Blackburn Rovers Vs. Tottenham Hotspur

kofoeds billede
Offline

Så er der optakt til i morgen!

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Lasse Sands billede
Offline

Endnu en fin optakt fra din side...man mærker tydeligt, at du er blevet ældre og mere moden...Smile
Måske har vores konkurrenter forstærket sig, men jeg synes vi skal holde fast i, at vi trods alt kun har tabt en enkelt gang i ligaen i 12 kampe, og at vi i virkeligheden bare er lidt nede i en bølgedal.
jeg ser ingen grund til, at vi ikke skulle kunne finde tilbage til det spil, der har givet os en plads i CL 1/8-dels finalen samt en 5. plads i ligaen...
Jeg er dog ganske enig i, at 4-4-2 må være vejen frem.Det er jo for helvede DET, der er forklaringen på, at vores angribere ikke har scoret mere end de har...Om så VDV skal være super sub eller fløj, må tages fra kamp til kamp, men i Bales fravær kunne han passende ligge i venstre side. han burde kunne gøre det mindst lige så godt som Pienaar..alene hans skudstyrke og præcise indlæg er argument nok herfor.
Jeg tror vi genfinder formen og æder os tilbage i top-4...

bjarkehs billede
Offline

Sindsygt vigtig kamp. Vi skal bare i gang igen og have 3 point. Jeg får dårlige nerver bare ved at tænke på det.

spurs0804s billede
Offline

Fint optakt. Mit mavesår bløder allerede ved tanken om nyt forsvar og 4-5-1. Lad det nu være 4-4-2 og Defoe i gang. COYS

rammys billede

Vi smadre dem - COYS!

kofoeds billede
Offline

SÅ er Modric ude i 2 kampe....

Det efterlader vel ikke de store spekulationer mht. opstillingen i aften hvad angår midtbanen:

............ Gomes............
......Hutton...Gallas....Woody...BAE
......Lennon..Vaart....Palacios...Pienaar
......Defoe..Crouch

Puha... det bliver svært! Håber Vaart viser sig som en rigtigt playmaker og at Pienaar slår til!!

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

bjarkehs billede
Offline

Opstillingen i aften giver vist sig selv med Modrics skade.

Gomes
Hutton, Woody, Bassong, BAE
Lennon, JJ, VdV, Pienaar
Defoe, Pavlyuchenko

spursfcs billede
Offline

Ved ikke om opstillingen giver sig selv, men er enig i at det er den bedste vi kan stille pt. Umiddelbart ser jeg nok hellere Palacios i stedet for Jenas, da man må formode at VdV bliver ret offensiv..

@kofoed - God optakt, har lige tilladt mig at rette overskriften fra ....Hotspurs til Hotspur

ccs billede
Offline

Vi vinder en totalt overlegen 1-0 sejr på mål af Defoe .. (hvis Rooney kan score for United kan Defoe fandeme også score for os) Smile

COYS

atyrapfhs billede
Offline

Efter at have set weekendens katastrofekamp er intet sikkert mht. opstilling eller taktik.

Hverken da vi var 10 eller 11 mand på banen, lykkedes det mig at lure, hvem der spillede på hvilke pladser og hvorfor.
Jeg lader mig trøste af at spillerne tydeligvis heller ikke var klar over det.

Jeg ved næsten ikke om jeg håber på at se Woody allerede i aften. Han kan umuligt være i form, og risikoen for en skade, som sender ham permanent på pension er overhængende. Hvis hele staben inkl. physio'erne og Woody selv siger god for det, så fair nok. Hvis ikke så lade være.

Hellere Charlie, som spiller en gedigen centerforsvarer. Desuden må han kende Kalinic fra landsholdet. Uden Santa Cruz er det vel Kalinic og Mame Diouf vi skal slås med, og det er på papiret ikke så skræmmende. Jeg frygter mere for Jason Roberts, som altid giver os problemer, når han bliver skiftet ind.

På de offensive pladser ser jeg gerne at vi går all-in på en sejr, og dropper Palacos til fordel for JJ.

Gomes
Hutton-Charlie-Bassong-BAE
Lennon-Vaart-Jenas-Pienaar
Crouch-Defoe

Vi skal bruge 3 point, og er nødt til at gå benhårdt efter dem, uanset at halvdelen af truppen er ude.

Selv er jeg dog pessimist. Vi taber 2-0.

Now prove me wrong, please - COYS!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Lasse Sands billede
Offline

Rigtig god sejr i dag...
Og vel at mærke uden Modric, Bale, Huddlestone, Dawson og King (ja ok, jeg ved det godt).
Jeg synes sgu vi leverer en præstation, som vi aldrig ville have set med "det gamle" Spurs. Vi er hele tiden farlige på kontra og Gomes og Gallas holder os inde i kampen..For få år siden havde vi helt sikkert tabt en kamp som denne.
Og dejligt at City ige smider point...

kofoeds billede
Offline

Uha en kamp!

