Spurs-Stoke

Lasse Sands billede
Offline

Så er der optakt...COYS

bogarts billede
Offline

Super optakt Lasse. Er selv på plads på WHL, hvis ikke SAS strejker som idag. Køber den gerne for en 1-0, men har på fornemmelsen af vi går mål-amok imorgen og scorer 3-4 stykker. COYS.

Mabbutts billede
Offline

Er næsten 100 % enig i din opstilling, men jeg håber dog, at Corluka er klar på den HB selvom Jenas MÅSKE godt kunne spille den plads, for så var der MÅSKE en mulighed for, at han ikke hele tiden spiller bolden bagud, eller på tværs, som jo er særdeles farligt, når man spiller i den bagerste 4'er, idet Jenas langt fra, er den mest boldsikre og kreative kraft vi har i TOTTENHAM.

 

 

Alexander spurs fans billede
Offline

Efter fire PL-kampe hvor vi klart skulle have haft 12 point, men kun har fået tre, og en kamp i tirsdags, hvor vi var en omgang træningskegler, så skal det også ske i morgen. Jeg tror og håber, at vi er så tændte efter vores mindre rutsjetur, at vi kan blæse Stoke ud af banen. Eller i det mindste bevise, at vi er flere klasser over dem. Smile Jeg skyder på en tremålssejr til os. Gerne 3-0.

raycs billede
Offline

Tak for fed optakt Lasse, tror og håber din opstilling holder.

Som nævnt, Jenas' kompetencer passer efterhånden til en back! (selv tidligere back Smile )

Som andre også har nævnt kan VDV fint være joker eller bare holdes på bænken indtil Defoe desværre har spillet endnu en time uden at score...

Jeg sidder cleanet op af skærmen resten af PL og spurs' kampe, også selvom jeg tror nedturen fortsætter...

COYS og god tur Smile

kofoeds billede
Offline

Tak for super optakt!

Som jeg ser det, bør vi (Harry er nok mere vigtigt end de fleste af os i den sammenhæng!) holde op med at rotere så meget, som vi gør.

I sidste uge blev Lennon syg lige inden K.O. Så blev Jenas rykket ind centralt. Modric over på venstre kant og Bale på højre. Det fungerede bare ikke.

I stedet burde vi have fastholdt Bale på venstre og Modric centralt, hvor de helt  klart er bedst.  Det HR valgte betød, at både Modric og Bale spillede off-position, og midtbanen blev underlig tung med Jenas sammen med Sandro. 

Hvis Lennon stadig ikke er klar til kamp i dag, bør Vaart spille højre kant. Så fastholder vi Bale og Modric på deres bedste positioner. Er Bale ikke klar, kan Vaart evt flyttes derover, hvis ikke Pienaar er klar. Det der med at rykke rundt på 3-4 positioner, fordi en spiller melder forfald er IMHO en rigtig dårlig ide.

Og så skal kampen simpelthen vindes i dag!  Nok så mange skader kan ikke retfærdiggøre mindre end 3 point!

 

COYS - for satan da ! 

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Chiverss billede

Stoke vækker minder om fortiden. F.eks. Glenn Hoddles 1. divisonsdebut i 1976, hvor han høvlede et langskud ind bag Peter Shilton.... vi vandt 2-1 den dag.

Tror virkelig på, at drengene fyrer den af på alle cylindre i dag. Der er otte kampe igen, fem på hjemmebane. Nu skal sidste års hæsblæsende slutspurt gentages, efter at have smagt CHLs sødme gider ingen rigtigt at spille Europa Liga i næste sæson....

Tip: 3-1 Defoe, Bale og Pav. Stoke får sikkert et gratis mål efter et langt indkast......

raycs billede
Offline

Helt enig! Bale på højre er blasfemi og har ALDRIG virket, så stop det!

Intet kan retfærdiggøre vi ikke vinder, så COYS

Mabbutts billede
Offline

Du fik jo næsten ret med resultatatet - Chivers.

Jeg har først lige her for 5 minutter siden, set højdepunkter fra kampen i går. Jeg kunne jo se, at PAV lagde flot op til de 2 første mål og Tom lige så flot til det 3 mål.

Så havde du jo fået helt ret Chivers, såfremt Bale for en enkelt gangs skyld, ikke havde lavet en kæmpe fejl. At Tom bliver spillet inden om (hvor var vores HB forøvrigt henne) er altså en mindre fejl. Selv BAE med hans hurtighed, er flere gange blevet spillet inden om i denne sæson, hvor det vel og mærke - også har kostet mål.

