Newcastle United – Tottenham Hotspur

atyrapfhs billede
Offline

Nu har jeg famlet lidt i blinde og har udgydt et forsøg på en optakt her på den nye side.

Glæder mig til at blive lidt mere fortrolig med den, og jeg håber ikke der er for mange begynderfejl.

Debater kampen til I bliver hæse og gisper efter vejret - COYS!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Lindbergs billede
Offline

God optakt! De kan umuligt være så destruktive som i kampen på WHL, så vi får nok bedre muligheder for at lave chancer.

En lille ting: Kan du ikke bruge billeder med en højere opløsning? Billedet på forsiden er meget grynet, og det ødelækker ret meget det fede look den nye hjemmeside har.

Er Pienaar på bænken til kampen?

bjarkehs billede
Offline

En kamp der bare skal vindes. Og det tror jeg også vi gør. Mener Defoe skal starte inde. Han er vores bedste angriber, selvom det betyder vi mister noget højde i angrebet.

Tror på 2-1. Nolan scorer for Newcastle, og Bale banker den ind 2 gange for os.

atyrapfhs billede
Offline

Har fundet samme billede med lidt højere opløsning. Til gengæld bliver det skåret lidt uheldigt til. Er der nogen måde at påvirke hvordan billedet på forsiden bliver skåret til?

Og Pienaar, mon ikke han kommer på bænken.
Lidt afhængig af hvordan kampen udvikler sig og hvem der trænger til udskiftning kan han måske komme på banen, men jeg tvivler på det.
Til gengæld venter der et program med kampe den 30., 2. og 5. så der bliver der med garanti brug for ham.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Lasse Sands billede
Offline

God optakt!
Jeg har en underlig optimistisk fornemmelse af denne kamp. Vi har mere brug for sejren end Newcastle, og derfor tror jeg på en sejr...
Palacios har karantæne, så han spiller helt sikkert ikke...

atyrapfhs billede
Offline

Palacios har da ikke karantæne.
Hvor har du det fra?

Til gengæld er han og BAE desværre lidt tvivlsomme efter at have fået lidt knubs til træning. Ved ikke helt hvem der skal dække venstre back hvis Benoit er ude, men det er jo ikke en nyhed. Mon ikke Hutton eller Corluka bliver sat ind, hvis det bliver aktuelt.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

kish-kashs billede

Bale skal da ned på venstre back hvis BAE ikke skal spille og så ind med Kranjcar eller uhh nej, jo Pienaar.

kish-kashs billede

Bassong kan heldigvis også spille venstre back.

Lindbergs billede
Offline

Synes Kranjcar gjorde det bedre end Pienaar. Pienaar skaber ikke noget fremadrettet i modsætning til Lennon på den anden kant, som utvivlsomt var vores bedste spiller i dag. Dawson var sjældent usikker i forsvaret.

Synes Cudicini svigter lidt ved deres mål, men største synder er dog Hutton. Han dækker jo slet ikke op. Huddlestone er savnet på midtbanen, Jenas gør det ikke særlig overbevisende i hans fravær. Måske det var på den plads vi skulle have købt ind i stedet for Pienaar.

Det er vigtigt, at Bale bliver klar igen hurtigt, vi manglede ham i dag. Bassong duer ikke på en venstre back. Det meste af hvad han foretager sig offensivt er ikke særlig vellykket.

Alt i alt: Noget pis, vi taber 2 point på de andre tophold.

jonaspoulsens billede
Offline

Som skrevet efter United kampen så er fjerde pladsen væk også væk:-(

I dag spiller vi pivringe, mod et elendigt toon mandskab, dommeren er desværre også væk. Vi fik et eneste frisspark i hele anden halveg, trods flere store frispark på blandt andet Defoe og Lennon og
Modric.

Syntes vi mangler Hudd meget. Jenas og Palasios er bare ikke gode nok. Defoe er igen uskarp med får dog en assist i samarbejde med Crouch. Men for pokker en ny angriber søges. Kunne vi ikke lokke en eller anden idiot til at købe Pav og Keane, så der var råd til mindst en ny. Puha det er skidt.

ccs billede
Offline

Efter united-kampen var jeg sur over ikke at have vundet, men efter at have fået den på afstand var det ene point stadig godkendt - specielt på baggrund af præstationen .. Idag er det ene point vi slæber med hjem til London bestemt IKKE godkendt .. tværtimod er vi oppe imod et hold vi bare skal tvære ud, et hold der giver os al den plads frem ad banen vi kunne bede om - og alligevel er vi så usandsynligt ineffektive oppe foran Sad Det er to point tabe - ja smidt væk faktisk - og ja - 4. pladsen er meget meget langt væk pt ... SUK

DenFedes billede
Offline

Jonas - kan du ikke lige forklare mig, hvorfor det lige er, at vi mangler Hudd? Er det hans 0,018 mål per kamp? Alle hans eminente langskudsmål? Alle hans sublime afleveringer over 75 meter?

Hvis du havde kigget ordentligt efter, så ville du have bemærket, at hver eneste gang JJ havde bolden, så gik det fremad. Langt fra alt lykkedes for ham, men der skete noget hver gang han havde bolden. I modsætning til når Hudd spiller...