Positivt: Gomes: MoM! Welt klasse!. God kamp også af BAE (som altid), Jenas, Vaart og Crouch.

Negativt: Stadig store brølere bagude. Især Corlula, men også Gallas og Bassong så underlige ud flere gange. Defoe: Helt uden selvtillid! Kommer for sent. Virker opgivende! Skal IMO ha lidt tid, så må det komme. Lennon: Det bliver bare til for lidt! Fine driblinger, men den sidste aflevering sidder bare ikke. hvor den skal.

Ellers fint med den gode fight og så det, at vi vinder og holder nullet på trods af ovenstående og det til tider store pres.

Også kanon at Shitty smider 2 point! Vi er ikke langt fra hverken dem eller Blue Scum. Med sejren over netop Blackburn øgede vi afstanden til 8. pladsen til 10. point. Det er sgu IMO lige så vigtigt at holde os væk fra midten, som det er at kravle opad!

Og så lige en bøn om at afstå fra at falde over hinanden og blive så skide personlige! Hvis nu flere herinde blev bedre til at ignorere provokationer og bare lade dem sive, så blev det hele nok hurtigt mere hyggeligt......

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Lindbergs billede
Offline

Så vigtigt med den sejr. Det havde også været kritisk hvis ikke vi havde vundet, men det er ligegyldigt - vi vandt!

Corlula og Sandro var ikke gode i dag.

Synes Lennon eller Gomes er MOM.

bjarkehs billede
Offline

Sad med fornemmelsen af en 1-1'er. Heldigvis stod Gomes en rigtig fin kamp. Sådan en kamp, hvor jeg om Chelsea ville have sagt: 'rutineret de lige tager til Ewood og vinder 1-0' Så at vi også kan sige det, er bestemt et skridt i den rigtige retning.

Synes dog Blackburns knodesparkere spiller sig frem til lige vel mange chancer!

atyrapfhs billede
Offline

Usandsynlig vigtig sejr.

Det var bestemt ikke flot spil, men netop derfor kan kampen vel give et tiltrængt selvtillids-boost foruden de tre point.

Vi fik vist at vi kan rejse os ovenpå et (pinligt) nederlag, fik vist at vi kan vinde uden flere af vores profiler, fik igen vist at vi kan vinde på udebane mod skodholdene, som vi ellers altid har haft så svært ved.

Lyspunkter:

Gomes MoM! Det er den slags kampe, der giver håb om at han får et forår ligesom sidste sæson, og gør han det er det mange point værd.

Gallas: Forsvaret så noget udsat ud, hvilket skyldtes både at Blackburn ikke spillede helt skidt og at Palacios ikke fik ryddet op bagerst på midtbanen. Imponerende indsats af en mand, der dårligt kunne støtte på det ene ben.

Bassong: Mange gode indgreb, ikke mindst taget i betragtning hvordan han skøjtede rundt i søndags. Bassong har rigtigt godt af at ligge ved siden af en erfaren spiller.

BAE: Den mand har så meget klasse. Iskold, hårdtarbejdende og uden at tage nogle af de farlige chancer, der af og til giver én hjerteflimmer.

Lennon: Spillede en god kamp. Hvad kunne det ikke være blevet til hvis han havde spillet på sin rigtige position? Fatter simpelthen ikke hvad han laver på venstrekanten.

Jenas: Er ingen Modric, men var solid, ekstremt tændt og alt i alt en bedre playmaker-vikar end jeg havde frygtet.

Crouch: En af hans bedre kampe. Lækkert med et (flot) mål. Løber en halv-maraton pr. kamp og havde langt færre klodsede boldtab end normalt. Lad det endeligt blive starten på en stime.

Resten af holdet var ikke imponerende. Charlie er undskyldt hvis han er lidt rusten, og Vaart spillede jo ikke dårligt, man er bare blevet vant til lidt mere fra ham. Defoe og Palacios var bare ikke gode nok - Simple as that!

Vinder vi den udsatte kamp mod Blackburn er vi med igen i kampen om fjerdepladsen. Det ændrer dog ikke på, at vores tre sidste udekampe i sæsonen er City, Chelsea og Liverpool. Hvor mange point kan vi hente der?
Hvis ikke vi skal være tvunget til at hente 5-7 point i de tre kampe er vi nødt til at se stort set alle de øvrige kampe som must-win kampe fra nu af.
Det bliver svært - meget meget svært.

Men som Chas and Dave så smukt synger "When the Year ends in One"... COYS!!!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne