Blackpool - Spurs

atyrapfhs billede
Offline

Meget fin optakt.

Jeg er enig med dig hele vejen.
Måske er det lidt meget at regne med at se en genfødt Defoe. Jeg nøjes med at håbe.

Det er meget imponerende det som holdet har præsteret på det seneste; på udebane og med et hav af skader.
Med Modders og Van der Vaart tilbage, masser af selvtillid i truppen og en hel uges restituering bør Blackpool blive kørt over... og så ligger vi sgu nummer 3:)

Undskyld hvis jeg lige har jinxet det hele med min hybris. Selvfølgelig kan det gå galt, særligt hvis vi undervurderer Blackpool, men nu er Milankampen kommet lidt på afstand og fadæsen mod Fulham skræmmer stadigvæk, så jeg kan ikke forestille mig at holdet ikke går seriøst og fokuseret til opgaven.

COYS!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Lasse Sands billede
Offline

Dette er kampen, som vi normalt ville tabe..uanset om vi havde begået hybris og efterfølgende havde påkaldt os gudernes vrede...men i år ser det ganske anderledes ud...
Vi vinder i svære udekampe - selv efter at have været bagud! Vi har truppen til at håndtere mange skader, og vi har været rigtig hårdt ramt i år! Der er er helt fænemonal stemning i truppen, og der ser ud til at "være ro på bagsmækken". Derfor vinder vi i morgen. Spillerne har hvad der skal til, og jeg tror de VIL vinde! Om det så er med den ene eller den anden på banen, er jeg sådan set hamrende ligeglad med!
Med en sejr vil vi gå ind i marts som nummer 3, og ligge lunt i svinget til en CL kvartfinale....Det er sgu lige så man kniber sig i armen...

COYS

atyrapfhs billede
Offline

Van der Vaart er desværre ude i morgen, men imo er Modric en vigtigere spiller i sådan en kamp, hvor kampen bliver afgjort på, hvem der får spillet til at flyde på midten af banen.
Så kan vi også (igen igen) forsøge at få angriberne til at fungere i en klassisk 4-4-2. Mon ikke det bliver Defoe og Crouch.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

COYSs billede
Offline

Hvad er der med ham Van der Vaart? Jeg synes altid, han er skadet eller tvivlsom, og han spiller én kamp (og scorer), hvorefter han sidder ude i fire kampe. Det synes jeg er irriterende! Giv ham en pause, indtil han er klar til at spille hele tiden.

DenFedes billede
Offline

Det er jo det sædavnlige Tottenham-syndrom.

Man lader ikke spillerne blive helt klar og de spiller ofte med småskavanker. Det er jo bl.a. derfor, at King er blevet fodboldinvalid. Sådan er det at være nøglespiller hos os :o/

 

 

COYSs billede
Offline

Enig. Og det er helt skidt. VdV burde have en pause, så han kan blive helt klar. Vi har klaret os fint, når han ikke er med, og det kan vi igen. Han er så meget mere værd, når han er helt fit, og med Modders tilbage kan han undværes (selvom hans mange mål er dejlige). Der er ikke megen fidus i at have en bred trup, hvis nøglespillerne SKAL spille hver gang.

Lasse Sands billede
Offline

Sådan er det også i andre klubber! Det er samme historie med Gerrard, Lampard og Fabregas! Kun Ferguson magter at rotere optimalt...men det beviser de mange mesterskaber jo også...

bjarkehs billede
Offline

Jeg er fuldstændigt ligeglad. Vi skal bare have 3 point i aften. Blackpool er gået helt i stå, og vi er et bedre mandskab!

daves billede
Offline

Totalt uinspireret indsats, mod et svagt, men godt kæmpende Blackpool-hold, som dog også havde heldet lidt på deres side. Alle deres mål opstår pga personlige forsvarsfejl fra vores side og de kan derfor pakke sig foran deres straffesparksfelt og fighte sig til sejren. Eneste positive er Lennon, som spiller en god kamp, på trods af at han trives bedst når modstandernes forsvar ikke er helt så kompakt. Pav og Defoe ligner to spillere som er helt ude af form, og netop er kommet ind i en sommerkamp. Det er bare slet ikke godt nok.

COYSs billede
Offline

Champions League-syge, sort uheld eller bare helt elendigt?

Kampen er lige slut, og jeg må bare af med endnu mere galde, end jeg kom under kampen, hvilket ikke var så lidt: Dette er det mest gudsjammerlige lort, jeg længe har set! Uanset overskriftens tre muligheder er dette et aldeles katastrofalt resultat. Som alle vidste, kunne vi spille os på 3.-pladsen og dermed lægge pres på de andre bejlere til top-4. Og hvad sker der? Trehundrede skud på mål og ingen scoringer. 3 fejl og tre mål imod os.

Vi ser i dag alle sygdommene: Pav er igen-igen en katastrofe, Defoe ligeså. BAE laver endnu engang en af sine mange tåbeligheder, omend kampen var afgjort på det tidspunkt. Bassong begyndte kampen som en sekundaspiller. Og man kunne blive ved... Men det er jo ikke en enkelt spiller, der taber kampen; det er hele holdet. Vores hold formår bare ikke at levere på en dag, hvor de skal levere. Jeg mener ikke, der er nogle formildende omstændigheder overhovedet i forhold til at tabe 1-3 til et hold, som helt tydeligt er langt fra vores niveau. Det er til grin, vi ikke vinder denne kamp.

