede
Offline

Bjarke, jeg mener ikke Hudd kan klandres for det første mål. Han taber bolden oppe på deres banehalvdel. Tre af vores fire forsvarere trækker selvfølgelig offside bortset fra BAE - derfor hans mål IMO.

Ved det andet mål følger Hudd med sin mand, som trækker på tværs og der mangler så én til at dække Nasri, men det er da heller ikke Hudd´s skyld. Tværtimod mangler der en anden midtbanespiller

At Hudd så har tonsvis af dårlige afleveringer i første halvleg og i sagens natur ikke er i topform er en anden sag.

Sandro er hurtigere end Hudd, men nåede at lave en tværaflevering, der kunne have kostet, i den korte tid han var på banen og brændte vel en af kampens største chancer, så jeg tror ikke at det ville have ændret kampens udfald, hvis Sandro havde spillet hele kampen - andet end, at vi så ved simpel matematik ville have tabt 2-3 Wink

bjarkehs billede
Offline

 Har lige set højdepunkterne igen. Enig i at offsidefælden kikser fælt (af både Corluka og BAE), men jeg mener ligeså meget det er fordi vi kommer ud af balance pga. boldtabet, og at vi derfor ikke står ordentligt. Måske er det andet mål lidt hårdt at smide på Hudd, det vil jeg godt medgive. Men synes du virkeligt han kan finde ud af at spille defensiv midt?

Ja, Sandro laver også fejl. Det gør de alle, men mit problem er bare, at jeg synes vi mister organisation på banen, når Hudd står en defensiv midt - det kan han slet ikke! Vi bruger heller ikke Lennon der. Hudd spiller out of position, og det er måske ikke hans skyld, men der er bare mange i truppen der udfylder den rolle meget bedre. De defensive midtbanespillere eksempelvis... 

eastupperblocks billede
Offline

Det var sgu flot offensiv fodbold i går fra begge hold... Top klasse underholdning og flot kæmpet af gutterne... Vigtigt at vi ikke tabte den kamp. Nu har vi "kun" én sejr vi skal hente på City... Og det kan passende være i den udekamp mod City Smile ... Som sidste år.

Havde vi tabt... Skulle vi ha' hentet 4 point, da det er umuligt at hente City på målscoren. Så utrolig vigtigt at vi kom derfra med point og en positiv oplevelse.

Så vil jeg lige tage fat i Hudd/Sandro igen... som også nævnt øverst... Smile

Mega underholdende i går... og det bidrager Hudd så rigeligt til.... Både i vores offensiv hvor han scorer og laver meget godt... Men så sandelig også i vores defensiv... hvor han.. ja, beklager... er ikke eksisterende.

I første halvleg havde Fabregas og Nasri oceaner af plads i området mellem forsvar og midtbane... De kunne gøre hvad det passede dem og det er netop de to klasse til at udnytte.... Og det hul opstår kun fordi at der ikke er den defensive midtbanespiller til at binde forsvar og midtbane sammen til et lille område...

Jeg tror også på at hvis midtbane og forsvar er rykket tættere sammen, så opstår de usikkerheder som f.eks Assou-Ekotto viser engang imellem ikke så ofte... Da der ikke er så mange ting man så skal være opmærksom på.... I går i 1. halvleg skulle forsvaret jo næsten tænke defensivt for 8 mand på én gang... Synes det var en smule naivt med så mange offensive spillere... Det hjalp med målet inden pausen og en pausesnak til lige at minde om de defensive opgaver også.

Jeg ved ikke hvordan kampen havde endt hvis Sandro havde startet i stedet for Hudd... Det kan ingen spå om... Men én ting er sikkert... Der havde ikke stået 2-3 ved halvleg Smile .... Og man kunne se da Sandro kom ind til sidst, at han faktisk også har offensivt at bidrage med... Selvom han brænder en chance... Så han kan godt begge dele.

