Real Madrid - Spurs

kofoeds billede
Offline

My fellow Yids!

Så er der optakt til "århundedets kamp" !

 

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

skaldes billede
Offline

Man kommer nok ikke udenom vi bestemt ikke er favoritter, og alt andet end klar Real i semi vil være en overraskelse...

men overraskelser sker jo som bekendt... Jeg er meget spændt på hvordan vores defensiv klarer den mod det tryk som Real kommer med, og jeg føler mig rimelig sikker på Cry baby Ronaldo nok skal spille..

Jeg ser det lidt som en gratis kamp, og håber vi kan slippe afsted med et uafgjort resultat, og så måske hive den hjem på WHL.. Men puha jeg frygter også en udstilling ...

 

god kamp til alle.

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

eastupperblocks billede
Offline

Ja... Vi er pæne underdogs i den kvartfinale Smile .... Mit håb er at vi kan komme hæderligt fra Bernabeu, så der i det mindste er lidt spænding tilbage i kampen på WHL.

Og lad os håbe at vi... som så mange gange før i denne sæson... får en helt anden tænding, når vi møder de store hold. For det har vi virkelig brug for.

Selvfølgeligt spiller Ronaldo.... Cry baby.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Mabbutts billede
Offline

Selvom Huddlestone spillede godt indtil han blev skadet, så tror jeg ikke lige, at han skal starte i Madrid og efter at have set Sandro på WHL mod Milan, så er det Sandro der starter - medmindre han har karantæne !?

Men, samlet går vi "SELVFØLGELIG" videre, derefter skal vi "BARE" lige ordne Barselona og derefter vinder vi Finalen med 3 - 2 over Inter i London.

Man SKAL jo være SUPER optimist en gang imellem, især i år, hvor det er nøjagtig 50 år siden, at vores klub havde den største sæson i klubbens historie. Så hvorfor ikke her i 2011 og sålænge bolden er nogenlunde rund, så er der et gammelt ordsprog der siger, at ALT kan ske i fodbold.

NB: Men, vi kunne jo godt spille 4 - 2 - 3 - 1 med Sandro og Hudd på de 2 defensive midtbane pladser i Madrid og gå tilbage til en 4 - 4 - 2 på WHL i London, selvfølgelig alt efter hvordan det går i Spanien !? 

 

 

 

 

 

Chantelous billede
Offline

Jeg er totalt enig med dig! 

spurs0804s billede
Offline

Fin optakt! Jeg tror på et godt resultat og det koster så mod Stoke følgende weekend

COYS

Competas billede

har læser på uni i byen i 6 mdr. og kan let anbefale lidt steder så folk får set det der er værd at se.. ( og undgået alt det lort der også er....

 

Mercado San Miguel ... sand himmel for mad og vin elskere.. gammelt marked er er piftet op med glas facader, hvor man kan smage på alt godt fra spanien. små "madder" til 1 euro et godt glas vin for 6 euro.. og ellers bare høj høj kvalitet i en ufromel atmosfære...

 

Museo Jamon - en kæde der ligger over hele byen. øl / vin til 1 euro. sandwitch med skinke eller ost 1 euro. kaffe 1 euro eller crosaint med skinke og ost til 1 euro.. ( billigt, let og godt) der ligger både en ved  Sol ( stor central plads)    samt en på plaza mayor...

 

i byen kan der anbefales:

calle huertas ( madrids svar på jomfru ane gade( uden skallerisiko)  en masse små disco pubs samlet i en gade...

Patcha, Joy, Kapital ... store diskoteker dog er de pænt nazi ang dresscode og man må ikke komme ind hvis man er for fuld... eller hvis dørmanden ikke føler for det... ( de har nok kunder til at kunne vælge og vrage...)

 

prado musæet.. er normalt ikke som sådan til kunst.. men prado er vildt.... især goya samlingen...

 

ellers må i spørge.. guider gerne lidt Laughing out loud

spursfcs billede
Offline

God optakt Kofoed.

Er næsten enig i din opstilling, dog kan jeg ikke forestille mig at Harry starter med en Hudd der ikke er i kampform, det ville være hovedløst IMO. 

Greaves skrev:
Selvom Huddlestone spillede godt indtil han blev skadet, så tror jeg ikke lige, at han skal starte i Madrid og efter at have set Sandro på WHL mod Milan, så er det Sandro der starter - medmindre han har karantæne !? 

Sandro er virkelig blevet god, og er KLART vores bedste DMC i truppen IMO. Mener ikke han har karantæne...

Er 100% sikker på at vi starter sådan her:

Gomes, Corluka, Dawson, Gallas, BAE, Lennon, Modric, Sandro, Bale, Vaart, Crouch.

AndreasBangs billede
Offline

 Tror vi kan overraske hvis vi er effektive på de kontra vi får. vi kan godt acceptere at Real Madrid sidder på spillet og leve på kontra.. 

hvis vi kan lukke ned i defensiven kan vi med held snyde os til et acceptbelt resultat. men vi skal ikke prøve at være spilstyrende, det vil ende galt 

Lasse Sands billede
Offline

Rigtig god optakt

Jeg er dog ikke enig i din startopstilling. Jeg tror Sandro spiller i stedet for Huddlestone.
Jeg tror på en lige kamp, der først bliver afgjort på White Hart Lane...

bjarkehs billede
Offline

Heldigvis er Real Madrid (ligesom os) i en mindre krise. Derfor tror jeg godt, vi kan slippe fra Bernabeu med et hæderligt resultat. Som jeg ser det, er det vigtigste at vi har chancen hjemme. Derfor må vi under ingen omstændigheder tabe med mere end 2 kasser.

Af en eller anden årsag har jeg en god fornemmelse - tror Madrid undervurderer os, selvom Mourinho nok gør hvad han kan for at forhindre det.

1-1 (og det vil være fremragende). Vi kommer foran i første halvleg (VdV) inden Christina Ronaldo udligner til sidst.

Deweys billede
Offline

Hejsa alle i Spurs fanatikere som bare ser uret tikke henad til en forhåbentlig lykkelig Tot'ham night  ;)  Håber og synes selv at vi næsten ikke kan møde Real på et bedre tidspunkt ifh. til deres periode, så på den baggrund synes 0-0, 1-1 eller 0-1 er indenfor rækkevidde.

Men igen så har vi langt fra været overbevisende det sidste stykke tid, men vi han trods alt holdt clean sheet 3 kampe i rap nu... ikke hverdagskost for SPURS Wink så det skal vi tag med til mægtige Santiago Bernabéu iaften! 

og måske kan vi stadig have mulighed for at blive det første London hold som vinder CL Smile lets us all pray and dream sweet... 

Men med Real og vores dårlig form i mente, tegner det sig til at blive for mit vedkommende overraskende spændende og medrivende tror jeg.  

atyrapfhs billede
Offline

Rigtig god optakt!

Er også enig i opstillingen pånær Hudd. Det bliver med garanti Sandro.

Og så er der jo reelt ingen der ved om Gallas faktisk bliver klar til at spille.

Jeg har ligesom Bjarke en ret god fornemmelse, selvom jeg ikke aner hvor den fornemmelse kommer fra.

Jeg tror ikke at Real undervurderer os. De har masser af spillere med masser af rutine og som kender engelsk fodbold og Spurs. Christina, Carvalho, Alonso, Adebayor, Arbeloa og naturligvis Mourinho, så de ved udmærket godt at vi ikke er en walk-over.

Jeg er sikker på at de vil gøre alt for at afgøre tingene i første kamp, ikke mindst fordi de godt ved at returkampen er svær og at de derefter har to opgør i træk mod Barca, som ikke kan undgå at tage stjæle fokus.

Vores chance ligger nok i at de netop vil komme med 120 i timen og måske endda bruge et par spillere som ikke er helt klar.

Det er ikke urealistisk at en god defensiv indsats og et kontramål kan give os et godt resultat. 1-1 eller et 1-2 nederlag vil være ganske glimrende.

 

Jeg glæder mig som en gal, og får ikke udrettet en skid på jobbet idag, og som offentligt ansat unskylder jeg meget overfor jer der betaler skat.

Det er for mig at se klubbens største kamp siden FA-cup finalen for 20 år siden, og international skal vi vel tilbage til UEFA-cup finalen i 1984 (hvor jeg var 8 år gammel og ikke havde noget forhold til Spurs) for at finde noget der matcher.

COME ON YOU SPURS!!!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

bjarkehs billede
Offline

atyrapfh skrev:

Jeg glæder mig som en gal, og får ikke udrettet en skid på jobbet idag, og som offentligt ansat unskylder jeg meget overfor jer der betaler skat.

Tror staten er glad for, at det er i dag varmelæseren kommer, så jeg afspadserer! Jeg har dog repareret en hylde i lejligheden...

skaldes billede
Offline

Det er satme en ærgelig følelse at stå op med her til morgen.. Jeg havde håbet jeg kunne pege lidt fingre, og drille mine Real venner en smule, fordi der stadig var et håb...

Det bliver sku nok svært..

For søren hvor er Storken dog bare hamrende dum... En ting er det første gule kort, hovedløs takling.. Men han må da aldrig give dommeren muligheden for at smide ham ud.. Så gør man det sku svært for sine kammerater..

Pisse ærgeligt med Lennon, vi må bare erkende at JJ ikke er god nok desværre. Han bliver totalt overmatchet hver gang..

Med det sagt vil jeg så også sige, hold kæft Real er et godt hold... jeg ved at dette medfører en masse kommentarer fordi jeg slet ikke er negativ nok, men jeg bliver nød til at skrive.

Vi tabte til et bedre hold, og det er ingen skam........

Jeg vil gerne medgive at 4-0 ikke er helt godt, og de 2 første scoringer ser vi bestemt ikke gode ud.. Manglende opdækning, og manglende opmærksomhed i forsvaret, igen desværre... 

Vi er jo under konstant pres hele kampen, og Real har ikke de store problemer med at kører rundt med os. De gange vi så for dæmmet op, er det svært fordi vi er tvunget til bare at losse den afsted, og der mangler en angriber til at presse og holde lidt på den..

Men det var nok det for CL, jeg synes sku godt vi kan være stolte af vores 1. sæson i CL, der er blevet gået til den, og vi har bestemt været et friskt pust. Nu kan vi så koncentrere os 100 % om ligaen igen, og det kan jo udemærket starte med en stor sejr lørdag, hvor jeg alligevel er på stadion...

COYS

 

p.s

Er sku lidt glad for Inter tabte så stort, så stjæler den kamp lidt fokus fra os.. Smile

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."