Spurs - Milan

spursfcs billede
Offline

Start 11 mod Milan er allerede "klar" efter man har set Harrys startopstilling mod Wolves IMO.

Gomes

Hutton - Dawson - Gallas - BAE

Lennon - Modric - Sandro (Palacios) - Bale

VdV

Crouch

Den eneste der i min bog er tvivl om må være om det bliver Sandro eller Palacios på den centrale midtbane. Jeg håber MEGET det bliver Sandro.

 

COYS! 

spursfcs billede
Offline

Der kommer lige et indlæg mere så det kan ses under seneste kommentarer på forsiden..

bjarkehs billede
Offline

Jeg er fuldstændigt uenig. Kan overhovedet ikke se hvordan, Harry kan sætte Defoe af efter den præstation. Er overbevist om at Defoe og VdV starter fremme, med Crouch og og SuperPav på bænken. Derudover tror jeg JJ starter inde sammen med Modric på den centrale midt. Sandro så skidt ud mod Wolves synes jeg (sammen med JJ, der dog var marginalt bedre), så jeg tvivler på der er genvalg til brasilianeren.

Er fortrøstningsfuld - mener chancen for vi går videre er ca. 50/50

spursfcs billede
Offline

Bjarke tror du skal se kampen igen;)
Sandro var efter min mening en af de bedste mod Wolves, JJ spillede næsten lige så elendigt som han plejer... Fuldstændig enig i at Defoe spillede en rigtig god kamp og var min MOM mod Wolves. Men kan ikke forestiller mig at Harry ikke bruger Mr. Europe mod Milan.
Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det så er Crouch den bedste i 4-5-1 formationen.

Jeg er i hvert fald overbevist om at "min" opstilling holder vand:)

DenFedes billede
Offline

Jeg tror også, at det bliver Jacobs opstilling - så kan man vælge at være enig med Harry eller ej.

Jeg synes, at Sandro spillede ganske forfærdeligt i første halvleg med gevaldige placeringsproblemer, men spillede sig op i anden uden dog at være prangende. Mit valg ville til enhver tid være JJ, men nu er jeg jo også ret forudindtaget på det punkt. Jeg synes, at han spillede in OK kamp, og han er i hvert fald den eneste af de tre muligheder på den defensive midt med antydningen af fart og fremdrift.

Crouch skal naturligvis spille de europæiske kampe, hvor han får mere plads og modstanderne ikke kender ham så godt.

Og så går vi helt sikkert videre - det er jeg slet ikke i tvivl om Shock)

 

 

Lasse Sands billede
Offline

Kære lidelsesfæller...

Så er der optakt til onsdagens kamp...COYS!!!!!!!!!!!

kofoeds billede
Offline

Fremragende optakt!

Jeg tror, Harry fastholder 451, og det med Crouch i front. Hvis kampen udvikler sig, så vi skal score, kan Defoe sættes ind.
En midtbane med Bale, Lennon, Modric og VdV samt et defensiv gut vil være hård kost for Milans halvgamle hold. Og det betyder, at vi vil kunne spille lynende hurtigt, når vi bryder Milans angreb.

Det kunne være fedt at gå videre, og mon ikke vi har ca 65% chance?

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

raycs billede
Offline

Tak for "nervepirrende" optakt. Er også enig i dit bud på opstilling, selvom Defoe lynede.
Om det bliver Sandro, Wilson eller JJ: Tja, Sandro gjorde det til tider super, men jeg tror også wilson får valget, hvis vi skal tolke videre på harrys elleve mod wolves (har stadig ikke tilgivet ham for den...)

bjarkehs billede
Offline

Vil også godt kvittere for en fremragende optakt - jeg dør af nervøsitet!

AndreasBangs billede
Offline

Jeg tror på Crouch på toppen. Han er en ChL spiller, har har rutine i turneringen, og det er der han spiller bedst. Defoe kan være joker, og man kan da håbe det selvtillidsboost både ham og Pav fik ved deres scoringer mod Woles kan give pote, hvis de kommer ind på bænken.
Men vil nu mene at det i ChL er bedre med Crouch og Vdv på toppen.

Men opstillingen hvad enten det bliver det ene eller det andet, sågar selvom det bliver noget helt tredje ændre ikke på, at jeg er nervøs. og det bliver kun være fremmod i morgen.

håber på vi klare det. men vil blive overrasket hvis vi på sætter tingene på plads, tror det bliver tæt til det sidste.

