Spurs - Hammers

atyrapfhs billede
Offline

Så lykkedes det at få lavet en optakt til kampen mod Wham... og hvad der tog lige så lang tid: At få lagt et billede op, som ikke var alt for grynet (humanister og teknik - suk)

 

God kamp - COYS!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

kofoeds billede
Offline

Glimrende optakt, rasmus!
Sjovt foto... Harry og Grant ligner 2 gamle sprittere, der står og hjælper hinanden med at holde balancen!

Vi bør klart slå spammers. De har et middelmådigt hold, og som du skriver, bør såvel vores motivation som fitness være optimal.

glæder mig til at se den i kbh.
COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

bjarkehs billede
Offline

kofoed skrev:
Harry og Grant ligner 2 gamle sprittere, der står og hjælper hinanden med at holde balancen!

Er det ikke 2 gamle sprittere?

 

Er nervøs for kampen! Synes vi har spillet pivringe i år, og jeg tror WHAM er på vej i den rigtige retning. Sælger den gerne for en heldig 1-0-sejr.

Lasse Sands billede
Offline

Som altid god optakt fra din side!
Jeg er også lidt nervøs for denne kamp. Spammers har ikke scoret på WHL siden NOV 2005, og vi er kæmpe favoritter! I den slags kampe plejer modstanderens målmand at stå sit livs kamp, og vi får 72 chancer uden at kunne score...

Så galt går det forhåbentligt ikke, men vil også gerne sælge den for 1-0 på forhånd...

eastupperblocks billede
Offline

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at vi vinder den kamp...... Det kan godt være at Hammers har vist gode takter i de sidste par kampe og ser farlige ud fremad banen..... Men de er stadig til at snakke med defensivt.

HELDIGVIS !! er West Ham er hold der ikke kan grave sig ned... Og det er klart til vores fordel. Vi har det bedst mod hold der også vil lidt fremad banen.... Og hjemme på WHL ligger det helt perfekt til os... vi har traditionelt godt fat i West Ham.... Jeg tror de vil få klasseforskellen at mærke. Vi er stadig et niveau højere end dem, trods formkurven.

Kampen er lige så vigtig for os, som den er for West Ham... Et lokalderby, de kæmper mod nedrykning, vi SKAL vinde for at holde trit med 4. pladsen og så er der jo lige duellen om det Olympiske Stadion i baghovedet, som også kan sætte fut i det hele... Den vandt Spammers... Så nu er det vores tur til at tryne dem... På banen !

Jeg tipper 3-1 til Spurs: Lennon, Bale og Defoe

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Lindbergs billede
Offline

Vi SKAL vinde, og jeg tror (for en sjæden gang) faktisk at vi vinder. Synes meget taler for at vi tager sejren. Vi har desperat brug for pointene, og vi er er et meget bedre hold end WH. Drengene har brug for at vise, at de kan præstere ovenpå nogle tvilsomme resultater.

Nu skal man ikke jinxe, menn vi bør og skal vinde mod WH!

COYS!!!!!

Chiverss billede

Tror på en sejr, især hvis Scott Parker bliver lukket ned af Sandro.

3-0, to af Defoe og et hovedstød af Dawson Smile

spurs0804s billede
Offline

Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor vi spiller 4-5-1 på hjemmebane. Vi skaber intet før vi VDV bliver erstattet med Pav og vi skifter til 4-4-2 - det sker bare alt for sent i kampen - hvad sker der for Harry? Jeg tror ikke på 4. pladsen længere  

 

 

jespernrs billede
Offline

Defoe har lige twittet dette.. :Grandad, you passed away last night and our sorrow is deep but your legacy lives on in me. RIP http://yfrog.com/h2jq2iej 

Han var måkse ikke helt mentalt klar... underligt at han så starter inde

Bjarne Christensens billede
Offline

afslutningerne var meget ringe idag, selve deltagelsen i spillet og løbet fejlede ikke noget, det var en af de dage hvor der ikke scores på chancerne.

 

 

raycs billede
Offline

Som mange (alle?) har været inde på, er vores angribere for ringe og dér skal der investeres, hvis vi skal blive et tophold igen. Jeg sad og skreg af lamme defoe, der på det skammeligste misbrugte to 100 % chancer. Oven i hatten var vores presspil uden overlaps fra kanterne og kom derfor til at virke statisk og ku ikke finde døren til hammers bus!

Vi ligger godt nok stadig nr. 5, men fortsætter vi stimen af dårligt spil, bliver vi sgu nok overhalet af pool! Der er sikkert stadig nogle optimistjoller derude, men 4. pladsen kan vel kun tosser stadig tro på...

Kritikerne fik ret, vi kunne ikke holde damp i både PL og CL.

 

DenFedes billede
Offline

Kald bare mig tosse så Smile

Jeg synes, at vi spiller en rigtig god kamp i går, med undtagelse af VdV, der stadig ikke er 100% klar og næppe bliver det, så længe han partout SKAL spille. I går lå han jo længere tilbage på banen end Keane nogensinde har gjort!

Og så er det en kilde til enorm irritation, at Harry spiller Bale på højre og Lennon på venstre. Vi får jo intet ud af det...

Og så sælg lige alle 4 angribere til sommer og så ryst posen. Det er lige før at vi kunne hælde samtlige angribere i PL i en pose og trække 4 tilfældige - de ville med garanti være bedre, end dem vi har.

 

 

bluefoxs billede
Offline

Helt enig, når man rammer alu-standerne 3 gange er man mere end uheldig med ikke at få tre point ud af kampen.

Vi har jo næsten alt spil igår, problemet var vel at spillet klumpede sammen på midten, pga. manglende overlaps i hovedparten af kampen.

Mener nu at Lenon havde en afslutning på stolpen i den "forkerte side"  Smile

 

raycs billede
Offline

Vi producerer mange chancer (men de fleste afslutninger var off target/stolpe), men når vores angriber ikke kan score i The 6 yard box vel og mærke med front MOD mål, så er du da en tosse, hvis du tror at chancer bringer os i top 4 Smile

Gomes og BAE gjorde det bedst, størstedelen af spillere levede ikke op til forventningerne, IMHO. Charlie og Sandro smed mange bolde væk, Mdders mange muligheder - defoe var forfærdelig...

raycs billede
Offline

det eneste positive ved vores nedgang, er at vi kan slutte under pool og måske undgå EL...