Jeg er klar over, at man kan anskue det som om, vi er mega-uheldige pga. vores mange chancer og det tilsyneladende forhelsede Blackpool-mål. Og dommeren var heller ikke for heldig. Spillerne ramte også målet, og de andre stod i vejen. Men nej! Faktum er, at denne kamp skulle vindes, og det blev den - eklatant - ikke!

Når alt kommer til alt, fejler vi! Og det er til at græde over. Jeg vil i hvert fald græde, når/hvis vi slår Milan under blændende og varmende spotlights, og vi bliver hyldet som årets nyskabelse i Phoney League, og vi også har tabt den næste ligakamp. Vi skal lige huske, at den næste gang står på besøg på Molineux. Og kender jeg Mick McCarthy godt nok, så vil han skide på, om vi vandt på San Siro! Der er ikke meget stjernestøv over et sådan besøg til West Midlands, og det synes jeg, drengene bør tænke over, når de kaster håndtegn i blitzlysenes skær i Londons natteliv.

ÆV!

jonaspoulsens billede
Offline

Ja, sidder sgu og grænsker over hvordan faen vi kan tabe en sådan kamp. 2 personlige fejl koster 2 mål igen i dag.

Syntes egentligt at vi spiller fint nok. Vi skaber jo chancer nok til at vinde 15-3. Pav skal imo sendes langt langt væk. Brænder kampens to største chancer. Scorer dog ete heldigt mål, som trækker op. Hvad der er sket med Defoe det ved jeg sgu ikke. Manden som altid tidligere var garant for 15 PL mål på en sæson har ikke scoret endnu!! Han fik den dog forbi målmanden 2 gange i dag, så det går da trods alt fremad.

I bagklogskabens lys så fejler Harry to steder i dag. Han skulle lade Kranjcar starte inde i steder for Pineear og Crouch i stedet for Pav. Vi havde jo ingen som var farlige med hovedet (Selv en meter fra mål kunne pav kun heade lige på)

Alt i alt så må vi bare konstatere at alt som kunne gå galt i dag, det gik galt.

DenFedes billede
Offline

Er helt enig med Jonas.

Og så ser man tydeligt, at uden Bale og VdV er vi intet andet end et gennemsnitligt PL-hold.

 

 

Nielss billede
Offline

Ikke nok med 3. pladsen kunne være blevet vores, så ærgrer det også, at Chelsea skal møde Man U næste gang, hvorfor det virkelig kunne have konsolideret en pæn plads.
Så ærgerligt...

Hvordan kan et, skulle man mene, tophold have så mange inkompetente angribere?
Et andet hold angribere kunne have fået så meget ud af aftenens kamp. Øv!

kofoeds billede
Offline

En del af det her falder altså tilbage på Harry og Levy!

Vi vidste alle primo januar, at vores angribere er for dårlige. Alligevel valgte de først for alvor at gå efter en angriber den 31/1, hvor priserne naturligvis er skruet voldsomt op. Vi køber Pienaar i god tid- en spiller, der ikke er et 100% logisk køb, IMO.
Men den helt nødvendige målscorer, der kan nette 20+ på en sæson, gik vi aldrig for alvor efter. Troen på Defoe og Co. var åbenbart stadig tilstede, og nu koster det.

Jeg vil, når jeg får lidt tid senere, gå på soccerbase og se, hvor mange kampe de sidste 12 måneder Defoe har afgjort for os. Det kan ikke være mange- om overhovedet nogen!

En anden ting jeg tror Harry overvejer er, om han har de nødvendige trænere til rådighed?? Det er jo slående, at ingen af vores angribere kan score. Det er víst Les Ferdinand, der har ansvaret for angribertræningen - han må vel tage sin del af ansvaret for, at hans folk ikke magter deres opgave.

Harry giver i øvrigt spillerne en solid overhaling i medierne i dag. Både Bassong og angriberne får en ordentlig sviner - velfortjent!

I medierne i går talte Harry om at det ville være et mirake, hvis vi når CL næste år. Jeg er ganske enig med ham!
Man kan spørge, om det var særlig klogt at melde så defensivt ud? Motiverer det spillerne optimalt at deres egen boss ikke tror på projektet? Naturligvis en velovervejet melding fra Harrys side - men klogt??

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

jonaspoulsens billede
Offline

Ja, det var rigtigt skidt at vi ikke fik en angtriber i transfer vinduet. Men at sige at vi ikke gik efter nogle tidligt i vinduet er jo et ubegrundet postulat. Stort set gennem hele vinduet meldte rapporter at vi havde budt på den ene angriber efter den anden. Problemet var at ingen ville sælge (som fx atletico madrid, Villerial osv) De klubber som så ville sælge forlangte en pris helt hen i vejret.

En anden ting er det fact at vi ikke kan betale så meget i løn at vi kan tiltrække de allerstørste verdens stjerner. Rent økonomisk er vi jo lysår efter City, Chelsea, United, Arsenal og Liverpool som alle giver flere af deres spillere 100.000£ + om ugen. Det er et fact vi skal huske at forholde sig til når vi kritisere vores kære klub og Chairman for manglende indkøb.