Men pyt med det koster et par mål, når bare vi selv score flere, istedet for de mange kedelige kampe, vi har spillet på det seneste. Først når vi taber, kan man virkelig kritisere defensiven (kan selvfølgelig aldrig blive godt nok) men man behøver ikke at kritisere så meget når vi vinder - det var min pointe

 

 

COYSs billede
Offline

God sejr i går. Jeg har også først set målene nu. Men jeg må stille mig lodret uenig med dig, Greaves: Jeg mener bestemt godt, at man kan kritisere forsvaret, selvom man vinder. Nu er det farligt at dømme ud fra de få højdepunkter, jeg har set, men både Daws og Hudd ser meget, meget skidt ud ved Stokes første mål. Daws misser på juniorvis, mens Hudd simpelthen bliver overløbet, hvilket ikke bør ske på den måde med hans fysik. Etherington er hurtig, jo, men Hudd burde have dækket ham af og ikke lade situationen udvikle sig, som den gjorde. Ikke godt (og jeg er Hudd-fan!). Og Bale ... jamen det siger sig selv. Det er bl.a. derfor, han bør spille midtbane og ikke back.

Jeg synes da, det er bekymrende, at vi lader to så lette mål ind - også selvom vi alligevel vinder. Der kommer jo kampe mod helt andre modstandere, og her skal vi altså forbedre os, for de lader os nok ikke score tre gange.

eastupperblocks billede
Offline

Dejlig sejr i går... Det vigtigste var at få en succesoplevelse igen og score lidt mål.... Så de 3 point tager vi med uanset hvad.

Nu er der meget fokus på Hudd/Sandro debatten.... Jeg er helt enig at Hudd er vigtig for vores offensive spil.. Med hans afleveringer og spilfordeling... Men han er bare ikke defensiv stærk nok til at give den rigtige balance overfor Modric, når vi har kampe hvor modstanderen bidrager til spillet... Det var lige før at Stoke havde luret den i går.

Hudd er ikke specielt hurtig og han er heller ikke stærk i nærkampene og har slet ikke det øje for at læse modstanderens opspil, som Sandro har.

Sandro er prototypen på den moderne defensive centrale midtbanespiller som giver den modvægt til det offensive spil og den bryder på midtbanen der kan sætte en kæp i modstanderens offensive motor... Han løber ikke blot central og bryder spillet... Han lapper også huller til højre, til venstre og foran det centrale forsvar... Med den unge alder han har, har han en enorm udvikling foran sig... Og vi har også set hvordan han kan tage elegante rush med bolden fremad banen og involvere sig som surprise element i det offensive engang imellem.

Der blev skrevet i replikboksen tidligere i går .... AT PRISEN FOR AT SPILLE OFFENSIVT er at der går mål ind engang imellem.... Det er noget b*****.... For hvis kvaliteten på den centrale midtbane er god nok... Så kan man sagtens lukke ned for modstanderen selv man er offensiv indstillet..... Jeg henviser til Hudd... Er han komplet som central midtbanespiller med den position og opgave han har, så skal han godt nok arbejde hårdt for at blive den midtbanespiller det kræves af ham..... Hans defensiv holder ikke... Og jeg frygter at den aldrig bliver bedre.

Det er fint i hjemmekampe mod Stoke, Wigan, Wolves o.s.v.. hvor vi har brug for et enormt offensiv pres og mange mål/chancer for at komme gennem deres defensive mur.... og hvor man langt hen ad vejen kan holde modstanderen væk med det offensive tryk....  Men kampe hvor der er lagt mere op til en jævn dyst og hvor modstanderens kvalitet er god nok til at udnytte de huller der opstår ved en offensiv satsning... der vil jeg til hver en tid foretrække Sandro/Modric... Sandro giver den rette balance, så spillere som Modric, Bale, Lennon o.s.v. kan ha' lidt mere frihed og pondus i deres offensiv plus at balancen mellem forsvaret og midtbanen bliver mere stabil.

Og til Sandro vil jeg sige.... Han bliver kun bedre og stærkere... Og offensivt er det nemmere at lære til end defensivt... Sandro har allerede store defensive kvaliteter og jeg tør slet ikke tænke på hvor grum og frygtindgydende han bliver, når han har fået endnu flere Premier League-kampe på bagen og trænet endnu mere fysisk arbejde i det engelske.

COYS !