Midtbanen havde svære vilkår i går, men hvor jeg dog sukker efter nye angribere. Et drømmescenarie ville være at sælge alle fire og købe en to-tre nye. Er tilbøjelig til at mene, at hvem som helst kunne være bedre...

Men fint at vi røvede Nyborg for 3 points til allersidst. Gider dog ikke tilslutte mig tudekoret, der mener at løbet er kørt.

 

 

skaldes billede
Offline

Jeg må sku også indrømme jeg er lidt træt af at hører alle skrive om hvordan hele løbet er kørt.. Nu har den sang kørt siden august da vi spillede uafgjort med city... Så er løbet kørt, og vi når aldrig noget..
Giver alle så let op altid?

ja, 4. pladsen bliver da sværre at nå jo færre kampe der er tilbage, men at sige nu vi ikke kan nå den er i min verden noget pjat.. Der er vel 45 point mere at spille om, så rent teoretisk så kan vi vel stadig nå at rykke ned?? Er vi også bange for det?????

Mht. kampen igår, så synes jeg at vi spillede alt for langsomt, og uden ideer.. Jeg mener også Hud er en god spiller for os, men at han skulle have gjort forskellen igår er jeg ikke sikker på.
Vi mangler sku noget speed, og nogle alternativer hvis Bale ikke spiller. Statistikken efter kampen var 13% af angrebene var på kanterne, og resten i midten.
Jeg synes Pienaar gjorde det fint efter omstændighederne, men om han er bedre en Kranjak er jeg ikke sikker på.. Men igen, det er hans 1. kamp...

En ny angriber må snart være så åbenlyst for alle at vi bliver nød til at invistere i. Det er jo skræmmende så lidt farlige vi er foran mål, og at vi ikke har flere der kan åbne lidt ude fra med nogle skud.
Enig i det ville være fedt at sælge alle 4 og købe 3 nye, men det kræver jo desværre nok der er nogle der er interesseret i at købe 4 angriber der ikke kan lave mål??

Så håber vi får skudt 1 eller 2 af dem afsted, og vi bruger de penge det koster at hente en ny. Og vi må nok erkende at en angriber der laver mål er pisse dyr, men de penge bliver vi bare nød til at bruge hvis vi vil være med hvor det er rigtig sjovt...

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

Bjarne Christensens billede
Offline

Vi holder stadig 2 point i gennemsnit, som er kraver efter vores dårlig indledning på denne sæson, de sidste 12 kampe har givet 24 point på kontoen.
Så der er stadig meget at spille for.

vedrørende angriber ja vi mangler i den grad en der bare score regelmæssig, vi har vist haft et par stykker i truppen indenfor de sidste par år, den ene ville have større udfordringer den anden fandt vi ikke god nok til os.
Da klubberne ikke ligefrem har penge vil der ikke være bud efter vores ret dyrt indkøbte angriber til de priser vi skal have for dem, her kommer et nyt paradoks vinder West Ham det olympiske Stadion skal de deponere 10 mill £ på fredag, så har de sikkert ikke råd til at købe Keane, hvis vi vinder så er Keane sikkert solgt og vi kan få os en ny angriber.

jonaspoulsens billede
Offline

Vi mangler Hudd til at slå de lange splittende afleveringer. Vi så tydeligt i lørdags at ingen af vores spillere kunne/ville slå en aflevering længere end 5 meter. Det betød bla. at der slet ikke kom bolde i dybden som Defoe kunne løbe på (så kunne vi ligeså godt have spiller Crouch) Det betød samtidigt at at det tog alt for lang tid at side forskyde vores angreb, da det mindst tog to aflevering før bolden kom fra højre mod venstre. Det betyder at forsvareret konstant havde tid til at side forskyde og bakke hinanden op. Hudd kan fra alle positoner ligge en aflevering over 30-40 meter, som kan isolere vores fløjspillere i en mod en situationer, eller sende Defoe afsted bag om forsvaret.

Newcastle stod faktisk overraskende højt med forsvarskæden, så synd det ikke blev udnyttet. (og igen man sgu da efterhånden ikke gøre det dårligere end hverken Jenas eller Palasios:-( )

DenFedes billede
Offline

Vi har Dawson til at slå lange afleveringer...

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Dawson ligger jo alt for langt tilbage og deltager ikke i spillet på samme måde som en midtbane spiller. Desuden slår han den jo altid fra højre mod venstre, hvor Hudd kan slå den i alle retninger.

DenFedes billede
Offline

Det var lidt en joke, men never mind Shock) Jeg er bare lidt træt af det totalt urealistiske billede folk har af Hudd som manden med de vilde langskud og de fantastiske afleveringer. Han har altså ikke mange af hverken det ene eller det andet.

Hvad siger pointstatistikken uden Hudd? I know - den er temmelig god Shock)

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Point statistikken så også god ud da vi manglede Modric sidste sæson, og også i år da vi manglede Dawson. Alligevel er begge spillere vigtige spillere ligesom jeg mener Hudd er det. Ja, han kunne godt score lidt flere mål, men at undervudere hans pasninger er useriøst. Han er vel den bedste passer af bolden i hele PL. At han så har nogle andre mangler er en anden sag. Men mener faktisk at han har været under god udvikling under hele Redknapp tiden,