Folks holdning til fodbold er en sjov størrelse. Hovedparten af fans ønsker os ikke solgt til en eller anden araber som bare vil bruge og bruge løs af penge, som om det var FM han spillede. En stor del af Tottenham fans ønsker ikke at forlade N17, hvilket betyder at vi måske ikke kan få et nyt stadion, som det imo vil kræve for at flytte os til næste level.

Før en af overstående ting bliver en realitet (rigmand, eller stadion) må vi bare konstatere at vi vil være bagefter. Både på og udenfor banen.

kofoeds billede
Offline

Det er en interessant diskussion om vi skal/bør købe dyre spillere!
Jeg mener, vi en gang i mellem må være klar til at betale det, der koster! Vi er altså en rig klub, og den rigtige spiller skal ses som en investering - ikke en udgift!

Kommer der en rigmand er jeg da klar! Om det er Levy eller en anden rig fætter, der ejer os, rører mig ikke!

Den måde vi agerede på de sidste dage i vinduet var sgu lidt pinlig. Det mindede mest af alt om en stiv mand på værtshus kl. 4 om morgenen, der bliver mere og mere desperat i jagten på et skrald fi**e!

Mht Defoe:
Han har i 12 måneder (siden 21/2-2010) scoret 8 mål for os. (Excl. træningskampe)

Den 21/2-2010 scorer han til 1-0 i en 3-0 sejr.
15/3-2010: Han scorer til 1-0 i en 3-1 sejr.
17/4-2010: Han scorer til 1-0 mod Chelsea (3-1)

I foråret kunne han altså åbne ballet. (3 gange...!)

I denne sæson:
Spurs- Y.B.: Han scorer til 2-0.
Twente-Spurs: Han scorer til 2-1 og til 3-2.. Kampen ender 3-3
Spurs-Charlton ( FA): Han scorer til 2-0 og 3-0.

Jeg mangler dels ca 3 gange så mange mål fra ham, og dels evnen til at afgøre kampene. Vi ser ham aldrig være den, der knalder den ind til en 1-0 sejr i sidste minut. Selv hans berømte 5 mål mod Wigan var i sig selv værdiløse - vi førte allerede, da han startede, og 2 holdkammerater scorede efter ham.

IMO er han dybt overvurderet. En medgangsspiller, der ikke har evnen eller viljen til at afgøre kampe for os.
Crouch og Pav har ikke evnerne til at score mange mål, men Crouch spiller da qva sin højde en rolle på holdet. Han lægger op til en del.,
Pav er simpelthen for dårlig og for doven.

At vi kun råder over 3 middelmådige angribere er ikke det sindsyge spillermarkeds ansvar - det falder tilbage på manageren og formanden.

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

jonaspoulsens billede
Offline

Enig i din vudering af Pav og Crouch. Ikke helt enig ang. Defoe. Defoe har altid kunne score mål, men det har også været det eneste han kunne. Når han nu er inde i en periode hvor så målene også udebliver, så er han ikke fem potter pis værd. Jeg er dog ikke i tvivl om at målene nok skal komme til ham igen (og gerne mod Wolves)

Helt enig i at vi engang i mellem må bryde banken for at få en enkelt spiller, Problemet er som jeg ser det lønnen. Giver vi først en spiller 100.000£ i ugen, vil spillere som Modric, VDV, Bale osv også have det beløb. Det vil få det hele til at skride, da vi simpelthen ikke har pengene til at betale de lønninger.

Hoddle51s billede

At, vore angriber ikke er gode nok pt.

Men, de hjerneblødninger Bassong, BAE og for en gangs skyld også Gallas havde, dem bliver vi altså straffet for og det meget alvorligt. Gallas burde have fulgt sin mand til dørs og nået den tværbold først, for han var på den rigtige side af hans direkte modstander, men glemte det nok så væsentlige, at få skærmet manden og bolden af.

Kofoed giver jo lidt oplysninger om Defoes manglende mål og jeg er selvfølgelig meget enig.

NB: Så var der én der lidt rapt skrev den anden dag, at duoen KING & Voodgate, på bare 80% af deres ydeevne, er bedre end de andre midt stoppere vi har i vores klub og heri er jeg også MEGET enig.

Hoddles billede
Offline

Hoddle51@ Stop nu med den skyttegravs krig, kan dig og fede ikke bare være enige om at være uenige. Du siger selv at du er en rutineret spurs fan med mange år på bagen, så burde du da se ud over det og lade være med at lyde så barnlig og som en forfulgt mand der tydeligvis hungrer efter andres støtte. Det er sgu da bare et debatforum det her, ro på mester. Du bidrager ikke ligefrem til hyggen herinde. Ja DF kan også være fantastisk irriterende og insisterende at høre på, så det er ikke kun dig, men tag nu en slapper.
Er du i familie med Hudd siden han nævnes hver evig eneste gang??

Ps: Jeg kan godt lide Tommy Hudlestone, og har bestemt ikke noget imod dig eller DF for den sags skyld, kender jer jo forhelvede ikke, men jeres debatter er ulidelige og der er mange der holder sig væk pga dette.

Hoddle51s billede

Det var nu den ellers meget fornuftige fyr Bjarke jeg hentydede til !

daves billede
Offline

@Hoddle51. Jeg tror det der henvises til er, når du i stort set alle indlæg har sætninger a la "og så er der nogle der påstår" eller "som én eller anden ikke vil indse". Vi ved vist alle godt hvem de er henvendt til og hvad du prøver at opnå med dem. Men nu da de gamle fløjkrige endeligt synes at have lagt sig, ville det da være skønt, hvis du også gik med på galejen og tog en våbenhvile. Jeg tror i hvert fald ikke at jeg er den eneste der har det på den måde.

Hoddles billede
Offline

"Man skal IKKE kaste med sten, når man selv bor i glashus - unge Hoddle !! "

Jamen det skal jeg da prøve at lade være med så - gamle Hoddle !!

Skal vi ikke at lave en aftale: de næste ti gange der er én der skriver ordet Keane, de næste ti gange DF skriver et indlæg og de næste ti gange én skriver at vi ikke savner Huddlestone, så tager du en dyb indånding, tæller til tyve, knapper en pilsner op og total ignorerer indlægget ??
Bare lige for at få det på det rene, nej, dette er ikke en personlig forfølgelse, vi kan godt sige at den gælder os alle Wink

Hoddles billede
Offline

..og tilbage til topic, sorry.

Hoddle51s billede

Det er jo også det, jeg har prøvet på længe, at overholde. Samt ikke mindst det faktum, at jeg meget personligt roste Niels og Dave herfor. Jeg bad endog i samme forbindelse Rammy, se igennem fingre med visse provokationer !

Fortsat god aften UNGE Hoddle, fra den GAMLE Hoddle !!

mhs billede
Offline

Til gengæld nævner du i hvert indlæg at du ikke har kommenteret Den Fedes indlæg i et år, så luk nu røven Please, min 11 årige knægt er klogere at høre på.

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

Hoddle51s billede

Nu lukker jeg absolut IKKE røven over for dig, eller nogen andre - mh !!

Når du nævner din Søn, så kan jeg samtidig oplyse, at min Søn m.fl. har meldt sig ud, eller har ikke fornyet deres medlemsskab i WHD og det i ren protest mod én person herinde og det er den samlede bestyrelse i WHD også fuldt ud informeret om.

Men brug et lidt pænere sprog - mh - det ville absolut også klæde dig og man kan aller højeste grad diskutere hvem der er klog at høre på, med sådan en bemærkning som du fyrer af herover. Jeg er som nævnt slet IKKE i tvivl om, at du har en klog Søn, men han har altså ikke lært sin egen Far om lidt almindelig god opførsel.

Bjarne Christensens billede
Offline

PL mål kun.

navn 2008/09 2009/10 2010/11
Defoe 10 18 0
Crouch 11 8 2
Pav 5 5 6
Van der Vart - - 10

Keane 10 6 1
Bent 12 24 10

Det er de angriber vi har haft under Scarry Harry

COYSs billede
Offline

Hoddle 51: Dine løfter om dette og hint bliver ikke mere eller mindre forpligtende af at blive gentaget mange gange, ligesom et udsagn ikke bliver mere korrekt af at blive råbt. Lyt nu til de råd, som bliver dig givet og undlad at flette dine (alleged) forfølgere ind i alle indlæg. Her i dit sidste indlæg nævner du igen-igen denne ene person, som angiveligt har været dig imod (men som altså ikke har kommenteret på dig meget længe). Alle ved, hvem du mener, og det eneste du opnår er at holde flammen - no pun intended Smile - i live og støde flere brugere fra dig. Du har meddelt dit problem til bestyrelsen, og lad det hermed være ved det. Det er jo rent faktisk sådan, at for hver gang, du hævder ikke at ville kommentere på det ene eller andet, gør du netop dette: kommenterer! Og så er det lige nøjagtigt ikke korrekt, at du har undladt at sige noget. Det er altså ikke sådan, at fordi man erstatter DenFede med (...), så nævner man ham ikke!

Hvis du går lidt tilbage i tråden, vil du se, at du faktisk flere gange nævner både Keane og Hudd efter du har sagt, at du ikke vil gøre det længere.

Desforuden så læser du replikboksen, som Fanden læser Biblen: Under kampen forleden, hvor bølgerne gik højt, var der én (jonasluffe), som ytrede, at han savnede Keane. Men denne kommentar var efterfulgt af en smiley, og jeg er temmelig sikker på, at Jonas mente kommentarern ironisk (selvom han tidligere, som mange andre, har været trofast Keane-supporter). Så det er helt skævt, når du ovenfor farer i flint over dette. Så vil du også se spøgelser ...

COYSs billede
Offline

Jeg er helt enig i dine betragtninger, Kofoed. Jeg mener, at Crouch er vores bedste angriber (hvis vi regner VdV som midtbanespiller). Godt nok scorer han ikke mange mål, men han har nogle spidskompetencer, som bibringer så meget andet, og derfor kan han først og fremmest gøre sine medangribere gode. Det har Defoe slet, slet ikke spilforståelse nok til. Han har altid løbet rundt som en hund i et spil kegler. Det er jo nok ikke tilfældigt, at han ikke er blevet købt af en større klub. Selvfølgelig har han lavet mange mål, men det er en interessant statistik, du påpeger med hensyn til, hvornår målene falder. Det kunne være interessant med en statistik over, hvornår Crouchys mål falder, og hvornår hans assists har været afgørende.
Hvis Defoe skal spille, og det skal han jo pt., så må det være sammen med Crouch.
Pav er lidt uden for nummer i min vurdering, da han ganske simpelt er for ringe. Og det er lidt paradoksalt, da han i forhold til råmaterialet burde være den bedste. Han har teknikken og størrelsen til at kunne levere, og i små, små, mikroskopiske små glimt kan man se dette. Men jeg ved ikke, hvad der gør, at han leverer så dårligt.

Men summasummarum: Vi må købe to angribere, hvilket også er tydeligt for næsten alle. For Crouch er heller ikke så god, at han kan bære angrebet. Han skal nemlig ikke spille hver gang. Og så er vi tilbage ved det økonomiske og den catch-22, vi er i: Skal vi bryde banken og derved tage det næste skridt op i hierarkiet for derved at risikere, at økonomien løber løbsk? Som det er nu, har vi nok de angribere, vi fortjener.

Hoddle51s billede

Jeg er fuldkommen enig med dig i, at det hjælper IKKE at blive ved med og holde på sit, hvilke jeg heller ikke mener jeg gør, for jeg vil bare have ALLE til at skrive i en pæn og høflig tone. Jeg kan klart bevise, at nogen har meldt sig ud af WHD p.g.a. tonen herinde og det var ikke på grund af mig.

Såfremt du kan bevise COYS at nogen har meldt sig ud af WHD i protest imod min person, så vil jeg endog beklage dette meget, meget dybt. For jeg har jo ikke noget personligt ud af, at genere nogen som helst herinde på WHD.

Så hermed godt ord igen COYS !!

,

DenFedes billede
Offline

Jeg har mistet overblikket over, hvad denne tråd oprindeligt handlede om, men det må være uddebatteret på nuværende tidspunkt Shock)

Ang. angriberdebatten, så synes jeg umiddelbart, at Crouch er den mest brugbare qua den måde vi spiller på (451, 4231, 41311 eller hvad man nu vælger at kalde den). Han er en decideret targetman og kan både tage bolden ned, heade den videre og holde på den (på hans gode dage i hvert fald). Så længe vi kun spiller med en decideret angriber, så må han være manden.

Defoe er en medgangsspiller - og det er efterhånden mange sæsoner siden, jeg nævnte det første gang. Når han har tur i den, er han livsfarlig, men det sker efterhånden for sjældent, hvilket hans manglende mål i PL i denne sæson tydeligt viser. Jeg synes heller ikke, at hans taktiske forståelse er helt god, som COYS også skriver.

Pavlyuchenko... Ja, han scorer nogle flotte og til tider vigtige mål, og jeg var faktisk dybt imponeret over hans layoffs i tirsdags (altså som spilstation), men der er også alt for langt mellem snapsene og han bruger alt for mange chancer til at score mål. Bedst illustreret ved, at han vel reelt skal score to-tre mål mere end han gør i tirsdags.

Men med fare for at gentage mig selv og andre, så handler det om, hvad vi er villige til at betale. Måske er de nuværende angribere det bedste, vi kan opdrive til den løn. Og så må vi nok enten sætte vores lid til, at Bale og VdV bliver ved med at score mange mål eller også indfinde os med en plads i subtoppen af PL.

 

 

bjarkehs billede
Offline

Hoddle51 skrev:
Nej, det var nu den ellers meget fornuftige fyr Bjarke jeg hentydede til !
Jeg har sendt Bjarke en privat mail, om han ville ville være så venlig, at oplyse mig med flere andre, hvor mange mål Keane har lavet i PL for Liverpool og Tottenham de sidste 3 år.
For det var Bjarke.... der første gang skrev, hvor mange mål den DEFENSIVE Huddlestone, har lavet af mål !

Min kommentar: Jeg synes ikke det giver meget mening at sammenligne en midtbanespiller med en ’angriber’. Men jeg er sikker på at oplysningerne omkring Keane er tilgængelige på nettet. Jeg føler mig ikke ansvarlig for at levere de statistikker du efterspørger. Men jeg opgjorde angribernes scoringsgennemsnit pr. kamp til fællesturquizzen i efteråret. Og det var relativt tæt dengang i efteråret. Jeg har desværre ikke gemt regnearket. Men Keane, Defoe og Pav (og jeg synes Keane er elendig og Pav er god, så hvad ved jeg!) lå ret tæt og Crouch længere tilbage. Men kan ikke erindre de præcise tal.

Hoddle51 skrev:
Men, jeg mener faktisk, at der er nogen i WHD (max. 2) i bestyrelse, der MÅSKE ikke helt lever op til, at være med til den gode tone herinde på WHD og det fælles mål Tottenham Hotspur.

Min kommentar: Det vil jeg faktisk meget gerne have du sætter navn på! Hvis der er nogle fra bestyrelsen, der ikke lever op til det fælles mål Tottenham Hotspur, skal det da frem i lyset. Og så vil jeg da gerne opfordre til at de der lever op til den målsætning stiller op til bestyrelsen.
Så jeg vil gerne høre, hvilke af de 5 bestyrelsesmedlemmer, der er tale om. Hvis jeg har problemer med min tone, kan jeg personligt godt tåle at høre det. Mener grundlæggende jeg har en god tone, men kan godt være lidt brysk og negativ – det er i min natur. Men jeg elsker f… Tottenham, og jeg mener helt bestemt, jeg er med til at bidrage til den sjove/gode debat herinde – selvom jeg forbeholder mig retten til at ignorere indlæg. Hvis det ikke forholder sig sådan, vil jeg gerne vide det.

Hoddle51 skrev:
Det fællesskab må dog bare ikke munde ud i (som nogen før mig også har været inde på) at så holder nogle få i denne klan "bare" meget sammen, når jeg eller andre skriver noget, som ikke passer denne lille klan på WHD.
JEG SKAL NOK LADE VÆRE, AT NÆVNE NAVNE, MEN DER ER 3-5 NAVNE, DER PÅ SKIFT GÅR IGEN, NÅR UNDERTEGNEDE - eller visse andre selvfølgelig - HAR SKREVET ET ELLER ANDET, DER IKKE STEMMER OVERENS MED DISSE 3 - 5 PERSONER, JEG HAR SET DET EFTERHÅNDEN 150 TIL 200 GANGE. JEG VED LIGE NØJAGTIG OG DET HVER ENESTE GANG, HVEM DER NU KOMMER PÅ BANEN. MEN, DE HERRE PRØVER DOG PÅ, AT ANGRIBE PÅ SKIFT, DET MORER JEG OG MIN OMGANGSKREDS OS EN DEL OVER.
Ovennævnte problem mener jeg, kan være et meget stort problem for bestyrelsen (som jo laver et kæmpe arbejde for os alle) og hermed mener jeg, at man skal dele sol og vind, lidt mere lige, for ellers bliver der kun, den efterhånden meget sammen spiste klan tilbage i WHD
Så hermed godt ord igen COYS !!
Jeg håber Bestyrelsen er lidt opmærksom på, hvad jeg her har skrevet, for der er mange flere end mig, der har den opfattelse, at KONTINGENT KRONERNE vil man selvfølgelig meget gerne have i WHD for at kunne tage til London, Milano og mange andre steder forhåbentlig i de kommende år.

Min kommentar: Jeg bliver lidt provokeret af, at få skudt i skoene, at jeg ikke deler sol og vind lige. Jeg har flere gange påpeget, at den linje jeg synes bør være for en debat, måske ikke er ens med de flestes. Det kan godt være et problem – det anerkender jeg. Men at jeg leverer vennetjenester er jeg træt af at få skudt i skoene. Og jeg mener ikke det er en rimelig kritik.

Heldigvis har der været, det jeg opfatter som en god diskussion af tonen herinde. Og det udmønter sig i, at vi i bestyrelsen vil prøve at ændre en anelse i det set-up vi har i disciplinærudvalget. Men mere om det, når det er på plads.

skaldes billede
Offline

Jesus...
Er de fleste herinde ikke voksne mennesker? Jeg er ny, og kender ikke alle lige godt, men nøj hvor er det trættende at hører på hvor hellige alle er, og hvor dumme de andre er...
Kan I ikke tage det over i den anden tråd omkring tonen, så slipper jeg for at skulle bladre igennem det..

Mht.
Angriberne, så må jeg tilslutte mig koret omkring Crouch.. Han er i mine øjne den eneste af de 3 der kan bruges..
Han ikke ikke den store målmaskine, men jeg synes klart han er den der bidrager med mest..
Defoe har jeg aldrig set det store lys i, og jeg har desværre meget svært ved at se hvordan han skal komme igang, han løber rundt og virker ikke som om han er helt med på hvad han selv laver...
Pav har nogle heldige og flotte aktioner, men er alt alt for doven i min verden.. Klart han er den med de bedste forudsætninger, men det gør ham desværre ikke til en god angriber...
Jeg håber vi erstater de 2 med 2 nye til sommer...

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

mhs billede
Offline

@Hoddle 51, en person som dig kan så til gengæld få mig til at gå kold i den her side.

Du argumenterer som et barn og hvis du ikke i næsten hvert eneste indlæg fortalte, at du havde været fan i mange år, ville jeg have troet at du var en skoleelev.

Og jeg er ikke med i nogen indspist klan synes bare du er en pestilens med alt dit vrøvl, senest

"Men, jeg er 100 % vidende om, at både Bankfolk, samt nogle af min 1200 kolleger, i den Organisation hvor jeg er ansat har meldt sig ud"

hvad fanden har det af relevans at det er bankfolk .Jeg er selv uddannet bankmand, men jeg bruger det nu sjældent som argument for at¨få ret, men det kunne da være jeg skulle prøve det Smile

Du skriver:"Jeg har i godt 30 år haft et Konsulent job, hvor jeg SKAL varetage de svageste af vore medlemmers interesser og jeg skal garantere dig, at det kan du få min Chefs underskrift på, at det har jeg også gjort og det i nu som nævnt i godt 30 år"

Jamen godt for dig, men igen hvad har det af relevans, ???

Hoddle51, det bliver mit sidste indlæg. Med jævne mellemrum dukker der en kværulant op herinde, som spammer hjemmesiden i en periode, du er åbenbart en af dem. Så hav du en fortsat god kamp herinde, men kan du ikke oprette din egen tråd til det

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

arayas billede
Offline

I am with you MH.....

Håber i øvrigt det står for Machine Head Wink

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

Bogges billede
Offline

Jeg er meget enig i Bjarkes indlæg. Lad os få kortene på bordet. Men lad det venligst ske via en PB ikke i replikboksen eller her i forummet. Gerne som mail til hele bestyrelsen. Vi modtager i øvrigt også gerne ros. Dette er henvendt til alle som mener tonen er for grov, eller man føler bestyrelsen ikke er fair eller rimelig, eller hvad det måtte være.

Min personlige kommentar til nedenstående:
@Hoddle51 "Jeg håber Bestyrelsen er lidt opmærksom på, hvad jeg her har skrevet, for der er mange flere end mig, der har den opfattelse, at KONTINGENT KRONERNE vil man selvfølgelig meget gerne have i WHD for at kunne tage til London, Milano og mange andre steder forhåbentlig i de kommende år."

Vedrørende fællesturene, så er det ren egenbetaling. Kontingentet har intet med fællesturene at gøre. Det er ikke meningen at tjene penge på fællesturene, hvilket der heller ikke bliver. Dine kontingentkroner går primært til The Spur, vores klubblad, og til eks. hjemmesiden.

P.S. til alle - denne tråd handler om kampen mod Blackpool. Brug venligst den rette tråd vedr. tonen på hjemmesiden eller tråden om vores angribere.

Hoddle51s billede

Bogge: Du er lige grov nok, for du glemmer jo (nok med fuldt overlæg) at jeg også skrev, at jeres ture, nok er REN BRUGERBETALING !!

Men, du/I fra Bestyrelsen, har modtaget min redegørelse i aftes, som Bjarke, i en absolut venlig tone, bad mig om g.d. kl. 15.00

Bogge: Du ved jo lige så godt som mig, hvem den anden var fra Bestyrelsen (udover Bjarke) der skrev til undertegnede. Hermed har jeg absolut IKKE flere kommentarer i denne "sag" som "bare" er en venlig anmodning om, at der er lige spilleregler og det for ALLE i WHD samt ikke mindst min anmodning om, at sproget skal ned på et fornuftigt leje, absolut IKKE de meget barnlige bemærkninger fra - mh - og trods alt meget FÅ kommer med herinde.

Man skal IKKE skrive luk RØVEN med meget mere, som du - mh - skrev det i sidste uge og derved kan vi igen drøfte, hvem der er klogest at høre på, for jeg har ALDRIG brugt grove ord i WHD og jeg er jo heller aldrig nogensinde blevet idømt karantæne i WHD som en del jo er blevet udsat for og det er jo stadigvæk de FÅ der er blevet idømt karantæne, men nogen har fået flere karantæner og du/I ved jo alle sammen godt, hvem disse er - Bogge !!

I kan tage den til jer (altså efterretning) eller sende mine 2 x Kontingent krone indbetalinger retur, som jeg lige har indbetalt for 1 måned siden !?

NB: Har nu modtaget en meget fin tilbagemelding fra Formanden, på den samlede bestyrelses vegne og man er 100 % enig med mig i, at tonen skal forbedres på WHD hermed en stor tak, for denne opbakning til undertegnede - fra bestyrelsen.

Ardiless billede
Offline

http://www.youtube.com/watch?v=MPMmC0UAnj0

Nielss billede
Offline

Er jeg den eneste, der synes, der er så laaang kø til håndvasken for tiden?

Jeg ville ønske, de skrivende herinde lige ville tænke over, "hvad er mit formål med dette indlæg"?

Jeg kunne godt tænke mig at give nogle eksempler.

"Hoddle51" skriver

"Men, du kan jo spørge Bjarke, om det ikke er korrekt, at jeg helt personligt og i privat mail, har bedt Bjarke om, at oplyse (ham målmaskinen du ved godt) hvad hans score procent er, når nu Bjarke havde så travlt med, den langtids skadede og halv fede defensive midtbanespillers mål."

Det, der oprindeligt bliver reageret på, er, at det egentlig er ret personligt indlæg.
Handler dette om fodbold eller om at få ret?
"Du kan spørge Bjarke", lyder for mig ret personligt. I stedet for at sige direkte: "Jeg synes, Keane var god sammen med Berbatov, men nu er han en sæk kartofler." Samtidig med det er en stikpille til selvsamme Bjarke - og det minder om en vendetta, fordi Bjarke måske tidligere har haft travlt med Hudd.
Men hvad er formålet? Skulle "unge" Hoddle reelt gå til Bjarke, og Bjarke bare bide den i sig? Ville det ikke være svært at svare på, uden det blev nye stikpiller til egen bag?

"mh" svarer:

"Til gengæld nævner du i hvert indlæg at du ikke har kommenteret Den Fedes indlæg i et år, så luk nu røven Please, min 11 årige knægt er klogere at høre på."