Hudd er efter min mening for langsom til det kontraspil og pasningsspil som Arsenal leverede i går.

Men pyt med det.... En super underholdende kamp og flot indsats alt i alt... COYS !!

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

COYSs billede
Offline

Jeg er enig i, at Hudd nok ikke burde have startet i går, bl.a. af de grunde, Bjarkeh nævner: skadespausen, tempoet etc. Vi virkedede faktisk ude af balance i første halveg. Og jeg er også enig i, at han lavede mange fejl i første halveg. Og jeg er sågar også enig i, at han sætter holdet ud af balance ved at tabe bolden ved det første mål. Men hvis BAE og Corluka havde god spilforståelse, så var den offsidefælde lykkedes. Men det er klart, at pilen også i den grad peger på Hudd, når der skal uddeles skyld.

Hudd var ikke skyld i det andet mål. Basta!

Og hvis man mangler argumenter for, at Hudd faktisk godt kan spille på midtbanen sammen med Modric, behøver man bare gå tilbage til sidste sæsons afsluttende mange kampe og kigge lidt der.

Nu siger jeg ikke, at han skal spille altid og uanset det ene eller det andet. Faktisk er der god ide i at bruge Sandro i kampe som i går, da han er en meget bedre balancespiller end Hudd. De to i forening kan da blive meget værd. Men når man ved, hvor dygtige Gooners er til at spille i meget højt tempo, virker det som en fejlvurdering at lade Hudd spille fra start.

Men jeg synes, det er en smule unuanceret, hvis man hævder, at Hudd intet kan bidrage med. Alle kan se, at han har nogle kompetencer i det fremadrettede spil, som ikke ret mange andre på vores hold har: Han fordeler spillet meget fint (måske undtaget i går) og han har et fremragende, kontrolleret spark, hvor andre blot tonser til klatten.

Med andre ord, så mener jeg ikke, at debatten er så sorthvid, som den ofte bliver gjort til.

DenFedes billede
Offline

Men du understreger jo også (nok uden at ville det) Bjarkes pointe med, at han ikke på nogensomhelst måde er defensiv midtbanespiller og derfor burde konkurrere om Modrics plads i stedet.

 

 

Mabbutts billede
Offline

God optakt af dig som sædvanlig - Ossie.

Så bliver jeg mere og mere overasket over, at de samme 4 personer herinde, skal genere en enkelt af vore spillere, de samme 4 gjorde det også mod Kongeklubben.

Når holdet er sat af Harry, så må man gå ud fra, at det er det bedste hold vi kan stille med, til den kamp, især om vi skal vinde, for så er holdet selvfølgelig sat op med nogle offensive typer - når vi SKAL angribe.

Jeg er især overrasket over en så fornuftig fyr som dig Bjarke, at du er med på den vogn hver gang (også fordi du er i Bestyrelsen) selvom alle i Bestyrelsen selvfølgelig skal have lov til, at have jeres meninger og holdninger til vores holdopstilling.

Men, det er dog en utrolig PLAT kommentarer, der finder sted ved stillingen 1 - 2 hvor der bliver skrevet : Hvor er Hudd mafien henne........ det er altså utroligt dumt skrevet !

Her var det på sin plads, at MODERATORERNE greb ind !

Kan vi dog ikke ALLE støtte det hold der er sat (jeg må også finde mig i Gomes) han gør selvfølgelig sit bedste hver gang, jeg ved, at den der er mest ked af disse mærkværdige drop, der kommer jævnligt fra Gomes, at det er ham selv.

BAE laver stadigvæk nogle store placeringsfejl, men ind imellem spiller han en helt fantastisk og derudover kan jeg også sagtens se, at vi mangler klasse angribere.

Men, lad os dog alle støtte det hold vi har og håbe på 3 forstærkninger til næste sæson, for så tror jeg vi kan spille med i top 3 

 

 

skaldes billede
Offline

Jeg tror nu ikke der er nogen som ikke støtter op om holdet? Men vi har vel alle ret til at have vires mening, og det er lige gyldigt hvem disse kommentarer så rammer af spillerne.