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

spurs0804s billede
Offline

Jeg vill meget hellere vinde 3-2 med Hudd på midtbanen end spille 0-0 med Sandro, som intet bidrager med offensivt og som ikke fungerer med Modric. For første gang i mange kampe spiller vi seværdig fodbold. At vi har defensive problemer i går skyldes ikke kun Hudd, men også forsvaret, sandsynligvis pga. ny konstellation. Desuden ligner VDV en spiller, der ikke gider være hos os og det sætter midtbane og forsvar under yderligere pres.

COYSs billede
Offline

spurs0804 skrev:

Jeg vill meget hellere vinde 3-2 med Hudd på midtbanen end spille 0-0 med Sandro, som intet bidrager med offensivt og som ikke fungerer med Modric. For første gang i mange kampe spiller vi seværdig fodbold. At vi har defensive problemer i går skyldes ikke kun Hudd, men også forsvaret, sandsynligvis pga. ny konstellation. Desuden ligner VDV en spiller, der ikke gider være hos os og det sætter midtbane og forsvar under yderligere pres.

Enig ... alene af den grund, at vi så får 3 og ikke 1 point Smile

Mere seriøst: Hvordan spillede VdV i går? For jeg er enig med dig i, at han ikke ligner den åbenbaring, han var tidligt på sæsonen. Jeg må indrømme, at jeg hele tiden har frygtet, at der gik primadonna i den, hvilket man hørte om ham særdeles i Ajax-tiden, men også hos HSV. Det er problemfyldt, for han VIL være stjernen, og spiller han op til sit bedste, er han det også. Men er han 'moody', og har han ikke hjertet med i det, så skal han sættes af. Men så bliver han mere 'moody', og så har vi balladen. Men min holdning er klar. Hvis vi forudsætter, at han er klar til at spille og ikke er lidt halvskadet, så bidrager han med alt for lidt pt. Er han så derudover en belastning for defensiven og moralen, så er der ikke møj ve'ed.

eastupperblocks billede
Offline

Spurs0804... Hvis du nu også læser mit indlæg korrekt, giver jeg også medhold at Hudd bidrager med rigtig meget positivt fremad banen mod netop hold som Stoke, Wigan, Wolves o.s.v...

Mens jeg vurderer Sandro til at være bedre mod hold der ligesom os vil spille fodbold og leverer en højere kvalitet offensivt end de hold jeg nævner øverst.

Efter min mening skal Sandro f.eks spille mod Arsenal i næste Premier League kamp... For at vi ikke er alt for åbne mellem forsvar og de offensive linjer.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Mabbutts billede
Offline

Det er godt nok noget af en forklaring, som du har bevæget dig ud på, men jeg er dog enig med dig i, at Sandro er bedst defensivt, men han mangler meget frem af banen - East.

Har forøvrigt lige genset kampen i går, hvor selv den hurtige BAE fuldkommen bliver overspurtet af Jones, hvor det ikke var BAE skyld, at det ikke kostede et mål, men en kæmpe afbrænder af Stoke. BAE får også sammen med Gomes de laveste karakter, i et par Engelske aviser i dag.

NB: Jeg så jo også kampen på WHL mod Milan, hvor Sandro kæmpede som en sindsyg og var helt fantastisk defensivt og i den kamp var han bedste SPURS spiller. Men Seedorf fra MILAN var dog en klasse for sig og jeg har sjældent set en spiller, med så meget overskud, ikke bare defensivt, men også offensivt, hvor han satte alt MILAN's spil i scene, som en anden General på slagmarken.

 

 

mhs billede
Offline

East, har intet mod Sandro var på The Lane til Milan kampen, hvor han var MOM.

Jeg vil bare lige erindre om, at vi i slutningen af sæsonen slog Arsenal, Chelsea og City med Modric og Hudd på midten. De var fremragende sammen og de var i høj grad med til at vi blev nr. 4. Så det viser vel alt 

Men ingen tvivl om at Sandro har vist gode takter, synes dog han endnu smider for mange bolde væk, men jeg tror han kan blive rigtig god.   

 

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

eastupperblocks billede
Offline

Greaves... Ja.... Jeg tror vi er enig... Smile ..... Og som jeg nævner er jeg også enig med Spurs0804 i at Hudd er vigtig for os i de kampe hvor vi er nødt til at bombardere modstanderen og hvor modstanderen kvalitetsmæssigt ikke er på niveau til at udnytte de åbninger der bliver overfor vores defensiv.... Stoke var dog tæt på i lørdags.

