Spurs- WBA

kofoeds billede
Offline

My Fellow Yids!

Så er der optakt.

God påske og 3 point til Spurs i morgen!

 

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

COYSs billede
Offline

Uden at ville rode en masse i BAE, så må man igen stille spørgsmål ved hans placeringsevne. Det er ik' så godt!

DenFedes billede
Offline

Han spillede 8 minutter, come on altså Smile

Synes alt i alt, at vi spillede en god kamp i går. Hvis ikke BAE havde fået den fiber/forstrækning, så havde Odemwingie ikke scoret. Og Cox freak-once-in-a-lifetime-goal er der heller ikke meget stille op overfor. Vi burde havde vundet, men er sgu lidt for uskarpe forna mål.

4 pladsen tror jeg ikke på længere, men 5. pladsen er vores...

 

 

skaldes billede
Offline

For helvede hvor er det dog irriterende at vi ikke kan få alle 3 point, men som DF skriver, så må man også tage hatten af og indrømme det sidste mål er rimelig godt/heldigt banket ind..

Problemet er nok at kampen burde være lukket længe før. Jeg har endnu ikke forstået Harry's ide med Lennon ovre på den venstre kant, slet ikke når vi som igår må spille med Bale på backen. Det gør det sku nemt at dæmme op for vores angreb når vi har VDV modsat de 2. Fred være med han er en dygtig spiller, og gør mange gode ting, men han bruger sku ikke den højre side han spiller i..

Lad nu lennon spille i højre for søren..

Jeg ved nu ikke om jeg synes det 1. mål er BAE's skyld. Jo han er langt væk, men jeg mener at Dawson står og kigger bold meget længe. Hvis han ved BAE er fremme, så skal han da trække over og dække ham der er fri, og i samme sekund han får bolden, så skal han da over og hjælpe, så vi er 2 mod 1.. Så jeg hænger den mere på ham end på BAE.

Håber så ikke hans skade er for slem, for med Bale små skadet, så er vi rimelig åbne på den venstre back hvis de begge er ude.

Vi gør jo rigtig mange gode ting igår, og får egentlig også sat dem under godt pres, men nøj hvor kommer vores ringe angribere bare til udtryk, vi har jo intet oppe foran? Ja, Super Pav for taklet og mast sig til et godt mål, men ellers så bidrager han vel med intet.. Defoe scorer, men det er vel også første gang han rør bolden i kampen, og det er vel og mærket i 66. min!

11 hjørnespark, VDV tager 10 af dem. Enten så er alle andre spillere på holdet sindsyg ringe til at placere sig ordentligt ellers sparker manden bare utrolig ringe.. 10 spark, rammer ikke en hvid på et eneste.. Modric 1 spark, rammer en spurs spiller lig i panden.. I min bog er det ikke svært at se hvem der skal sparke?

Det samme gælder det frispark vi har på kanten af feltet, igår har vi 3-4 som vi ikke engang putter inden for rammen, for helvede hvor er det ringe! De må hellere, i min optik, sparke hårdt lige ud og så være klar på returen, end de der skrue forsøg der ryger 3 meter over.. Øv..'

Ryggen mod muren, og så må vi håbe City dummer sig en gang mere, og vi stadig har chancen.. Jeg er nu ikke så nervøs for om Pool skal hente os, det tror jeg nu på vi nok skal hente point til..

 

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

bjarkehs billede
Offline

Nu har jeg kun set højdepunkterne i MoTD, men er jeg den eneste der synes Gallas er lidt passiv ved Cox scoring? Kunne rigtigt godt tænke mig at han kommer ud og presser.

4. pladsen er væk. Det er jeg helt sikker på. Ellers skal vi vinde over både City, Chelsea og Liverpool. Det tror jeg ikke på vi gør - desværre!

martinkfs billede
Offline

Jeg var på WHL i går og jeg er enig i flere af de ting synspunkter skalde skriver. Lennon ude af position, Pav var dårlig, vi kunne ikke lukke kampen.

Kampen ligner tidligere kampe i året, hvor vi spiller mod hold, der står defensivt.

Jeg tror ikke mere på CL i denne omgang. Det er nok de fleste fans holdning. Der var usædvanligt stille i køen til toget efter kampen.

 

 

Mabbutts billede
Offline

Som sædvanlig meget enig i hvad du skriver - Kofoed.

Selvom man ikke skulle tro det, så er der andet i livet end SPURS og derfor har jeg først set højdepunkter fra kampen her til morgen.

Det kan efterhånden pisse mig helt af, at vi har en VB der gang på gang laver begynder fejl og åbenbart ikke ved, hvordan man stiller sig på en fodboldbane - i forhold til sin direkte modstander.

Lad os få en ny på denne plads (der kan dække op) så må han gerne kunne en del af det, som BAE er helt fantastisk til frem af banen. Idet jeg absolut også mener, at vi skal beholde BAE som reserve og til alle de lettere Pokalkampe.

Få også Walker hjem til den HB og måske også den anden Kyle hjem som reserve, for jeg er ikke personligt imponeret over Corluka og heller ikke af Hutton, som på et tidspunkt spillede godt, hvorpå han også fik nogle gevaldige hjerneblødninger og lavede et par tåbelige straffespark.