Selvfølgelig vil Hudd blive udskældt efter sådan en kamp, han spiller en meget skidt 20-30 min i starten, og gør det så efterfølgende bedre.
Jeg har været en af dem som syntes rigtig godt om ham, men jeg må samtid også erklære mig enig i vi spiller bedre med Sandro. Jeg synes ikke han halter så meget efter Hudd på det offensive, og han er langt mere stabil i defensiven.

Klart at Harry sætter holdet, og det bakker jeg også 100% op om, men jeg forbeholder mig min ret til at stille mig kritisk overfor det..

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

COYSs billede
Offline

DenFede skrev:

Men du understreger jo også (nok uden at ville det) Bjarkes pointe med, at han ikke på nogensomhelst måde er defensiv midtbanespiller og derfor burde konkurrere om Modrics plads i stedet.

 

Ah, jeg mener nu ikke, at jeg helt understreger Bjarkes pointe med, at Hudd ikke på nogensomhelst måde er defensiv midtbanespiller. Jeg hævder, at han ikke nødvendigvis skal spille, men at han har nogle kompetencer i det fremadrettede spil, ligesom han godt kan spille sammen med Modric. Jeg ser gerne, at en defensiv midtbanespiller kan bidrage fremadrettet (som Sandro måske også kan), og da Hudd og Modric spillede sammen med et positivt resultat sidste år, ser jeg ikke nogen grund til, at de ikke skulle kunne gøre det igen.

Så faktisk mener jeg, at jeg gør det modsatte, nemlig at stille mig uenig med Bjarke, samtidig med at jeg godt kan se hans pointe. Og jeg mener slet ikke, at Hudd skal konkurrere med Modric, da Hudd i mine øjne slet ikke er offensiv midtbanespiller. Men det er en anden snak.

 

 

COYSs billede
Offline

Greaves skrev:

God optakt af dig som sædvanlig - Ossie.

Så bliver jeg mere og mere overasket over, at de samme 4 personer herinde, skal genere en enkelt af vore spillere, de samme 4 gjorde det også mod Kongeklubben.

Når holdet er sat af Harry, så må man gå ud fra, at det er det bedste hold vi kan stille med, til den kamp, især om vi skal vinde, for så er holdet selvfølgelig sat op med nogle offensive typer - når vi SKAL angribe.

Jeg er især overrasket over en så fornuftig fyr som dig Bjarke, at du er med på den vogn hver gang (også fordi du er i Bestyrelsen) selvom alle i Bestyrelsen selvfølgelig skal have lov til, at have jeres meninger og holdninger til vores holdopstilling.

Men, det er dog en utrolig PLAT kommentarer, der finder sted ved stillingen 1 - 2 hvor der bliver skrevet : Hvor er Hudd mafien henne........ det er altså utroligt dumt skrevet !

Her var det på sin plads, at MODERATORERNE greb ind !

Kan vi dog ikke ALLE støtte det hold der er sat (jeg må også finde mig i Gomes) han gør selvfølgelig sit bedste hver gang, jeg ved, at den der er mest ked af disse mærkværdige drop, der kommer jævnligt fra Gomes, at det er ham selv.

BAE laver stadigvæk nogle store placeringsfejl, men ind imellem spiller han en helt fantastisk og derudover kan jeg også sagtens se, at vi mangler klasse angribere.

Men, lad os dog alle støtte det hold vi har og håbe på 3 forstærkninger til næste sæson, for så tror jeg vi kan spille med i top 3 

Jeg må indrømme, at jeg ikke kan se problemet, men måske jeg har overset noget. I kritikken af Hudd mener jeg ikke, at ordene var specielt voldsomme, og at spørge til Hudd-mafiaen er ren 'banter' og ikke en sviner eller lignende. Han spillede edderhakme ringe! På samme måde mener jeg slet ikke, at Bjarkes kritik er slem. Hans ynglingsaversion er Hudd og har været det i flere år, og han argumenterer sagligt for sagen. Igen: Hudd var godt nok ringe! Men jeg mener da debatten om spilleres position på holdet er helt relevant og gyldig.