COYS

skaldes billede
Offline

Jeg er sku om muligt endnu mere nervøs for den kamp imorgen end udebane kampen mod dem...
Jeg frygter virkelig at det går galt...

Denne her gang er vi favortitter, og alle snakker om hvordan vi allerede har det ene ben i kvart finalen.
Efter de sidste kampe frygter jeg for vores forsvars standard, især fordi vi ikke kan være sikre på en af vores angribere klapper en ind.

Jeg tror det vil være vigtigt for os at komme på tavlen rimelig hurtigt, Milan er rutineret, og jeg længere tid de kan holde 0-0 jo bedre, de er snu og venter på chancen, og så skal deres giftige offensiv nok slå til..

Jeg er dog ikke i tvivl om Storken starter.. Han har været vores klart bedste i Europa, og det virker som om han får noget mere plads, og de ikke puster så meget til ham i CL.
Som den evige optimist, der også stadig tror på top 4, så bliver kampen 2-0 og vi laver det første hurtigt.. Og 2-0 målet vil komme i en kontra i 83. min..

COYS

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

Bonnes billede

Tror også Crouch starter, selvom jeg personlig vil foretrække en for i øjeblikket meget skarp Defoe..

Omvendt må man sige Crouch virkeligt stressede Milan's forsvar i den første kamp og med Bale og Lennon på kanterne er han måske en anelse bedre i boksen end Defoe.

bjarkehs billede
Offline

Tillykke med det, drenge! Over 2 kampe synes jeg det er fortjent vi går videre. Spillede vi godt i aftes? Nej, specielt ikke i første halvleg. Men efter pausen synes jeg vi lukker godt ned for Milan, og selvom vi absolut intet skaber offensivt, var det alligevel en fornøjelse!

MoM: Gallas og Sandro

eastupperblocks billede
Offline

Det er så stort det her ! .... Hvem havde troet det for blot 2 år siden at vi ville stå i kvartfinalen i CL... ?? ... FLOT FLOT FLOT !!...

Jeg er komplet ligeglad med hvordan kampen forløb, hvordan vi spillede, om vi var heldige o.s.v... Over 2 kampe mod AC Milan... som har stået i sådan en situation 100 gange før.... Og vores første 1/8-dels finale nogensinde i verdens største klubturnering, så er det super fortjent at vi går videre.

Og med tanke på at vi har lukket 6 mål ind i de sidste 2 kampe mål Blackpool og Wolves, kan jeg sgu godt forstå, hvis spillerne var lidt nervøse eller ubevidst påpasselige med bare at drøne frem ad banen... Det kan simpelthen ikke undgås at påvirke indstillingen at man har disse "usikkerheder" i baghovedet.... 2 clean sheets mod AC Milan, er der sgu ikke mange klubber i verden der kan klare.

Dette resultat er blot noget vi skal nyde i fulde drag, det er noget spillerne, træneren og klubben skal nyde i fulde drag.... Uden at det er noget vi skal tænke mere over rent spillemæssigt... Det eneste vi skal tage med er succesoplevelsen og at vi rent faktisk kan holde buret rent.

Nu har vi halvanden uge til næste kamp.... Hjemme mod West Ham.... Jeg tør vædde på at spillerne kommer MEGA tændt frem til det London-opgør....

Om vores CL-tour får indflydelse på vores Premier League indsatser..??.. Det er sgu svært at sige... Jeg tror bare vi skal lade være med at tænke for meget over det og bare tage tingene som de kommer.... Det tror jeg også at holdet skal.... Og så bare sørge for at de giver 110% uanset hvilken modstander vi har og hvilken opstilling vi har.... ENJOY !

"I am not getting too carried away. I'm just looking forward to getting home, having a cup of tea and a bacon sandwich and taking the dogs out ...... Harry Redknapp"

COME ON YOU SPURS !! .... I love you !

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Bonnes billede

Det er fantastisk. For blot 2 aar siden, inden Harry Redknapp kom til, sad jeg bare og haabede paa at vi kunne slutte i den bedre del af Premier League, se bare hvor vi er idag. -Lad os haabe paa at succesen forsaetter.

Jeg er stadig oppe at koere over den kamp, den haenger bare ved! En ting jeg har lagt maerke til, er at Crouch "er blevet bedre", hvis man kan sige det saadan, efter Van der Vaart er kommet. De finder hinanden Smile