Jeg siger heller ikke at Hudd er 100% skyld i de mål Stoke scorer i lørdags.. Jeg mener blot at oddsene for at de situationer der opstod omkring Stoke's mål og chancer.... ville være lidt mindre med Sandro på banen, da de områder hvor evt. fejl og åbninger opstår er mindre med Sandro..... Men vi havde så nok heller ikke scoret 3 mål med Sandro på banen Smile .... Så det er en balancegang... Selvfølgeligt skulle Hudd spille i lørdags.

Hudd kunne vi sagtens have brugt i de uafgjorte kampe vi har spillet på det seneste mod bl.a. Wigan og West Ham... Måske havde vi endda vundet dem med ham på holdet.... Så tror jeg til gengæld at vi måske havde tabt point i nogle af kampene hvor Sandro har været i fokus, som f.eks den meget svære udekamp mod Sunderland, hvor han spillede fantastisk, løb solen sort og var med i vindermålet.... Og de kampe du nævner mod AC Milan.... Hvor han var helt outstanding...

Og godt nok spiller vi 3-3 i Wolves... Men der er Sandro faktisk også involveret i flere gode opspil og en super assist til Defoe, hvor Defoe skulle ha' lukket kampen, men rammer stolpen... Derudover har han igen en kamp hvor han løber overalt på banen, box til box og lukker huller og samler bolde op... (Wolves 3 mål er 2 lette hovedstød og et dumt straffe fra Hutton, hvor han snorksover)

3-1 kampen vi taber ude til Blackpool er det Jenas/Palacios der spiller sammen med Modric hele kampen... Der tror jeg heller ikke at Blackpool havde scoret 3 mål med Sandro på banen.... Hvorimod at vi jo kreerede utallige chancer som angriberne var så ringe til ikke at udnytte.... Og når man ikke udnytter sine chancer, er det ikke optimalt at være sårbare bagude.

Det er jo om at finde de rigtige kampe at bruge de to.... For vi har brug for både Hudd og Sandro, når sæsonen er så lang som den er... Så for mig er det ikke et spørgsmål om enten eller.... Blot et spørgsmål om at de bliver valgt til de rette modstandere. Smile

Derimod er spillere som Jenas og Palacios på vej ud af klubben... håber jeg Smile

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Mabbutts billede
Offline

Ja, nu er vi meget enige - East

 

 

atyrapfhs billede
Offline

Hvor er det fedt at have Hudd tilbage.

Nu kan alle diskutioner, uanset hvor de startede, igen ende med en debat om hvorvidt The Hudd skal have den anden centrale plads ved siden af Modric.

Det er ikke en hemmelighed hvor jeg står. Jeg elsker The Hudd.

Men kan vi ikke alle blive enige om at uanset hvad man mener om mandens evner og kvaliteter og hvordan han passer ind i holdets opstilling og taktik, så var det svært at se at han ikke havde spillet en kamp i over 5 måneder i lørdags?

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

DenFedes billede
Offline

Hans offensive kvaliteter er uanfægtelige.

Hans mangel på defensive kvaliteter ligeså.

Vi har Modric som offensiv midtbanespiller.

Skal vi spille med to offensive midt, eller kun en? Det er vel det, der handler om. Eller rettere - ikke for Harry, for hans taktik sejler jo videre, så Hudd er sikkert førstevalg fremover.

 

 

eastupperblocks billede
Offline

DenFede... Helt enig... Jeg tror dog at Harry har fået øjnene op for Sandro og ikke bare sådan automatisk vælger Hudd fremover... Begge bliver brugt og forhåbentlig på de rigtige tidspunkter :)

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

bjarkehs billede
Offline

 Jeg synes Hudd spillede en rigtig fin første halvleg, selvom han kostede et mål. Det var der i øvrigt mange der gjorde. Vi spiller rigtigt godt og bliver straffet for de 2 fejl vi begår. Det er ganske hårdt. Havde der stået 3-0 ved pausen havde det været en helt anden kamp, og vi spillede Stoke ud af banen, med Pav og Hudd som de bedste.

Desværre forsvinder de begge totalt ud af kampen efter pausen, hvor det bliver klassisk nervøst (hvorfor kan vi aldrig vinde en forboldkamp sikkert...?). Mener Hudd burde have været ude til fordel for Sandro, for vi mistede totalt balancen på midtbanen, da vi kom under pres fra Stoke. Så nytter det ikke noget at vores defensive midt spiller alt for offensivt.

En jeg var imponeret over var Kaboul. Bundsolid efter en lang pause - hold op han har bare løftet sig og er et kæmpe aktiv: Byd midterforsvaret op omkring ham og Daws med Gallas som læremester, og drop de der i realiteten desværre er fodboldinvalide.