Så gerne 2 nye angribere (behold Defoe og Crouch) som reserver og ligeledes til de lettere pokalkampe.

Så er jeg meget enig med min Farfar, der vil have en Pat Jennings type til Spurs igen, for Gomes er altså for ustabil og den går ikke i længden, såfremt vi skal være i top 4 og derved spille med CL. Men, det er altid let at kritisere en målmand, for når Defoe brænder og brænder, bliver det ikke bemærket så meget, som når Gomes ind imellem dropper.

Ovennævnte er min PERSONLIGE holdning, så kan der være 100 andre holdninger, de fleste må dog kunne se, at vi er meget såbar i venstre side, vi har jo IKKE en naturlig VB ved skade til BAE og vi har heller ikke en naturlig VM ved skade til Bale, udover Rose der er fremtiden, men endnu er alt for grøn til de store kampe

 

 

skaldes billede
Offline

Jeg er delvist enig med dig... Det virker som om at BAE har været fremme for at angribe, så bliver bolden tabt, og den ryger hurtigt afsted.. Hvis han ligger så langt fremme af den grund, så mener jeg klart det er Daws som må dække hans plads, istedet for bare at stå passivt på midten og kigge bold.

Det er så hamrende ærgeligt/dumt at BAE hiver en fiber idet han løber efter bolden, og prøver at skærme af, men det er vel ikke noget han selv er skyld i? Igen mener jeg at Dawson skal ud og hjælpe noget hurtigere..

Jeg er enig med dig i at han laver fejl, ligesom vores andre forsvars spillere, men at skulle ud og købe en bedre VB end ham tror jeg sku bliver svært, og jeg mener klart der er andre steder der skal forstærkes først..

Hjem med Walker og Kyle, så håber jeg på Walker løser det problem på HB, for der synes jeg også vi mangler. Corluka, gør det okay, men er ikke en super spiller.. (Han bliver heller ikke hjulpet meget af VDV i det defensive).

De 2 angribere, kan man vel blive ved med at skrive, og før eller siden så køber vi vel også en...

Jeg er dog meget uenig med både dig og din farfar... Alt den snak om Gomes er dårlig, og ikke god nok, det giver jeg ikke meget for... Ja, han laver også fejl, og sjovt nok koster det mere at lave fejl som målmand, end angriber, men han er sku en god målmand. Jeg kunne godt tænke mig at hører jeres familie bud på hvem den nye, og meget bedre målmand kunne være?                                                                                                                       

Og lad nu vær at skriv Neuer, for mon ikke han er fristet mere af Bayern eller Man U?

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

miguel04s billede

 @Greaves, jeg er fuldstænig uenig i din kritik af BAE, og kan slet ikke følge den. Han har været en vores bedste spillere, og er vel sammen med Mordic og Gallas de eneste der har kunne holde niveau hen over sæsonen. At de så alle af og til lave et par fejl, gør dem vel bare menneskelige.

Og at du siger at han er bedre fremad banen ift. det defensive, bevidner måske bare at du ikke har set så mange spurs kampe i denne sæson. Fremad banen er han god til at slå de diagonale bolde lige i panden på Crouchy, men du ser ham sjældent udfordre helt ned til baglinien, som fx. Evra eller Cashley. Mens han i det defensive er utrolig sikker og rolig, noget en spiller som Dawson mangler en del af. Er desuden enig med Skalde ang. skyldfordelingen ved det første mål. Dawson ser sgu heller ikke for god ud i situationen.

Men ja, vi skal også have en VB, som reserve, det duer ikke at vi skal have Bale ned på bakken. Men jeg tænkte mere at det skulle være et talent fra Championship, ala 2x Kyle vi købte i sin tid.

Ang. HB, så synes jeg det er på tide at sende Hutton til en anden klub. Han er ikke god nok. Jeg synes også vi skal få Walker hjem også kan vi beholde Corluka, som gør det fremragende i det opbyggende spil, og er enorm god til at finde hullerne til Lennon at løbe i (når altså de begge to spiller på højrekanten Wink). Tilgengæld er Charlie utrolig langsom, hvilket han dog tit med sin placeringsevne og spilforståelse kan kompensere for.

Angribere: Her er jeg snart ligeglad hvem vi får og hvem vi sælger, for min skyld kan vi sælge alle 3, plus Keane som jo desværre kommer tilbage, nu hvor West Ham rykker ned. Om det bliver Drogba, Berba, Rossi, Lukaku eller måske en sturridge (hvis han ikke kommer til at få spilletid i Bluescum), er jeg ret ligeglad med, og jeg har ikke lyst til at afskrive nogen af dem, så længe de gør det bedre end de 4 vi har i øjeblikket...

 

spurs0804s billede
Offline

Mr. Cool skal ingen steder

skaldes billede
Offline

Greaves - kan du ikke svare istedet for at rette, så er det nemmere at læse Smile tak..

Du har helt ret i vi er alt for sårbare på VB, og en back up til BAE ville være rigtig fedt.. Men tror ikke vi finder en som er bedre?

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

DenFedes billede
Offline

Glem det Rasmus - det har jeg forsøgt at få ham til 100 gange.