Kritikken af og debatten omkring vores spillere er da noget af det, der er interessant herinde, og de enkelte fraktioner omkring enkelte spillere giver debatten liv. Så længe det gøres på en ordentlig måde, naturligvis.

Men nu bevæger jeg mig vist i et emne, som egentlig ikke hører hjemme i denne kamptråd.

DenFedes billede
Offline

Eftersom der ikke rigtigt kan argumenteres for Hudds defensive talenter, så er der vel ikke meget at diskutere: Han bør ikke spille defensiv midt Smile

Alle hans fans snakker om, hvor god han er i det offensive, og ergo må det jo være den offensive midt, han bør udfylde. Og så er det vel Modric, han skal slå af... Anyways, orker ikke diskutere Hudd mere. Det er heller ikke nødvendigt, hans spil taler jo for sig selv Wink

 

 

COYSs billede
Offline

DenFede skrev:

Eftersom der ikke rigtigt kan argumenteres for Hudds defensive talenter, så er der vel ikke meget at diskutere: Han bør ikke spille defensiv midt Smile

Alle hans fans snakker om, hvor god han er i det offensive, og ergo må det jo være den offensive midt, han bør udfylde. Og så er det vel Modric, han skal slå af... Anyways, orker ikke diskutere Hudd mere. Det er heller ikke nødvendigt, hans spil taler jo for sig selv Wink

Jamen, jeg gider godt at diskutere Smile

Hudd har defensive kvaliteter, først og fremmest sin placeringsevne og spilopfattelse. Hvis man kigger på Arsenals andet mål, står Hudd helt korrekt placeret i sin zone, og han bevæger sig helt efter bogen. Han gestikulerer mod Pav, som står og koger, hvilket ikke er nogen overraskelse. Her synes jeg slet ikke, man kan klandre Hudd. Hvis hankan forbedre sin adræthed en smule, mener jeg faktisk , at han kan blive en endog meget dygtig defensiv midtbanespiller. Men han skal gerne kunne erorbre flere bolde i nærkampe, hvilket han klart har fysikken til.

Jeg tror, det er et spørgsmål om taktik, om vi skal bruge Sandro eller Hudd. Sandro har mange defensive kvaliteter, mens Hudds spidskompetencer er mere som fx Carricks var/er det. Hudd kan sætte Bale og Lennon i scene, og de er vores vigtigste fremadrettede spillere. Og nu behøver du ikke påpege, at jeg fokuserer på Hudds fremadrettede kvaliteter. For det gør jeg, da det er der, han er bedst. Men jeg kan ikke se, hvorfor man ikke kan spille med en defensiv midtbanespiller, som orienterer sig fremad. Det er da ikke det samme som ikke at have nogen defensive kvaliteter overhovedet.

Uden at have statistisk belæg, er jeg sikker på, at vi simpelthen scorer mere, når Hudd spiller. Men jeg er ligeså sikker på, at der også scores mere mod os. Og det er vel paradokset ved Hudd - og grunden til at mange har et enten/eller-forhold til ham. Han er den offensivt orienterede mulighed, mens Sandro er den defensivt orienterede. Og så er vi tilbage ved det taktiske valg om, hvilken måde, man vil spille på. Her mener jeg, at det er en fordel, hvis man har flere strenge at spille på.

Men det er klart, dette ikke bider på en, hvis man ikke mener, at han kan nogetsomhelst defensivt. Jeg har det sådan med Pavs offensive kvaliteter, og her vil ti vilde heste ikke få mig på bedre tanker.