Det, der gik fra at være anmodninger og allerede indgåede aftaler om at drikke en pilsner i stedet for at skrive lidt forhastede indlæg blev til en regulær sviner. Var forventning, at folk ud af det blå holder op med at skrive bitre indlæg?

"Hoddle51"

"Men, jeg mener faktisk, at der er nogen i WHD (max. 2) i bestyrelse, der MÅSKE ikke helt lever op til, at være med til den gode tone herinde på WHD og det fælles mål Tottenham Hotspur."

Hvad hjælper det den offentlige debat at anonymisere (og foranledige gætværk, nysgerrighed eller bare forvirring) folk, når man så sætter en debat i gang, som visse af os intet får ud af, mens andre bliver sure. Hvad var forventningen? At bestyrelsen ville sige: "Ja, vi var også lidt galt på den, vi er nogle dårlige bestyrelsesmedlemmer".
Der skal være uenighed i klubben. Hvorfor ellers have den? Men det gik fra, at nogle synes, tonen var lidt for personlig, til at nu bliver det en sag mellem bestyrelsen og et medlem.

Det kan da ikke undre, at folk griber til tasterne for at brokke sig over tonen, og så brokker man sig over disse toner også.

Tænk to gange: "Hvad vil jeg have ud af dette"? Og måske også: "Åbner jeg ikke en dåse øretæver nu?"
Gør du det, så lad være - eller send en mail, hvor anonymisering ikke er nødvendigt.

Man skal ikke skrive luk røven. Men man skal omvendt heller ikke skrive noget, som man ikke kan stå ved med navn.

Hoddle51s billede

Niels: Du er en fandens god og fin fyr.

Men, lad venligst være med at bære mere benzin på bålet - tak.

Jeg har haft en god privat mail korrespondance med den samlede Bestyrelse.

Men, jeg vil dog godt slå fast, at jeg ikke er ude efter Bjarke eller den unge Hoddle, som du hentyder til og hermed ikke mere i denne "sag" her. Det har jeg skrevet før, men du holder altså liv i bålet Niels og efter dig og nu mig, så kommer der måske en ny, hvis vi bliver ved.

JEG HAVDE "KUN" ET ENESTE FORMÅL MED MIN REJSTE KRITIK OG DET ER AT FÅ EN ORDENTLIG TONE HERINDE, HVOR DER SKAL VÆRE PLADS TIL FORSKELLIGE MENINGER OG OPFATTELSER, MEN, DET SKAL SOM NÆVNT FOREGÅ I EN ORDENTLIG TONE !!

Det var det eneste budskab jeg havde og jeg har forelagt den samlede Bestyrelse dette og jeg er heldigvis ret sikker på, at et klart flertal i Bestyrelsen er enig heri og jeg har opnået det jeg ville.

Såfremt Bestyrelsen imod mine forventninger ikke er enig heri, så har jeg også meddelt Bestyrelsen, at så må de sende mine 2 x kontingent kroner tilbage, som jeg lige har indbetalt for 3 - 4 uger siden.

Fortsat god aften - Niels m.fl.

NB: Har som nævnt (som man kan se længere oppe) modtaget en meget pæn tilbagemelding fra Formanden, der ligeledes som nævnt længere oppe, bakker undertegnedes op i, at der skal være en ordentlig og bedre tone, herinde på WHD - hermed en stor tak for denne opbakning fra Bestyrelsen.

mhs billede
Offline

Jamen så er den debat vel lukket og lad os så komme tilbage til Spurs

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

daves billede
Offline

Hoddle51: Jeg må indrømme, at jeg ikke kan finde hoved eller hale i din argumentation og logik. Debattører står i kø for at bede dig om, som den sidste, at indgå våbenhvile og alligevel indeholder samtlige dine indlæg lange, indviklede forklaringer på, hvad du aldrig vil skrive mere, hvorefter du i de efterfølgende afsnit gør det alligevel.

Samtidigt bliver din arbejdsplads, dit medlemsskab, bestyrelsen, din søn, Martin Chivers, Jimmy Greaves og alt muligt andet blandet ind i sagen, som om det på nogen måde har noget med sagen at gøre. Hvis det er det du forstår ved at opfordre til en god tone, tror jeg at du tager fejl.

Lad os nu bare viske tavlen ren og fremover diskutere Spurs og lade alt det andet ligge. Det er trods alt på grund af klubben at vi følger med på siden - ikke for partout at få det sidste ord.

Hoddle51s billede

Nu, var selv mh og jeg enige om, at vi skulle videre og så starter du igen, eller var det fordi, at du skulle have det sidste ord - Dave.

Har hidtil betragtet dig som en meget fornuftig fyr (og jeg troede du var lige så fornuftig som Niels) derfor overrasker det mig en del det du skriver.

NB: Så var der lige en mere herunder, som desværre IKKE fatter, at jeg bare vil have en god og ordentlig tone på WHD og nu håber jeg hermed, at det var den absolut SIDSTE der IKKE fatter dette !

Hoddle51s billede

Dave, jeg opfatter debatten og argumentationen på fuldstændigt samme måde. Dejligt at høre jeg ikke er den eneste.

Gravenslunds billede
Offline

Jeg synes det skide irriterende at vi tabte til Blackpool.

Yido!